NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 20:02

NRK - I førrgår: 13:21

Svindlet sambygdinger for 1,5 millioner kroner

Ei kvinne i 30-årene fra Sunnmøre er dømt til to år i fengsel for grovt bedrageri etter at hun svindlet en sambygding og samboeren til å betale henne over 1,5 millioner kroner. Kvinna lurte samboerparet til å tro at advokater, politi og namsmann var ute etter dem, men at de kunne redde seg gjennom å overføre penger til kvinna. Kvinna er i tillegg til fengselsstraffen dømt til å betale tilbake pengene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sunnmøre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svindlet, sambygdinger, for, 1,5, millioner, kroner
NRK - 13 apr 22 kl. 20:45

Koronasvindel for milliarder avdekket i Italia

Italiensk politi sier de har avslørt et nettverk som svindlet til seg over fire milliarder kroner fra støtteordninger for koronarammede bedrifter. Tolv personer ble pågrepet da politiet slo til mot det de beskriver som et kriminelt nettverk i den norditalienske byen Rimini. Ifølge Italias svar på Økokrim har nettverket svindlet staten for til sammen 440 millioner euro.

NRK - 30 mar 22 kl. 18:19

Dømt til seks års fengsel for bedrageri

To utenlandske menn er dømt til seks års fengsel for et av norgeshistoriens største bedragerier. En bedrift i Stavanger ble svindlet for 120 millioner kroner. De dømte er en 30 år gammel israelsk/italiensk statsborger og en 29 år gammel italiensk statsborger.

E24 - 30 mar 22 kl. 18:25

To dømt til seks års fengsel for bedrageri

To utenlandske menn er dømt til seks års fengsel for et av norgeshistoriens største bedragerier. En bedrift i Stavanger ble svindlet for 120 millioner kroner..

E24 - 13 apr 22 kl. 21:27

Coronasvindel for milliarder avdekket i Italia

Italiensk politi sier de har avslørt et nettverk som svindlet til seg over fire milliarder kroner fra støtteordninger for coronarammede bedrifter..

VG - 29 apr 22 kl. 11:19

Idrettsledere tiltalt for medlemsjuks: – De har tatt andres penger

En tidligere styreleder, samt en kasserer i en cricketklubb i Oslo må møte i Oslo tingrett om to uker, tiltalt for å ha svindlet til seg 256.260 kroner..

NRK - 30 apr 22 kl. 23:48

Småinvestorer svindlet for millioner

Norske småinvestorer har ikke sett snurten av milliongevinsten de ble lovet av en norsk forretningsmann. Det skulle være en rask handel. Nå har det gått over et år.

Dagbladet - 12 maj 22 kl. 22:16

Storsvindler tilbake ved makten

Hun er anklaget for å ha svindlet staten for millioner av dollar. Nå blir sønnen hennes president..

NRK - 30 maj 22 kl. 20:25

Mann dømt for kjærestebedrageri anker

En 39 år gammel mann er dømt til fengsel i ett år og to måneder for grovt bedrageri mot to kvinner. Mannen anker dommen, ifølge forsvareren. Mannen er skuffet over domsavgjørelsen og vil anke den fullt ut, sier hans forsvarer, advokat Heidi Ysen, til VG.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com