NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 17:20

NRK - 17 juni 21 kl. 11:08

Sverige: Store Trojan Shield-beslag

Politiet i Sverige har beslaglagt blant annet over tre tonn narkotika, 15 våpen og to håndgranater, samt store mengder kontanter og kjøretøy, i den internasjonale politioperasjonen Trojan Shield, ifølge SVT. Svensk politi har ransaket nesten 200 hus i forbindelse med aksjonen, og 155 personer er pågrepet. Totalt 16 land deltok i aksjonen, deriblant Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, Trojan Shield, SVT, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, Store, Trojan, Shield-beslag
NRK - 10 juni 21 kl. 11:40

Fengslingsmøte om Trojan Shield

Ein mann frå Sør-Rogaland er i fengslingsmøte i Stavanger i føremiddag. Det skjer som resultat av Europol si Trojan Shield-etterforsking. Til saman er ni personar i Noreg arrestert i saka.

NRK - 09 juni 21 kl. 10:30

Ni pågrepne i Trojan Shield-aksjon

Politiadvokat Morten Stene ved Kripos bekrefter til Dagbladet at det nå er totalt ni personer som er pågrepet i «Trojan Shield»-aksjonen i Norge. - Det er nå ni personer pågrepet i Norge, fordelt på flere distrikter, sier han. Han kan ikke kommentere hvor pågripelsene har funnet sted.

NRK - 08 juni 21 kl. 10:19

Overvåket krypterte kommunikasjon

Gjennom internasjonalt samarbeid har politiet gjennom operasjon Trojan Shield klart å overvåke kryptert kommunkasjon mellom transnasjonale kriminelle organisasjoner. Dette har ført til beslag av hundrevis av tonn kokain, amfetamin og hasj skjulp om bord på lasteskip..

NRK - 23 juni 21 kl. 07:49

Trojan Shields-bevis godkjent

Høyesterett sier bruk av bevis fra amerikanske FBI i Trojan Shields-saker i norske domstoler ikke strider med grunnleggende norske verdier. Det melder Rett24..

NRK - 11 juni 21 kl. 08:34

Anker fengslingskjennelse

Mannen tilhørende i Sør-Rogaland som i går ble varetektsfengslet i to uker med brev og besøksforbud anker fengslingskjennelsen. Det opplyser forsvarer Ørjan Eskeland til NRK. – Kjennelsen blir anket på grunn av saksbehandlingsfeil, sier Eskeland til NRK.

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 10:09

Tre pågrepet i Innlandet i internasjonal storaksjon

Tre personer er pågrepet i Innlandet politidistrikt i sammenheng med storaksjonen Trojan Shield i Norge og 15 andre land..

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 10:09

Tre pågrepet i Innlandet i internasjonal storaksjon – ni totalt i Norge

Tre personer er pågrepet i Innlandet politidistrikt i sammenheng med den internasjonale politiaksjonen Trojan Shield..

NRK - 09 juni 21 kl. 12:04

Én siktet i Sør-Vest politidistirkt

Sør-Vest politidistrikt har pågrepet én person i forbindelse med Trojan Shield-operasjonen, skriver politiet i en pressemelding. – Mannen ble pågrepet mandag. Han er siktet for grov narkotikakriminalitet.

NRK - 09 juni 21 kl. 13:54

Pågrep svensk mann (72) i FBI-felle

En mann, som ifølge Expressen i årtier har vært blant Sveriges mest «beryktede kriminelle», ble mandag morgen pågrepet i forbindelse med FBI-operasjonen Trojan Shield. 72 år gamle Kjell Johansson er kjent som leder av «Grodmansligan» og er mistenkt for grovt narkotikalovbrudd, melder Expressen..

VG - 09 juni 21 kl. 14:50

Ni norske pågripelser i internasjonal storaksjon

Ni personer er pågrepet av norsk politi i forbindelse med det internasjonale politioperasjonen Trojan Shield..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Åpner for rettssak mot Shakira

En spansk dommer mener bevisene er tilstrekkelige for at den colombianske sangeren Shakira må møte i retten tiltalt for skattesvindel, melder Reuters. Påtalemyndighet mener sangeren unnlot å betale opptil 14,5 millioner euro, rundt 150 millioner kroner, i skatt på inntekt opptjent mellom 2012 og 2014. Representanter for sangeren hevder Shakira ikke bodde i Spania før i 2015 og derfor har oppfylt all sine skatteforpliktelser..

NRK - 1 time siden

49 nye smittede i Ørsta og Volda

I Ørsta og Volda er det meldt om til sammen 49 nye smittetilfeller. Dermed er det nå registrert 69 smittede personer i de to kommunene. Selv om teststasjonen nå blir bemannet opp, fører så mange smittede på en gang til store utfordringer i arbeidet med smittesporing, skriver de to kommunene i en felles pressemelding torsdag ettermiddag.

NRK - 45 minutter siden

En til sykehus etter tunnelulykke

En person er sendt til sykehus etter en kollisjon i Mjønestunnelen i Åstfjorden. Tre andre får helsetilsyn på stedet. Det satt en voksen og to barn i den ene bilen, og en person i den andre.

NRK - 30 minutter siden

Brann i campingvogn i Råde

Nødetatene rykker ut til en brann i en campingvogn på Røstad familiecamping i Råde. Politiet opplyser på Twitter at personer på stedet muligens skal ha slukket brannen..

NRK - 30 minutter siden

Brann i campingvogn i Rygge

Nødetatene rykker ut til en brann i en campingvogn på Røstad familiecamping i Rygge. Politiet opplyser på Twitter at personer på stedet muligens skal ha slukket brannen..

NRK - 30 minutter siden

Fortviler over pukkellaks i Sverige

Den uønskede pukkellaksen som har invadert Norge er nå oppdaget i Sverige. Totalt har syv pukkellaks blitt registrert foreløpig, opplyser Erland Lettevall, forsker ved det statlige forvaltningsorganet HaV, til SVT. Han er svært bekymret for at pukkellaksen skal etablere seg i Sverige, der den er observert flere steder på vestkysten..

NRK - 1 time siden

258.000 Pfizer-doser til Norge

Det kommer 258.000 ekstra vaksinedoser fra Pfizer til Norge. Det opplyser statsminister Erna Solberg til NRK..

NRK - 1 time siden

Lange køer på E18 mot Drammen

Det har vært en trafikkulykke i Lier på E18 i Lierbakkene retning Drammen torsdag ettermiddag. Det er ifølge politiet 8 biler som har vært involvert, men alle i bilene skal ha sluppet unna uten alvorlige skader. Det er omkjøring om Tranby helt til alle involverte biler er ute av veibanen..

NRK - 1 time siden

18 sivile drept i angrep i Niger

Minst 18 sivile er drept i et nytt angrep vest i Niger, nær grensa til Mali, opplyser en lokal tjenestemann onsdag ifølge NTB. Angrepet fant sted i landsbyen Deye Koukou i Banibangou-området, der 14 sivile ble drept søndag, opplyser en lokal folkevalgt til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Syklist alvorlig skadet i Oslo

Nødetatene var i Schweigaards gate ved St. Halvards gate klokken 15:20. Det har vært en trafikkulykke mellom en syklist og en bil.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt