NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:15

NRK - 13 sep 14 kl. 08:59

Svensk toåring sporløst forsvunnet

Hundrevis av frivillige deltok natt til lørdag i letingen etter den to år gamle Valde Laurila som forsvant fra besteforeldrenes hjem ved den svenske byen Hedemora tidligere på dagen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Valde Laurila, Hedemora

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svensk toåring, sporløst, forsvunnet
P4 - 09 mar 15 kl. 05:50

Fiskebåt med 49 personer er sporløst forsvunnet

En fiskebåt med 49 personer ombord er sporløst forsvunnet utenfor Taiwan. Båten forsvant for to uker siden, opplyser taiwanske myndigheter i dag. Båten var over 3000 kilometer fra kysten av Falklandsøyene da kontakten med omverdenen ble brutt.

Dagbladet - 08 sep 15 kl. 07:08

300 flyktninger sporløst forsvunnet fra Danmark

- Sporløst forsvunnet, ifølge dansk politi..

P4 - 05 feb 18 kl. 18:43

Oljetanker sporløst forsvunnet

En oljetanker med 22 indiske sjømenn er sporløst forsvunnet i Guinea-golfen utenfor kysten av Benin i Vest-Afrika. Skipet har vært savnet i fem dager. Det er ikke kjent om skipet er kapret av pirater, eller om det har skjedd en ulykke..

VG - 21 okt 18 kl. 01:51

Jayme (13) er sporløst forsvunnet: Nye opplysninger om mystisk 911-samtale

Politiet driver en storstilt jakt for å finne Jayme Closs (13), som har vært sporløst forsvunnet etter at foreldrene ble funnet drept for seks dager siden..

Aftenposten - 17 nov 19 kl. 22:15

Hun var milliardær-overgriperens høyre hånd. Nå er hun sporløst forsvunnet.

Jeffrey Epstein er død, men skandalen lever videre og spekulasjonene sprer seg. Prins Andrew forsøkte å renvaske seg, mens Epsteins nære venn Ghislaine Maxwell er sporløst forsvunnet..

P4 - 14 jun 18 kl. 18:22

Hunden Bob har forsvunnet

Hunden Bob, som Høyesterett forrige uke slo fast at skal avlives, er nå sporløst forsvunnet. Hunden skal avlives etter å ha oppført seg truende mot folk, og for å ha angrepet en kvinne i 2015. Nå har hunden, ifølge NRK, forsvunnet fra kennelen den har bodd på i tre år.

P4 - 22 feb 15 kl. 22:38

Norsk toåring død i Syria

En norsk toåring er død, etter at moren hans tok med gutten til Syria for å slutte seg til terrorbevegelsen IS. Det melder TV2. Kvinnen er gift i Norge, men skal i Syria ha blitt sammen med norsk-chilenske Bastian Vasquez.

P4 - 24 jun 15 kl. 12:22

- Toåring fikk forsvarlig hjelp

Helsetilsynet mener en toåring som døde under en operasjon på sykehus i Molde, fikk forsvarlig hjelp. Tilsynet finner ergo ikke grunnlag for å komme med reaksjoner mot enkeltpersoner for brudd på helseloven. Det ble satt i gang tilsyn i saken etter opplysninger om at noen kan ha forsøkt å skjule hva som egentlig skjedde med toåringen på operasjonsbordet ..

Aftenposten - 13 sep 14 kl. 06:05

Toåring sporløst forsvunnet i Sverige

Hundrevis av frivillige deltok natt til lørdag i letingen etter den to år gamle Valde Laurila som forsvant fra besteforeldrenes hjem ved den svenske byen Hedemora tidligere på dagen..

VG - 04 nov 15 kl. 08:27

OL-sprinter sporløst borte – mistanke om drap

MURMANSK (VG) Den hviterussiske OL-sprinteren Julija Balykina (31) er sporløst forsvunnet. En mann er pågrepet – mistenkt for drap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 1 time siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 2 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 3 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.

NRK - 3 timer siden

Militært treningsfly styrtet i hus

Tre boliger fikk skader da et militært treningsfly styrtet i en forstad til Dallas i Texas søndag. Flygerne skjøt seg ut og overlevde styrten. Flyet styrtet i Lake Worth, like vest for Fort Worth, opplyser politiet på en pressekonferanse.

NRK - 4 timer siden

Går mot siger for Putins parti

Førebelse resultat viser at president Vladimir Putin sitt parti, Foreinte Russland, har fått 38,6 prosent av røystene. Vallokala i Russland er no stengde etter det tre dagar lange valet..

NRK - 4 timer siden

Putins parti får 38% av røystene

Førebelse resultat viser at president Vladimir Putin sitt parti, Foreinte Russland, har fått 38,6 prosent av røystene, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt