NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:23

NRK - 25 jan 23 kl. 01:51

Sveits vurderer våpeneksport til Ukraina

En komite i den sveitsiske nasjonalforsamlingen foreslår å oppheve forbudet mot at andre land kan eksportere sveitsisk ammunisjon. Forslaget ble vedtatt i komiteen tirsdag, og nasjonalforsamlingen skal stemme over det senere. Flertallet i komiteen vurderer det slik at Sveits bør bidra til europeisk sikkerhet, noe som omfatter at Ukraina får mer hjelp, står det i en uttalelse fra komiteen sent tirsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sveits, Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sveits, vurderer, våpeneksport, til, Ukraina
NRK - 30 sep 22 kl. 13:37

Sverige åpner for våpeneksport til Tyrkia

Sverige åpner opp igjen for våpeneksport til Tyrkia. Det er et av kravene Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan stilte Sverige for å godta deres Nato-søknad. Det er den svenske inspeksjonen for strategiske produkter (ISP) som bekrefter endringen i en pressemelding fredag.

NRK - 30 sep 22 kl. 07:15

Endå ein milliardær melder flytting til Sveits

Milliardær, investor og teknologigründer Fredrik Halvorsen har meldt flytting frå Snarøya til Lugano i Sveits, melder DN. Folkeregisteret viser at Halvorsen blei registrert flytta til Sveits 23. september i år, skriv E24.

NRK - 02 dec 22 kl. 22:00

Sveits videre i VM etter amper målfest

Serbia var avhengig av å vinne for å ha en mulighet til å gå videre fra gruppespillet, og kampen mot Sveits ble en thriller med høy temperatur. Sveits tok ledelsen med Xherdan Shaqiri i kampens 20. minutt, men Serbia slo raskt tilbake.

NRK - 23 nov 22 kl. 18:06

Norge har levert våpen for over en milliard kroner til Qatar i år

Qatar har blitt en av de største mottakerne av norske våpen de siste årene. Hittil i 2022 har Norge solgt våpen for over 1,3 milliarder kroner til ørkenstaten. Det skriver avisen Vårt Land , som viser til tall fra SSB.

NRK - 17 nov 22 kl. 20:41

Bergensmilliardær flyttar til Sveits

Dr. Holms-eigar Knut Herman Gjøvaag har meldt flytting til Sveits. Det kjem fram i ei pressemelding frå selskapet Frydenbø publisert 4.

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:01

22 rike nordmenn har flyttet til Sveits

22 rike nordmenn har flyttet til Sveits så langt i år. De tar med seg formuesskatten. I alt betalte de 500 millioner kroner i skatt årlig.

NRK - 13 jan 23 kl. 12:03

Bjørn Rune Gjelsten flytter milliardverdier til datteren i Sveits

Finansmannen Bjørn Rune Gjelsten flytter milliardverdier til datteren i Sveits. Han sier det er uforsvarlig å betale så mye skatt som han må i Norge. Finansavisen melder at 80 prosent av Gjelsten-imperiet overføres til Ingrid Gjelsten (21), som har meldt flytting til Sveits.

NRK - 25 sep 22 kl. 18:33

Sveits sier ja til pensjonsreform

Sveitsiske velgere har med knapt flertall sagt ja til en pensjonsreform som blant annet innebærer økt pensjonsalder for kvinner, viser endelige resultater. Det er gode nyheter for den sveitsiske regjeringen, som to ganger tidligere har forsøkt å få pensjonsreformen vedtatt i en folkeavstemning. En av de mest omstridte delene av reformen er at pensjonsalderen heves fra 64 til 65 år for kvinner, noe som betyr at den blir lik for kvinner og menn.

NRK - 11 nov 22 kl. 01:09

44 nordmenn flyttet til Sveits

Siden 2009 har 44 rike nordmenn flyttet til Sveits. 21 av dem har meldt flytting i år, ifølge en kartlegging i Dagens Næringsliv. Det er fire ganger flere utflyttere til Sveits hittil i år enn hva som tidligere er registrert i et enkeltår.

NRK - 23 nov 22 kl. 11:54

Mangemillionær Camilla Astrup flytter til Sveits

Eiendomsarving, og enke etter Arne Næss jr, Camilla Astrup melder flytting til Sveits. Det melder E24. Astrup hadde i 2021 en ligningsformue på 287 millioner kroner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 15 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 15 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 30 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 30 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 45 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 1 time siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 1 time siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com