NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 19:49

NRK - 01 jun 23 kl. 08:16

Sveriges utenriksminister: Ikke en sprint, men et maraton

Dette er ikke en sprint, men et maraton, sa Sveriges utenriksminister på spørsmål om Sverige er frustrerte over prosessen. Han sa også at det er på tide at Tyrkia og Ungarn nå begynner ratifiseringen av Sverige som medlem..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sveriges, Sverige, Tyrkia, Ungarn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sveriges utenriksminister, Ikkeen , sprintmen et , maraton
NRK - 16 sep 23 kl. 13:36

Vinneren ble disket i Oslo maraton

Det ble dramatisk da herrevinneren av maratonløpet i hovedstaden skulle kåres lørdag. På spill sto også NM-medaljer på distansen. Frew Zenebe Brkineh fra Sandnes trodde han hadde vunnet lørdagens Oslo maraton og blitt norgesmester, men så kom beskjeden om at han var diskvalifisert.

Aftenposten - 16 sep 23 kl. 13:21

Kristin fra Trondheim vant Oslo Maraton

Kristin Waaktaar Opland (41) fra Bratsberg IL ble norsk mester i maraton under lørdagens BMW Oslo Maraton..

NRK - 19 jun 23 kl. 22:37

Blinken: – USA støtter ikke uavhengighet for Taiwan 

USAs utenriksminister forsikrer Kina om at Washington ikke viker fra den såkalte ett-Kina politikken. – Denne politikken har ikke endret seg. Vi støtter ikke uavhengighet for Taiwan, sa USAs utenriksminister Blinken på en pressekonferanse i Beijing.

VG - 11 apr 23 kl. 12:35

Løp halv-maraton etter «helvete i nord»: - Ellevilt

Over 250 kilometer på sykkelsetet var ikke nok Cameron Wurf (39). Etter målgang i Paris-Roubaix la han ut på løpetur - og fullførte halv-maraton på 1:26:55..

VG - 17 apr 23 kl. 18:23

Regjerende mester Chebet vant Boston maraton – slo «kongen» Kipchoge

Kenyaneren Evans Chebet tok sin andre strake triumf i Boston maraton mandag. Verdensrekordholder Eliud Kipchoge var sjanseløs i seierskampen..

VG - 21 apr 23 kl. 07:17

Farah ber om ro fra aktivister under London maraton

Distanseløperen Mo Farah (40) håper aktivister avstår fra å forstyrre London maraton i helgen. To store grupper har lovet å holde seg unna..

Aftenposten - 16 sep 23 kl. 12:07

Oslo Maraton er i gang: Slik vil trafikken i sentrum rammes

Tusenvis at løpere skal ut i gatene og løpe Oslo Maraton lørdag 16. september..

NRK - 16 sep 23 kl. 13:04

Tobarnsmoren Kristin (41) vant Oslo maraton og ble norgesmester

Kristin Waaktaar Opland (41) fra Bratsberg gikk til topps i Oslo maraton og tok samtidig NM-gull på distansen lørdag. Ingen i kvinneklassen maktet å holde følge med Bratsberg-løper Opland i traseen som hadde målgang på Rådhusplassen i sentrum av Oslo. Tobarnsmoren fra Trøndelag vant på tiden 2.

Aftenposten - 16 sep 23 kl. 13:13

Oslo Maraton-vinneren disket

Frew Zenebe Brkineh (38) tok til tårene etter å ha løpt inn til seier i Oslo Maraton. Like etter kom kontrabeskjeden..

VG - 16 sep 23 kl. 13:13

Oslo Maraton-vinneren disket

Frew Zenebe Brkineh (38) tok til tårene etter å ha løpt inn til seier i Oslo Maraton. Like etter kom kontrabeskjeden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Paris

Grupper av demonstranter og politi barket sammen under en protest mot politivold i Paris lørdag. Den franske innenriksministeren Gérald Darmanin kaller voldsbruken uakseptabel. En film som er lagt ut på X/Twitter av Paris' politisjef Laurent Nunez, viser en politibil som blir angrepet av demonstranter med jernstenger.

NRK - 15 minutter siden

Lavrov langet ut mot Vesten fra FNs talerstol

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov langet ut mot USA og Vesten da han inntok talerstolen under høynivåuka i FNs hovedforsamling lørdag. Landets krig i Ukraina brukte han imidlertid ikke særlig mye av taletiden på. – USA og dets underordnede vestlige kollektiv fortsetter å nøre oppunder konflikter som kunstig deler menneskeheten i fiendtlige blokker, og hindrer oppnåelsen av overordnede mål.

NRK - 45 minutter siden

Riksvei 9 stengt etter ulykke

To biler har kollidert front mot front på riksvei 9 ved Grendi i Bygland. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 2 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 1 time siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 3 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 2 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 2 timer siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com