NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 18:45

NRK - 27 feb 22 kl. 11:06

Sverige stenger luftrommet for russiske fly

Sverige førebur å stenge luftrommet for russiske fly, seier landets EU-minister Hans Dahlgren til Sveriges Radio. – Det er nå heilt nødvendig å gå vidare med fleire skarpe tiltak for å isolere Russland. Eit slikt tiltak er å stenge Sverige og EU sitt luftrom for russiske fly, seier han. Islands utanriksminister skriv på Twitter at også dei har valt å innføre same sanksjon. Tidlegare i dag blei det kjent at også Danmark og Finland planlegg å stenge luftrommet.
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Hans Dahlgren, Sveriges Radio, Russland, Sverige, Twitter, Danmark, Finland, Russlands, Ukraina, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, stenger, luftrommet, for, russiske, fly
NRK - 27 feb 22 kl. 10:17

Danmark stenger luftrommet for russiske fly

Danmark stenger luftrommet for russiske fly, melder den danske utanriksministeren søndag. Tidlegare i dag blei det kjent at også Finland planlegg å stenge luftrommet. Totalt elleve europeiske land har eller planlegg å stenge luftrommet som ein sanksjon mot Russlands invasjon av Ukraina.

NRK - 27 feb 22 kl. 11:06

Sverige førebur stenging av luftrom

Sverige førebur å stenge luftrommet for russiske fly, seier landets EU-minister Hans Dahlgren til Sveriges Radio. – Det er nå heilt nødvendig å gå vidare med fleire skarpe tiltak for å isolere Russland. Eit slikt tiltak er å stenge Sverige og EU sitt luftrom for russiske fly, seier han.

NRK - 27 feb 22 kl. 11:06

Stenger luftrommet for russiske fly

Fleire land stenger no luftrommet for russiske fly. Også nabolandet vårt Sverige, seier landets EU-minister Hans Dahlgren til Sveriges Radio. – Det er nå heilt nødvendig å gå vidare med fleire skarpe tiltak for å isolere Russland.

Klartale - 29 jun 22 kl. 07:04

Nå sier Tyrkia ja til Sverige og Finland i Nato

Tirsdag kveld ble det raskt kalt inn til en pressekonferanse hos forsvars-samarbeidet Nato. Der sa Nato-sjef Jens Stoltenberg at Tyrkia har endret syn på svensk og finsk medlemskap.– I morgen vil de allierte lederne ta et valg om å invitere Sverige og Finland inn i Nato.

NRK - 27 feb 22 kl. 13:58

Noreg stenger luftrommet

Noreg stenger luftrommet for russiske fly, opplyser utanriksminister Anniken Huitfeldt til NTB. Rundt 20 land i Europa har no stengt luftromma sine for russiske fly, mellom anna Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrike..

NRK - 24 feb 22 kl. 11:14

Kviterussland stenger luftrommet for sivile fly

Kviterussland stenger delar av luftrommet for sivile fly. Det melder Reuters som igjen viser til melding frå Interfax..

NRK - 25 feb 22 kl. 09:39

Russland stenger luftrommet for britiske fly

Russland stenger luftrommet sitt for alle britiske fly. Det skjer etter at Storbritannia utestengte russiske flyselskaper fra sitt luftrom torsdag..

NRK - 26 feb 22 kl. 15:03

Tsjekkia stenger luftrommet for russiske fly

Fra og med søndag stenger Tsjekkia luftrommet for russiske flyselskaper..

NRK - 26 feb 22 kl. 18:22

Litauen stenger luftrommet for russiske fly

Fra klokken 23 i kveld stenger Litauen luftrommet for russiske flyselskaper, opplyser regjeringen..

NRK - 27 feb 22 kl. 08:45

Finland stenger luftrommet for russiske fly

Russlands naboland Finland føyer seg inn i rekka av land som stenger luftrommet for russiske fly. Finland deler ei 1300 kilometer lang grense med Russland. Frå før har mellom anna Tyskland, Litauen og Latvia innført same sanksjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Nye demonstrasjoner utenfor Stortinget

Det har i dag vært nye demonstrasjoner utenfor Stortinget. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab..

NRK - nu

Aftenposten: Anne Lindboe valgt til ordførerkandidat i Oslo for Høyre

Anne Lindboe (51) er valgt til ordførerkandidat for Høyre på nominasjonsmøtet mandag kveld. Det melder Aftenposten. Ifølge avisen er Eirik Lae Solberg (51) valgt til byrådslederkandidat..

NRK - 15 minutter siden

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder til David Toskas barn

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder for barnet til David Toska, som sto bak Nokas-ranet i Stavanger i 2004 hvor en politimann ble drept. Det melder DN. Steinsland var den første journalisten som fikk Toska til å snakke offentlig om det som er norgeshistoriens største ran.

NRK - 30 minutter siden

Brann i kjøretøy på E6

Nødetatene rykker ut til Skedsmo etter melding om brann i et kjøretøy på E6 nordgående ved Skedsmovollen, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Edward Snowden får russisk statsborgerskap

Russlands president Vladimir Putin har gitt Edward Snowden russisk statsborgerskap, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke på E18 - tunnel stengt

Natvalltunnelen på E18 i Sandefjord er stengt etter at en bil har kjørt i veggen. Ulykken har skjedd i nordgående løp. Fører blir sett til av helsepersonell på stedet..

NRK - 1 time siden

Japansk diplomat fengslet i Russland

Den russiske sikkerhetstjenesten opplyser at de har fengslet en diplomat ved det japanske konsulatet i Russland, og anklaget personen for spionasje, det skriver Reuters som viser til det statlige nyhetsbyrået Ria..

NRK - 1 time siden

Tengs-saken er oversendt Riksadvokaten

Statsadvokaten har sendt sin innstilling i Birgitte Tengs-saken til Riksadvokaten, skriver Dagbladet. – Saken ligger nå på Riksadvokatens bord, og vi venter på en avgjørelse derfra, sier advokat Stian Kristensen til avisen. Han er forsvarer til mannen i 50-årene som siden september i fjor har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995.

NRK - 1 time siden

Dronning Sonja overrakte dronning Margrethe Nordens språkpris

Danmarks dronning Margrethe var i Oslo mandag for å motta Nordens språkpris. Det var dronning Sonja som overrakte årets pris. – Dronning Margrethe har ved flere anledninger støttet opp under de nordiske språkene.

NRK - 1 time siden

Gasslekkasje nær Nord Stream 2

Det er observert en gasslekkasje sørøst for den danske øya Bornholm i Østersjøen. Lekkasjen er påvist der gassrørledningen Nord Stream 2 går. Mandag ble det meldt om et plutselig fall i trykket i gassrørledningen, som går fra Russland til Tyskland via Østersjøen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com