VG > Nyheter

Monday, 27 March, 22:39

VG - 01 feb 23 kl. 09:18

Svensk koranbrenning stanser Afrika-flyvninger

Flyseslskapet KLM har stanset alle flyvninger til og fra hovedstaden i Tanzania på grunn av frykt for terrorangrep etter koranbrenningen i Sverige..
Les mer på VG


Les mer om:
KLM, Tanzania, Sverige, Afrika

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svensk koranbrenning, stanser, Afrika-flyvninger
NRK - 08 feb 23 kl. 14:57

Politiet i Sverige gir ikke tillatelse til koranbrenning

Svensk politi nekter å gi tillatelse til koranbrenning utenfor Tyrkias ambassade. Pressesekretær Ola Österling sier politiet har hatt dialog med det svenske sikkerhetspolitiet Säpo før man tok avgjørelsen, skriver SVT. Vurderingen er at allmenn orden og sikkerhet ikke kan garanteres dersom demonstrasjonen gjennomføres.

NRK - 25 jan 23 kl. 12:24

Oppfordrer til global boikott av Sverige etter koranbrenning

Al-Azhar-universitetet i Egypt oppfordrer til global boikott av svenske varer etter koranbrenning. Det melder NTB. Ifølge Store Norske Leksikon er Al-Azhar et av de mest prestisjefylte lærestedene i den sunnimuslimske verden.

Aftenposten - 02 feb 23 kl. 17:13

Politiet stopper demonstrasjon foran Tykrias ambassade. Men Sian-leder utelukker ikke koranbrenning fredag.

Den høyreekstreme islamfiendtlige organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (Sian) planla koranbrenning utenfor den….

NRK - 16 feb 23 kl. 14:36

Svensk politi stopper koranbrenning igjen

Svensk politi har avvist en søknad om få brenne koranen utenfor Iraks ambassade i Stockholm, melder SVT. Politiet begrunner avslaget med at det kan føre til en større fare for terrorangrep mot Sverige. Det er andre gang på kort tid at svensk politi nekter å gi tillatelse til en koranbrenning.

Klartale - 01 nov 22 kl. 06:00

Kaller vold mot kvinner i landet for en pandemi

«Er jeg den neste» sto det på plakaten hun holdt. Hun var én av flere sørafrikanske kvinner som protesterte, skriver avisa The Guardian. Åtte kvinner ble voldtatt.

NRK - 22 dec 22 kl. 17:09

Sør-Afrika vil bruke løgndetektor i kampen mot krypskyttere

Sør-Afrika planlegger å bruke løgndetektortester på ansatte i landets nasjonalparker. SANParks, som har ansvaret for parkene, opplyste torsdag at de heretter vil gjennomføre løgndetektortester på ansatte i et forsøk på å avsløre utro tjenere. Testingen vil i første omgang være frivillig, men målet er å gjøre det obligatorisk for enkelte grupper ansatte, opplyser SANParks.

NRK - 18 feb 23 kl. 05:09

Russland, Kina og Sør-Afrika med felles marineøvelse

Russland, Kina og Sør-Afrika startet i går en stor marineøvelse utenfor den sørafrikanske østkysten i går. Øvelsen finner sted utenfor Durban og vil ifølge det sørafrikanske forsvaret styrke forholdet mellom Sør-Afrika, Russland og Kina. Diplomater med base i Sør-Afrika fra Nato- eller EU-land, kritiserer øvelsen sterkt overfor nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 27 feb 23 kl. 18:03

Macron varsler «betydelig reduksjon» i Frankrikes militære nærvær i Afrika

Frankrikes president Emmanuel Macron sier det blir slutt på franske regulære militærbaser i Afrika, og landets militære nærvær skal trappes betydelig ned. Frankrike vil avslutte sin praksis med å ha regulære militærbaser i Afrika, sa Macron i forkant av en reise til flere land på kontinentet senere denne uka. I stedet vil Frankrike opprette baser eller «akademier» som skal drives i samarbeid mellom franske og afrikanske hærstyrker, opplyser Macron.

NRK - 16 okt 22 kl. 21:36

Avinor om stengte luftrom: Fly sirkler eller returnerer

– Det er snakk om én droneobservasjon, men grunnen til at begge lufthavnene er stengt er på grunn av luftavstanden mellom de to flyplassene er ganske kort. Og når vi ikke vet hvor dronen er på vei så må vi stenge begge flyplassene, sier talsmann i Avinor, Harald Kvam, til NRK. – Hvilken konsekvenser får det.

NRK - 23 dec 22 kl. 02:37

2300 flyvninger innstilt pga. kulde

Guvernører i 12 amerikanske delstater har iverksatt nødprosedyrer for å bøte på følgene av tøffe vinterstormer og sprengkulde. Over 2300 flyvninger i de nordøstlige områdene av landet var innstilt ved inngangen til julehelgen, opplyser CNN. I Buffalo i delstaten New York er det sendt ut varsel om snøstorm som kan vare flere dager.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Forfatteren og diplomaten: Her leverer de droner, biler og radioer til den ukrainske fronten

Etter 2000 kilometer på veien, dag og natt, har forfatter Roy Jacobsen og tidligere toppdiplomat Morten Wetland vært med å levere utstyr til det ukrainske forsvaret. De mener omverden må få opp farten – før det er for sent..

VG - 3 timer siden

Reformen i Israel: – Står overfor et farlig veiskille

Israel er helt lammet av massedemonstrasjoner mot regjeringens forslag til rettsreform. Mandag ettermiddag bekreftes det at reformen vil utsettes..

VG - 6 timer siden

Elever reagerer på rektors bønne-nekt

Rektor på Drammen videregående skole har gjort flere elever som feirer ramadan sinte etter en melding hvor det trues med anmerkning..

VG - 7 timer siden

Israel i kaos: – Aldri sett israelere stå mot israelere på denne måten

Titalls tusen har tatt til gatene i alle store byer i landet. Havnene og flyplassen er stengt som følge av streik. Mandag er Israel helt lammet av massedemonstrasjoner mot regjeringens forslag til rettsreform..

VG - 8 timer siden

Nå kommer snøen - igjen!

Er du klar for å legge skiene på hylla for i år? I så fall har meteorologene dårlig nytt til deg..

VG - 12 timer siden

Liv (79) måtte vente ti dager ekstra på sykehuset. Det kostet kommunen 55.000 kroner

OPPDAL/RØROS (VG) Liv Winger Lyssandtræ (79) falt på treningssenteret på Oppdal og brakk lårbeinet. Hun lå utskrivningsklar på sykehus i ti døgn før kommunen hadde kapasitet til å ta over ansvaret for henne..

VG - 12 timer siden

Reform-kaos i Israel rammer flytrafikken

Den omstridte rettsreformen var ventet å bli satt på pause mandag. Så meldte politikerne seg..

VG - 12 timer siden

Bedrifter slåss om strøm: Regjeringen vil lage køordning

Regjeringen vil lage nye regler som gjør det mulig å ordne køen av store, nye strømkunder, ifølge olje- og energiminister Terje Aasland (Ap). I dag er det «først til mølla» som gjelder..

VG - 13 timer siden

Mann (40) tiltalt for drapet på Linn Merete Andersen

Tobarnsmoren Linn Merete Andersen (40) ble knivstukket til døde i Krødsherad i fjor. Nå er hennes daværende samboer tiltalt for drapet..

VG - 14 timer siden

«Moren» til Julius er død

Reidun Glad overtok morsrollen for Julius etter at den kjente sjimpansen ble født. 83 år gammel sovnet hun stille inn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com