VG > Debatt

Saturday, 25 September, 11:28

VG - 03 aug 21 kl. 13:36

Svinaktig underlig kommentar fra VG

I kommentaren «Svinaktig dårlig dyrevelferd», har VG tatt argumentene til forskerne Javier Cianco, Cecilia G. Salinas og Rune Flikke for god fisk og stiller seg bak at Norge bør forby lakseoppdrett slik Argentina nylig gjorde.  Da velger VG å se bort fra at forbud neppe vil hjelpe klima, miljø, lokalsamfunn i land som driver havbruk eller matbehovet til verdens befolkning..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VG, Javier Cianco, Rune Flikke, Norge, Argentina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svinaktig, underlig, kommentarfra VG
VG - 02 aug 21 kl. 07:33

Svinaktig dårlig dyrevelferd

For et par uker siden ble Argentina det første i land i verden som forbyr lakseoppdrett. En vesentlig årsak er motstand mot rovdrift fra norske selskaper, slik de har sett i Chile. I Norge derimot, synes lakseindustrien å være beskyttet fra det meste..

Dagbladet - 31 aug 21 kl. 22:55

Forklarer nazi-kommentar: - Gedigen blemme

Administratoren av Facebook-gruppa «OIjebrølet» beklager en gammel Facebook-kommentar etter massiv kritikk..

VG - 25 apr 21 kl. 22:44

Raymond Johansen om parkfestene i Oslo: – Klart vi reagerer

Oslo Høyre mener byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har vært for taus om gjenåpning av hovedstaden. Johansen synes kritikken er underlig. Dette sier han om parkfester og fremtidige lettelser..

VG - 14 maj 21 kl. 08:54

Styrk klubbdemokratiet!

Fotball-Norge gjør seg klar for et ekstraordinært fotballting 20. juni for å diskutere spørsmålet om boikott av Qatar-VM. I forkant av tinget kommer Norges Fotballforbund med et underlig utspill om at de ønsker å arrangere tinget fysisk..

VG - 25 maj 21 kl. 10:18

Lysbakken takker nei til vaksine: – Underlig at tilbudet kom nå

SV-leder Audun Lysbakken takker nei til vaksine fra Stortinget. Han får følge av en rekke stortingsrepresentanter..

VG - 27 maj 21 kl. 19:19

Snubler på målstreken

Etter å ha ledet landet stødig gjennom pandemien i ett år, driver Høyre nå en underlig form for selvskading. Høyres vaksinevingling er en gavepakke til Ap-leder Jonas Gahr Støre..

Aftenposten - 24 jun 21 kl. 19:23

Ytringsfrihetskommisjonen risikerer å ende i ingenting

Et vagt mandat og en litt underlig sammensetning gjør kommisjonen sårbar..

VG - 18 jul 21 kl. 16:33

Beskylder regjeringen for hemmeligholdskultur: – Skader demokratiet

SV-politiker Freddy Øvstegård går ut mot det han kaller «regjeringens hemmeligholdskultur». – Underlig, sier parlamentarisk nestleder i Høyre, Svein Harberg..

VG - 29 jul 21 kl. 14:53

Krenkorama!

Japanske gameshow er ganske outrerte saker. De er lette å parodiere, noe det finnes  tonnevis av eksempler på. Siden NRKs huskomiker Nicolay Ramm har spesialisert seg på sportsrelatert humor, var det naturlig å bruke konseptet i anledning Tokyo-OL.

NRK - 30 jul 21 kl. 14:10

Kritisk til ny sprekk for Oslo-vann

At også andre del av Oslos nye vannforsyning blir mye dyrere enn først antatt, stiller Raymond Johansens kabinettspørsmål i bystyret før sommeren i et underlig lys. Det mener Høyre. – Han burde satt kloke hoder i Oslo kommune i sving med å få styring på prosjektet i stedet for å sette i gang det politiske sirkuset han satte i gang, sier Høyres gruppeleder Anne Haabeth Rygg.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Er det en fugl? Er det en kleshenger?

Klitoris var aldri liten som en ert, slik jeg lærte på ungdomsskolen. Den var mye større, men jeg måtte bli over 45 før jeg så en illustrasjon av den for første gang..

VG - 12 timer siden

Et lite folkelig kriseparti

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe. Kanskje er det en virkelig dyp krise som må til for at partiet forstår alvoret?.

VG - Igår: 09:58

«25 under 25»: – Hva med Norges største minoritet?

Funksjonshemmede blir stadig glemt i samfunnsdebatten og får ikke delta i demokratiet på lik linje med resten av befolkningen. Vi vet at det er få politikere med nedsatt funksjonsevne, også i folkevalgte organer. Det er det flere grunner til..

VG - Igår: 10:03

«25 under 25»: Gutta, vi må prate

«Jeg er sliten.» Ikke fysisk, men mentalt. «Du er ikke bra nok.

VG - Igår: 14:21

Hva kan man forvente av velferdsstaten Norge?

I vår ble jeg mor for andre gang. Kun to år skiller våre to små, storesøster Iben og lillebror Bjørn. De er like på mange måter, begge har arvet bedageligheten til far og temperamentet til mor.

VG - I førrgår: 22:47

Norge først med Jonas

Fem år etter «America First»-doktrinen, kommer de rødgrønne etter. Blir internasjonalisten Jonas Gahr Støre sjef for en Norge først-regjering?.

VG - I førrgår: 21:14

Vaksiner: De rike har sviktet de fattige

Mens vi i Norge må kaste og avbestille vaksiner, er bare 2 prosent av verdens fattigste coronavaksinert. Nå donerer USA en halv milliard nye doser. Men de kommer ikke før neste år..

VG - 21 sep 21 kl. 20:57

Innvandrere sinker vaksinemål

Bent Høie vil helst ha 90 prosent fullvaksinerte før han gjenåpner landet. Men det er ikke mulig. For mange innvandrere har ikke latt seg vaksinere..

VG - 21 sep 21 kl. 18:14

Talibans terror-strategi

At Taliban taler med flere tunger og fortsetter å styre gjennom frykt og trusler, er dessverre ingen overraskelse. Den gledelige overraskelsen er at afghanerne ikke uten videre lar seg true til lydighet..

VG - 21 sep 21 kl. 13:30

«25 under 25»: Mangfoldsdebatten gjelder også for minoritetsmiljøer

Vi må bli like flinke til å jobbe med å skape toleranse, aksept og respekt i minoritetsmiljøene som vi gjør i det norske samfunnet for øvrig..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt