NRK > Nyheter

Monday, 04 March, 21:57

NRK - 16 nov 23 kl. 14:56

Svenske medier: Tyrkia utsetter Nato-beslutning

Tyrkia utsetter å ta en beslutning om Sveriges Nato-medlemskap, melder blant andre Aftonbladet. Den svenske avisen viser til det svenske nyhetsbyrået TT. De folkevalgte i Tyrkias utenrikskomité skulle diskutere ratifiseringen av Sveriges Nato-medlemskap i dag, ifølge nasjonalforsamlingens agenda. En ny avstemning kan finne sted neste uke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sveriges Nato, Aftonbladet, TT, Tyrkias, Nato

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svenske, medier, Tyrkia, utsetter, Nato-beslutning
NRK - 21 sep 23 kl. 06:24

Kull fra annekterte deler av Ukraina eksportert til Nato-medlemmet Tyrkia

Over 160.000 tonn kull fra de russisk-annekterte områdene Donetsk og Luhansk er i år blitt eksportert til Nato-landet Tyrkia, viser russiske tolldata. I tidsrommet fra februar til juli i år ble det eksportert 160.

NRK - 19 okt 23 kl. 14:15

TV 2: Norsk kvinne pågrepet i Tyrkia

En norsk kvinne er pågrepet i Tyrkia. Ifølge tyrkiske medier er hun knyttet til PKK, som Tyrkia anser som en terrororganisasjon. TV 2 får bekreftet fra Utenriksdepartementet at en norsk borger er pågrepet i Tyrkia.

NRK - 30 jan 24 kl. 09:58

Putin planlegger besøk til Nato-landet Tyrkia

Russlands president Vladimir Putin skal ha planer om å besøke Tyrkia i februar. Det vil være hans første besøk til et Nato-land siden invasjonen av Ukraina. Mandag spurte det statlige nyhetsbyrået Interfax Putins utenrikspolitiske rådgiver Jurij Usjakov om et planlagt Tyrkia-besøk i februar.

Klartale - 13 dec 23 kl. 06:00

Har vi «svenske tilstander» i Norge?

Folk blir drept på åpen gate. Bomber eksploderer utenfor hus. Grov vold har blitt stadig vanligere i Sverige.

NRK - 01 nov 23 kl. 08:32

Svenske medier: Svenske skutt og drept i Bosnia

En svensk statsborger ble tirsdag skutt og drept i Sarajevo i Bosnia. Trolig er drapet gjengrelatert, skriver svenske medier. Hendelsen skjedde tirsdag ettermiddag, har bosniske medier rapportert om, ifølge SVT og Expressen.

NRK - 29 feb 24 kl. 10:22

CHC Norge utsetter alle offshore-flyginger fram til klokken 13

Helikopterselskapet CHC Norge utsetter alle flygingene med S-92 tilbringerhelikoptre til klokken 13 torsdag ettermiddag. I en uttalelse til NTB skriver CHC Norge at de i samarbeid med kundene sine har kommet fram til at de utsetter flygingene med sin S-92 tilbringerhelikoptre til klokken 13 torsdag ettermiddag. – Helikopterfamilien i Norge er liten, og vi har dyp medfølelse med de pårørende, de som var involvert i ulykken og alle som jobber i Bristow, skriver selskapet..

NRK - 01 nov 23 kl. 13:28

Medier: Tre svensker pågrepet for drap i Bosnia

Tre svensker er pågrepet i Bosnia, mistenkt for drapet på en svensk gjengkriminell tirsdag. Det melder Aftonbladet og svenske DN. – De mistenkes alle for drap.

NRK - 18 aug 23 kl. 10:59

Bunnotering for den svenske kronen

Den svenske kronen har falt til et nytt rekordlavt nivå målt mot euroen, melder det svenske nyhetsbyrået TT. Ved 10.30-tiden fredag kostet 1 euro 11,92 svenske kroner.

NRK - 07 feb 24 kl. 10:00

Svensk Nord Stream-etterforskning legges ned

Granskingen av Nord Stream-sabotasjen legges ned, skriver svensk påtalemyndighet i en pressemelding. Det melder flere svenske medier, blant andre SVT. Svensk sikkerhetspoliti har i drøyt 16 måneder etterforsket saken om grov sabotasje mot gassledningene i Østersjøen.

NRK - 26 sep 23 kl. 16:26

Svenske medier om E6-raset: Ikke lenger mistanke om miljøkriminalitet

Svensk påtalemyndighet mistenker ikke lenger miljøkriminalitet i forbindelse med raset på E6 nord for Göteborg, melder svenske medier. Flere svenske medier meldte mandag at klassifiseringen av etterforskningen var endret fra «allmennfarlig ødeleggelse» til mistanke om miljøkriminalitet. Tirsdag er dette igjen endret, ifølge SR-kanalen P4 Väst.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

SVT: Eksplosjon i boligblokk sør i Stockholm

Svensk politi fikk melding om eksplosjonen halv ni mandag kveld. Den skal ha skjedd i oppgangen i blokken. Det meldes ikke om at noen er skadd.

