NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 12:29

NRK - 31 jan 24 kl. 13:39

Sverige: Mistenkt farlig gjenstand funnet ved den israelske ambassaden

En mistenkt farlig gjenstand er funnet utenfor den israelske ambassaden i Stockholm skriver SVT. – Den er funnet utenfor ambassadeområdet, men i nærheten, sier Rebecca Landberg, pressetalsperson hos politiet. Den nasjonale bombegruppen er på vei til stedet for å undersøke gjenstanden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stockholm, SVT, Rebecca Landberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, Mistenkt, farlig, gjenstand, funnet, vedden , israelske, ambassaden
NRK - 12 okt 23 kl. 04:56

Sverige: Flere hus evakuert etter funn av farlig gjenstand

Flere hus er evakuert i Huddinge i Stockholm fylke. Grunnen er at det er funnet noe politiet tror kan være en farlig gjenstand i forbindelse med en brann. Bombegruppen er på plass, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 09 mar 24 kl. 08:37

Sverige: Melding om mistenkt farlig gjenstand – tredje på to dager

Nok en ny alarm har kommet inn om en mistenkt farlig gjenstand i Frölunda i Göteborg, rapporterer GP. – Vi er på stedet med omfattende ressurser, sier Bosse Florell ved redningstjenesten. De siste dagene har det skjedd flere eksplosjoner knyttet til gjengkriminalitet i Sverige.

NRK - 12 okt 23 kl. 04:56

Mistenkte farlige gjenstand: Flere hus evakuert i Stockholm

Flere hus er evakuert i Huddinge i Stockholm fylke. Grunnen er at det er funnet noe politiet tror kan være en farlig gjenstand i forbindelse med en brann. Bombegruppen er på plass, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 15 maj 24 kl. 15:28

Funn av våpenlignende gjenstand ved skole i Vesterålen

Det har i dag blitt funnet en våpenlignende gjenstand i nærheten av en skole i Vesterålen, skriver politiet i en pressemelding. Gjenstanden ble innlevert til rektor ved skolen, som igjen kontaktet politiet. Politikontakt i Vesterålen, Vibeke Ingebrigtsen, vil ikke si noe om hvilken gjenstand det er.

NRK - 05 dec 23 kl. 14:13

Mengden farlig avfall økte i 2022

I løpet av fjoråret ble det levert 1,88 millioner tonn farlig avfall til godkjent behandling. Det utgjør en økning på omtrent ti prosent sammenlignet med 2021. Av det som ble levert til godkjent behandling – altså ved anlegg som har tillatelse fra myndighetene til å behandle farlig avfall – ble omtrent 31 prosent gjenvunnet, ifølge nye tall fra SSB.

NRK - 05 nov 23 kl. 09:19

Mistenkelig gjenstand i svensk by – sperrer av område

Expressen skriver at en farlig gjenstand er funnet sentralt i Örebro. Politiet har sperret av et området, og har sendt politipatruljer på vei. Lørdag gikk det en annen alarm om en mistenkelig gjenstand i samme by.

NRK - 31 jan 24 kl. 14:25

Mistenkelig gjenstand ved den israelske ambassaden i Stockholm

En gjenstand som politiet mistenker som farlig er funnet utenfor den israelske ambassaden i Stockholm, skriver den svenske avisa Aftonbladet. Ifølge Aftonbladets opplysninger skal gjenstanden blitt kastet over ambassadens gjerde. Meldingen kom til politiet klokken 13.

NRK - 20 nov 23 kl. 02:42

Mistenkelig gjenstand funnet i trappeoppgang i Sverige

Politiet i Sverige har sperret av et området i Kungsängen, nord i Stockholm, etter at en mistenkelig gjenstand ble funnet i en trappeoppgang til en bygård. Politiet beskriver gjenstandens om farlig, skriver politiet i en pressemelding. Kriminalteknikere og bombeteknikere er å stedet.

NRK - 18 apr 24 kl. 04:44

Flere eksplosjoner i Sverige

Det har gått av en eksplosjon i et boligområde i Trelleborg, som ligger helt sør i Sverige. Det skriver SVT. Ingen skal ha blitt skadet, men et kontorbygg skal ha fått omfattende skader, ifølge politiet.

NRK - 25 apr 24 kl. 11:32

Sverige: En av de to drapsmistenkte i Södertälje sluppet fri

Den andre personen som er mistenkt for drapene, sitter fortsatt fengslet. I en pressemelding fra påtalemyndigheten heter det at den løslatte ikke lenger er mistenkt for noe lovbrudd. – En av de anholdte er ikke lenger mistenkt for lovbrudd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Bombegruppen var i Stavanger for å undersøke gjenstand

Politiet fant en liten bombelignende gjenstand på en kjenning av politiet forrige uke. Den har blitt oppbevart av politiet fram til nå, sier operasjonsleder i politiet Olaug Bjørnsen. I dag landa to representanter for bombegruppa i Stavanger for å undersøke gjenstanden.

NRK - 15 minutter siden

Over 10 millioner mennesker fordrevet i Sudan

Siden krigens start i april 2023, har mer enn 10 millioner mennesker blitt drevet fra hjemmetne sine, ifølge den internasjonale organisasjonen for migrason (IOM). Over 20 prosent av befolkningen har blitt fordrevet enten internt eller på tvers av landegrensene..

NRK - 45 minutter siden

Stavanger Aftenblad: Politiet hentet ut bombeliknende gjenstand på SUS

Tirsdag formiddag landet politihelikopteret med to representanter fra bombegruppen på Stavanger Universitetssykehus. Der har de hentet ut en mulig bombelignende gjenstand (IOD), Stavanger Aftenblad. – Det er ingen dramatikk, sier operasjonsleder til avisen.

NRK - 1 time siden

Minst 13 drept i angrep på Gaza

Tirsdag er minst 13 personer drept i israelske angrep på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. IDF skriver selv på Telegram at de fortsetter kampene i Rafah og sentrum av Gaza. Luftforsvaret har angrepet over 40 mål det siste døgnet, sier de..

NRK - 1 time siden

Russland krev svar om Zelenskyjs fredstoppmøte

Russland må forstå kva president Zelenskyj meiner med omgrepet «fredstoppmøte» før det blir aktuelt å seie ja til ein invitasjon, seier Kremls pressetalsmann Dmitrij Peskov tysdag. President Volodymyr Zelenskyj sa måndag at Russland burde vere til stades under eit neste toppmøte om krigen i Ukraina. Det første vart halde i Sveits i juni, og der deltok ikkje representantar frå Russland eller Kina.

NRK - 1 time siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 1 time siden

Tybring-Gjedde har krav på nær en halv million

Den eksluderte Frp-politikeren Christian Tybring-Gjedde har krav på et årlig tilskudd på 472.000 kroner som uavhengig representant, i tillegg til stortingslønna på 1.171.

NRK - 2 timer siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 1 time siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 3 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com