VG > Økonomi

Wednesday, 06 December, 09:47

VG - 20 nov 23 kl. 20:09

Svigerfaren døde: Svigersønn tiltalt for «kyllinggrep»

Ektemannen kom til Norge for å gjenforenes med familien. Så ble han hentet av politiet – etter et å ha tatt et «kyllinggrep» på sin hjertesyke svigerfar..
Les mer på VG


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svigerfaren, døde, Svigersønn, tiltalt, for, kyllinggrep
Klartale - 02 aug 23 kl. 11:00

Dette er Donald Trump tiltalt for

Donald Trump er blitt tiltalt p nytt. Han er anklaget for ha brutt loven. Det er det amerikanske justis-departementet som kom med tiltalene.

NRK - 06 sep 23 kl. 13:47

Tre menn tiltalt etter stort narkotikabeslag

Tre menn i 20- og 30-årsalderen er tiltalt for salg, kjøp og oppbevaring av store mengder narkotika i Rogaland og Oslo. En mann fra Rogaland er tiltalt for å i løpet av et år ha omsatt minst tre kilo amfetamin, minst 50 gram kokain og flere tusen narkotiske tabletter. Han er også tiltalt for å ha oppbevart nesten 16 kilo amfetamin, 10.

NRK - 17 sep 23 kl. 09:14

Tre menn tiltalt for millionsvindel – utga seg for å være fra banken

Tre menn i 20-årene må møte i Oslo tingrett mandag tiltalt for grovt bedrageri. Til sammen skal de ha svindlet privatpersoner for over tre millioner kroner. Svindlene fant sted mellom november 2021 og februar 2022.

NRK - 03 okt 23 kl. 16:46

Skal ha tent på verneverdig bygård til 54 millioner – også tiltalt for mordbrann

En mann i slutten av 30-årene er tiltalt etter brannen i den verneverdige bygården i Hamar sentrum 26. januar 2022. Bygningen var fra 1800-tallet.

Klartale - 15 aug 23 kl. 08:30

Ny tiltale mot Donald Trump

Donald Trump er tiltalt. Dette er den fjerde tiltalen for den tidligere presidenten i USA. Han er tiltalt for å prøve å gjøre om på resultatet av valget i delstaten Georgia.

NRK - 17 aug 23 kl. 11:14

Gruppevoldtektssaken i Bergen er berammet i lagmannsretten

Gruppevoldtektssaken i Bergen, der tre menn står tiltalt for å ha voldtatt en mindreårig jente, er berammet i Gulating lagmannsrett. Saken skal gå for lagmannsretten fra 6. mars til 15.

NRK - 03 okt 23 kl. 09:13

Mann i 30-åra tiltalt for drapsforsøk

I dag starter rettssaken mot en mann i 30-åra fra Innlandet som er tiltalt for drapsforsøk. Mannen skal ha knivstukket en kvinne i ryggen og var bare centimeter unna å drepe henne i november i fjor. Han er også tiltalt for å ha slått, dyttet og krenket en annen kvinne flere ganger i januar og februar i år.

NRK - 04 okt 23 kl. 12:28

Tiltalt for drap i Steinkjer

Ein mann i 30-åra er tiltalt for drap og to drapsforsøk etter at han køyrde inn i ei folkemengde i Steinkjer i påsken. Det skriv Adresseavisen. 21 år gamle Sigve Bremset døde av skadane han blei påført i påkøyrselen.

NRK - 21 okt 23 kl. 19:20

Tiltalt for å ha kastrert lam uten bedøvelse

To menn fra Rogaland er tiltalt for grov vold mot dyr etter at de mellom 2017 og 2021 skal ha kastrert minst 250 værlam uten bedøvelse. – Han har forklart at dette har vært en måte å gjøre ting på fra gammelt av, gjennom flere generasjoner. De har blitt opplært i metoder som har gått i arv.

NRK - 27 nov 23 kl. 10:44

Seks tenåringer i retten i forbindelse med lærerdrap i Frankrike

Rettssaken mot seks tenåringer tiltalt for å ha medvirket til drapet på læreren Samuel Paty i 2020, startet mandag i Paris. Fem av ungdommene som stilles for retten, var 14 og 15 år gamle da Paty ble drept. De er tiltalt for å ha konspirert med hensikt å forårsake vold.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Grete Knudsen er død

Tidligere Ap-topp Grete Knudsen er død, 83 år gammel..

VG - 2 timer siden

Skattelistene for 2022: Se hvor mye kjendisene tjente

Hvor mye tjente norske influencere, skuespillere, komikere og TV-profiler i 2022? VG gir deg full oversikt..

VG - 2 timer siden

Norges rikeste idrettsprofiler i 2022 – Skeidar-arving Martin Andresen på topp

Tidligere landslagsspiller Martin Andresen (46) topper rikinglisten for 2022 med en formue på godt over 300 millioner kroner. Formuen har økt betydelig fra året før..

VG - 5 timer siden

Sofia Vergara i byggetvist: Saksøkt av entreprenører

Firmaet som har renovert «Modern Family»-stjernens eiendom i Los Angeles hevder de ikke har fått betalt det hun skylder dem. Vergaras advokat avviser anklagene..

VG - 10 timer siden

Luton sjokkerte - men Arsenal avgjorde på overtid av overtiden

(Luton-Arsenal 3–4) Lille Luton sjokkerte lenge serieleder Arsenal. På overtid av overtiden, i det 97. minutt, la Martin Ødegaard et magisk innlegg som Declan Rice stanget i mål til seier og fem poengs forsprang på tabelltoppen..

VG - 12 timer siden

Serena Williams: Reddet av egen brystmelk

Hva gjør tennisstjernen Serena Williams (42) når hun blir solbrent? Tyr til eget bryst..

VG - 14 timer siden

Mer kuler og krutt - nå!

Jonas Gahr Støre og hans regjering svikter grovt når de ikke sørger for at Nammo blir i stand til å produsere nok ammunisjon til Ukraina..

VG - 14 timer siden

Kjendisgaupe trolig funnet død: – Var mager

En gaupe lusket rundt utenfor en matbutikk i Melhus søndag. Tirsdag ble en gaupe funnet død 500 meter unna butikken..

VG - 15 timer siden

IOC holder på russer-ja

IOC (den internasjonale olympiske komité) står fortsatt på sin anbefaling om å slippe russere og belarusere til i internasjonale mesterskap - som nøytrale utøvere..

VG - 15 timer siden

Dette må Mørk tåle

Det er ikke snakket for mye om nivået i VM. Det er snakket for lite om det - blant alle som har sett på at internasjonal håndball er blitt et enevelde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com