NRK - 1 time siden

FN: – Grunn til å tro på meldinger om seksuell vold

En gruppe FN-eksperter sier det er skjellig grunn til å feste lit til meldingene om at det ble begått seksuell vold, deriblant voldtekter, under Hamas-angrepet på Israel 7. oktober i fjor. Ekspertgruppen, ledet av FNs spesialutsending for seksuell vold i konfliktområder, Pramila Patten, besøkte Israel i perioden 29.

NRK - 1 time siden

Hamas vet ikke hvor mange gisler som fortsatt er li live

– Vi vet ikke eksakt hvor mange av fangene som er i live eller døde, drept som følge av angrep eller sult sier Bassen Naim, som sitter i ledelsen i Hamas, til nyhetsbyrået AFP. – Det er fanger som holdes av flere grupper på flere steder i det palestinske territoriet, sier han. Naim som er tidligere helseminister på Gazastripen, sier videre at en våpenhvile er nødvendig «så vi kan få sjekket dette, finne navn, antall og status på hvorvidt de er i live eller døde».

NRK - 3 timer siden

Misbrukte navnet til Røde Kors: Kjøpte varer til verdi på over 268.000 kroner

To brødre i 20-årene fra Lørenskog er tiltalt for å ha misbrukt andres kreditt- eller bankkort for egen vinning. De tiltalte møtte mandag i Romerike og Glåmdal tingrett. Fra mars til mai 2023 bestilte de varer ved flere elektronikkbutikker til en samlet verdi på over 268 000 kroner med andres bank-og kredittkort.

NRK - 1 time siden

Israel beskylder FN for å holde tett om Hamas-overgrep

Den israelske utenriksministeren Israel Katz sa mandag at han har kalt hjem Israels ambassadør til FN, Gilad Erdan, for umiddelbare konsultasjoner. Katz vil drøfte med ambassadøren det Israel hevder var massevoldtekter og seksuell vold utført av Hamas-krigere 7. oktober og manglende behandling i FN.

NRK - 2 timer siden

Jusstudentene i Oslo mener fakultetet er preget av usunn konkurransekultur

Hverdagen til jusstudentene i Oslo er sterkt preget av usunn konkurranse og karakterpress, ifølge en undersøkelse. I tillegg til å oppgi at studiehverdagen er preget av konkurranse, opplever 80 prosent av deltakerne karakterpress, skriver NTB. Det er ifølge en nylig utført læringsmiljøundersøkelse av Senter for erfaringsbasert juridisk læring (Cell) ved Det juridiske fakultet i Oslo.

NRK - 2 timer siden

Foreløpig obduksjonsrapport etter dødsfall

Politiet har mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten, etter at en mann ble funnet død i en bolig i Notodden sentrum forrige mandag, skriver Telen. – Det virker som om mannen har dødd alene. Alt tyder på at det ikke har vært noen andre omstendigheter rundt dette dødsfallet, sier etterforskningsleder Jarle Lindeland hos Kongsberg-politiet.

NRK - 4 timer siden

HKH Kronprins Haakon Magnus på besøk i Trøndelag

Heimevernsdistrikt 12 i Trøndelag og operasjon Gunge fikk i dag besøk av HKH Kronprins Haakon Magnus, det skriver Heimevernet i en pressemelding. Kronprinsen skal ha fått møte ukrainske soldater som for tiden får fagutdannelse innen skarpskyting, sanitet og grunnleggende ledelse. – Det var veldig hyggelig at Kronprinsen tok seg tid til å besøke oss her i Trøndelag i dag, og se nærmere på den innsatsen våre instruktører legger i den viktige jobben med å gi fagutdannelse til ukrainske soldater.

NRK - 2 timer siden

USA innfører sanksjoner mot Zimbabwes president

Ifølge det amerikanske finansdepartementet blir i alt tre instanser og elleve personer, deriblant presidentparet og visepresident Constantino Chiwenga gjenstand for sanksjoner på grunn av deres angivelige innblanding i korrupsjon og menneskerettsbrudd. President Emmerson Mnangagwa anklages blant annet for å beskytte gull- og diamantsmuglere som opererer i Zimbabwe, for å ha beordret statsansatte til å tilrettelegge for salg av gull og diamanter på det svarte markedet, og for å ha mottatt bestikkelser for dette. En talsmann for regjeringen i Zimbabwe avviser anklagene.

NRK - 2 timer siden

Dømt til tvungent psykisk helsevern

En mann i 60-årene er fortsatt dømt til tvungent psykisk helsevern, etter at han forsøkte å drepe huseieren sin i 2013. Beslutningen om tvungent psykisk helsevern er senere forlenget gjentatte ganger, senest i 2021. Mannen har selv samtykket til dette, også denne gangen, og blir dermed boende på institusjon fremover..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com