NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 06:00

NRK - 27 feb. 21 kl. 23:54

Svensk politimann tiltalt

En svensk politimann er tiltalt etter at norske Alexander Storåker døde i Sverige i mai 2020, melder Aftonbladet. 16-åringen og en kamerat på moped ble jaget på en moped. Ferden ender katastrofalt. Politimannen tiltalt for å ha forårsaket en annen persons død og grov tjenestefeil, ifølge VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alexander Storåker, Sverige, Aftonbladet, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svensk politimann, tiltalt
NRK - 19 jan. 21 kl. 02:34

Politimann tiltalt for overgrep

Ein politimann i 30-åra er tiltalt for å ha utnytta ei 17-årig jente seksuelt. Jenta var under barnevernets omsorg. Tiltalen omfattar også grovt brot på tenesteplikta, skriv TV 2.

VG - 27 feb. 21 kl. 23:44

Politimann tiltalt etter at norske Alexander (16) døde i Sverige

12. mai 2020 jages 16 år gamle Alexander Storåker og en kamerat på moped av en sivil politibil. Ferden ender katastrofalt.

VG - 25 feb. 21 kl. 03:13

Siktet for angrep på politimann: – Går etter ham som en kamphund

En pensjonert politimann og veteran fra den amerikanske marinen er siktet for et brutalt angrep på en politimann under stormingen av Kongressen i Washington D.C..

VG - 14 april 21 kl. 07:17

Omfattende tiltale mot politimann: Hadde sex med rusmiljø-kilde

En politimann fra Sør-Øst politidistrikt er tiltalt for omfattende misbruk av sin stilling til å skaffe seg seksuell omgang med tre kvinner. Han skal ha prøvd å true en av dem til taushet..

NRK - 14 april 21 kl. 07:51

Alvorlig tiltale mot politimann

En politimann fra Sør-Øst politidistrikt er tiltalt for omfattende misbruk av sin stilling til å skaffe seg seksuell omgang med tre kvinner. Han skal ha prøvd å true en av dem til taushet, melder VG. Politimannen nekter straffskyld..

NRK - 14 april 21 kl. 14:40

Tiltalt for stillingsmisbruk

En politimann i Vestfold er tiltalt for misbruk av stillingen sin til å skaffe seg seksuell omgang med tre kvinner. Ifølge tiltalen prøvde han også å true en av kvinnene til taushet da saken ble etterforsket, skriver VG. Politimannen nekter straffskyld..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:42

10.000 i bot etter våreskudd

En politimann som utløste et vådeskudd mot en annen politimann i et garasjeanlegg i Agder i august i fjor, er ilagt et forelegg på 10.000 kroner, skriver VG. Politimannen som fikk vådeskuddet mot seg, fikk mindre skader..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:42

10.000 i bot etter vådeskudd

En politimann som utløste et vådeskudd mot en annen politimann i et garasjeanlegg i Agder i august i fjor, er ilagt et forelegg på 10.000 kroner, skriver VG. Politimannen som fikk vådeskuddet mot seg, fikk mindre skader..

NRK - 09 feb. 21 kl. 15:44

Politimann dømt for vold

En politimann fra Agder er dømt til fengsel etter å ha slått en psykisk syk pasient flere ganger i ansiktet. Hendelsen skjedde på legevakta i Arendal, og retten finner det skjerpende at det skjedde der. Politimannen er suspendert fra stillingen..

NRK - 21 feb. 21 kl. 08:24

Politimann pågrepet etter opptøyene

En politimann fra Pennsylvania ble fredag arrestert for å ha vært med på opptøyene i Washington 06. januar. Dagen etter opptøyene skrøt Joseph Wayne Fischer i sosiale medier av å ha vært inne i kongressbygningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.

NRK - 1 time siden

1,4 milliarder innbyggere i Kina

En ny folketelling i Kina viser at landet har 1,411 milliarder innbyggere. Det er kinesiske myndigheter som tirsdag offentliggjorde resultatet fra folketellingen, som ble gjennomført i fjor. Kina foretar folketellinger hvert tiende år.

NRK - 1 time siden

Ber folk holde seg unna stillas

Stillaset som ble tatt av vinden på Fantoft i Bergen mandag kveld, er sikret slik at det ikke raser mer, men fortsatt kan ikke folk bevege seg fritt i området. Natt til tirsdag opplyser Vest politidistrikt at presenningen rundt stillaset er delvis demontert og sikret. – Stillaset er sikret slik at det ikke raser mer, men ikke sikret nok til at det er fri ferdsel i området.

NRK - 2 timer siden

Leonardo da Vinci skisse selges

En skisse av en bjørn, som er signert Leonardo da Vinci, forventes å bli solgt for over 16 millioner dollar på auksjon i juli. Dette skal være en av åtte Leonardo-tegninger som er igjen i privat eierskap, ifølge en pressemelding fra auksjonshuset Christie's. Skissen, som har navnet «head of bear», var også under auksjon hos Christie’s i 1860.

NRK - 2 timer siden

Nedgang for børsen i Tokyo

Børsen i Tokyo åpnet tirsdag med nedgang i kjølvannet av fallet i New York dagen før. Nikkei 225-indeksen falt 0,94 prosent da handelen startet i den japanske hovedstaden tirsdag morgen. Den bredere sammensatt Topix-indeksen falt 0,64 prosent..

NRK - 2 timer siden

29 har søkt om erstatning

Så langt har 29 personer søkt om pasientskadeerstatning på grunn av bivirkninger av koronavaksine. Ifølge VG har tallet økt fra ni for to uker siden. – De 29 sakene gjelder bivirkninger av forskjellig alvorlighetsgrad.

NRK - 2 timer siden

Vannlekkasje i Stavanger stanset

I Stavanger har fem hus fått vann i kjeller etter en vannlekkasje i en gate. En kjeller har fått halvannen meter med vann, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannlekkasjen i gaten ble stanset ca.

NRK - 3 timer siden

Karakterer til NTNU-studenter delt

314 studenter i et emne ved NTNU fikk en epost med ei liste over hvem som hadde bestått og ikke bestått en obligatorisk innlevering – i sikkerhet og personvern. Ifølge Khrono skal lenken til lista over studenter være deaktivert, men studentene som lastet den ned, har tilgang til alle navnene med karakter. Innleveringen var i enmet TDT4237 «programvaresikkerhet og personvern» ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

NRK - 3 timer siden

Vannlekkasje i Stavanger

I Stavanger har brannvesenet rykket ut etter melding om vannlekkasje ved Tasabekken Hafrsfjord. Mannskap fra Kvernevik brannstasjon bistår beboere før vann trenger inn i bolig, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannverket i kommunen er varslet og skal være på vei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt