NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 03:10

NRK - 16 okt 21 kl. 14:12

Svekket hypotese om konvertering

Politiet mener at hypotesen om at den Kongsberg-siktedes omtalte konvertering til islam er svekket. – Hypotesen at han kanskje ikke har gjort dette veldig seriøst, sier politiinspektør Per Thomas Omholt i Sørøst politidistrikt på en pressebrif lørdag ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsberg, Per Thomas Omholt, Sørøst

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svekket, hypoteseom , konvertering
VG - 16 okt 21 kl. 14:04

Politiet om Kongsberg-siktede: – Hypotesen om konvertering er svekket

KONGSBERG (VG) Det er ingenting i etterforskningen som tyder på Espen Andersen Bråthen (37) har samarbeidet med noen..

E24 - 25 jun 21 kl. 14:05

Kjempesmell for laksemilliardær Inge Berg - får tommelen ned for prestisjeprosjekt

Nordlaks og Inge Berg fikk 13 utviklingstillatelser av myndighetene til å realisere verdens største lakseoppdrettsanlegg. Nå har Fiskeridirektoratet avslått selskapets søknad om konvertering til ordinære tillatelser..

NRK - 17 sep 21 kl. 05:01

Tror på skjult etterforskning

Forsvareren til den drapssiktede mannen i Birgitte Tengs-saken, tror at politiet har drevet med skjult etterforskning av hans klient i flere år. – Vi jobber ut fra en hypotese om at det er brukt skjult etterforskning mot vår klient. Mer ønsker jeg ikke å si om dette på nåværende tidspunkt, sier advokat Stian Kristensen til Stavanger Aftenblad.

NRK - 13 okt 21 kl. 09:08

Skien: Tror skadene kan skyldes fall

Politiet jobber med flere hypoteser etter meldingen om at en mann ble knivstukket på en joggetur i området Gulset i Skien i går kveld. – Vi har ikke fått gjennomført et fullverdig avhør med fornærmede, men ut fra den informasjonen vi har nå, så er det en hypotese at skadene kan ha skjedd som følge av en ulykke eller et fall eller lignende. Dette vil vi få mer klarhet i når vi har fått avhørt fornærmede, sier fungerende politistasjonssjef, Sigrid Dahl.

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 14:12

Ingen terrorsiktelse – politiet mener hypotese om sykdom er styrket

Angrepene på Kongsberg skjedde både i private hjem og ute i det offentlige rom..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 15:33

Derfor er teorien styrket

Politiet undersøker en rekke hypoteser om motivet for angrepet i Kongsberg. Nå er en hypotese styrket..

NRK - 25 okt 21 kl. 21:05

Har skalert ned søket for kvelden

Politiet har sendt ein god del mannskap heim for kvelden, kunngjer dei på dagens siste pressekonferanse. Dykkarar held på å søke i vatnet der redningshundar har markert. Politiets hypotese er at tre personar og ein hund har gått utover fossen i ein båt..

NRK - 25 okt 21 kl. 21:06

Kvam: Søker etter antatt omkomne

Politiet seier at det ikkje lenger er ein redningsaksjon, men eit søk etter antatt omkomne personar. – Det er fordi det har gått såpass lang tid no. Vi har søkt i aktuelle område, vi har ikkje funne dei sakna, og ei vurderingsgruppe har vurdert at det er lite eller ikkje sannsynleg at desse tre blir funne i live, seier innsatsleiar Svein Valland Laupsa.

VG - 07 jul 21 kl. 22:13

Svekket regjering

Stefan Löfven kan danne ny regjering i Sverige, vel to uker etter at et flertall i Riksdagen stemte for mistillit. Men Löfven er en svekket statsminister. Den neste regjeringskrisen kan komme allerede i høst..

NRK - 30 aug 21 kl. 01:55

«Ida» svekket til kategori 3-storm

Orkanen «Ida» har svekket seg til en kategori 3-storm med vind på rundt 125 km/t, melder det nasjonale stormsenteret i USA. Da «Ida» nådde land søndag ettermiddag var det en storm i kategori 4, som vedvarte i flere timer mens uværet beveget seg nordover i Louisiana, skriver CNN..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt