NRK > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 06:31

NRK - 17 april 21 kl. 12:57

Sveits tilbyr å være møtevert

Sveits sier som både Finland og Østerrike at de kan være vertskap for et møte mellom USAs president Joe Biden og Russlands Vladimir Putin, ifølge den sveitsiske avisen Tages-Anzeiger. Utenriksdepartementet i Bern vil ikke kommentere oppslaget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finland, USAs, Joe Biden, Russlands Vladimir Putin, Tages-Anzeiger, Bern

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sveits, tilbyrå , være, møtevert
NRK - 17 april 21 kl. 12:57

Tilbyr å være møtevert

Sveits og Østerrike sier som både Finland og Østerrike at de kan være vertskap for et møte mellom USAs president Joe Biden og Russlands Vladimir Putin, ifølge den sveitsiske avisen Tages-Anzeiger. Utenriksdepartementet i Bern vil ikke kommentere nå..

NRK - 07 mars 21 kl. 13:39

Ligger an til burkaforbud i Sveits

Det ligger an til å bli et knapt flertall for et forbud mot bruk av burka på offentlig sted i Sveits. To målinger viser 51 prosent flertall for forbudet. Folkeavstemmingen kommer etter flere år med debatt i Sveits, men svært få bruker det i landet..

NRK - 07 mars 21 kl. 17:10

Vil forby tildekket ansikt i Sveits

Sveits ligger an til å forby bruk av burka, nikab og alle andre heldekkende hodeplagg på offentlig sted etter at et flertall på 52 prosent stemte for et forbud i en folkeavstemning søndag. Temaet har vært gjenstand for debatt i Sveits i flere år..

NRK - 19 jan. 21 kl. 10:07

Tilbyr 61 nye utvinningstillatelser

Olje- og energidepartementet tilbyr 30 store og små oljeselskaper tillatelse til å lete etter og utvinne olje på norsk sokkel. De 61 utvinningstillatelsene fordeler seg på Nordsjøen (34), Norskehavet (24) og Barentshavet (3)..

NRK - 22 jan. 21 kl. 02:37

Merkel vil samarbeide om Sputnik

Tysklands regjeringssjef Angela Merkel tilbyr Russland samarbeid med koronavaksinen Sputnik V, på betingelse av at den blir godkjent i EU. Merkel tilbyr Russland støtte fra det tyske legemiddelverket Paul-Ehrlich-Institut i godkjenningsprosessen..

Aftenposten - 21 feb. 21 kl. 13:45

Tilbyr skatepark og klatrevegg mot å få bygge fengsel i denne bydelen

Regjeringen tilbyr ny skatepark og klatrevegg mot å få bygge fengsel..

NRK - 28 mars 21 kl. 18:41

Statsminister tilbyr å bytte plass

Slovakias statsminister Igor Matovic tilbyr seg å bytte plass med sin egen finansminister og partikollega Eduard Heger. Det er et forsøk på å løse en krise i koalisjonsregjeringen etter at Matovic bestilte Sputnik V-vaksine uten å informere de andre partiene..

NRK - 27 april 21 kl. 13:11

Tilbyr pengar for vaksinering

Delstaten Vest-Virginia i USA tilbyr 100 dollar, drygt 800 kroner, til unge mellom 16 og 35 år som vil ta koronavaksinen. Det melder BBC. Styresmaktene håpar dette vil motivera fleire unge til å vaksinera seg..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 11:01

Staten tilbyr 962 millioner i jordbruksoppgjøret – under halvparten av bøndenes krav

Staten tilbyr en ramme på 962 millioner kroner i jordbruksforhandlingene..

NRK - 04 mai 21 kl. 11:02

Tilbyr 962 millioner i oppgjøret

Staten tilbyr 962 millioner kroner i jordbruksoppgjøret. Det er under halvparten av bøndenes krav på 2,1 milliarder kroner. Summen vil ikke være nok til å gi bønder samme inntektsvekst som andre grupper i kroner, men målt i prosent vil jordbruket komme brukbart ut slik staten regner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Langtidsledigheten har eksplodert

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt.

NRK - 15 minutter siden

Sperringar på Mount Everest

Kinesiske myndigheiter har sett opp sperringar som skal halda klatrarar åtskilde, då fleire klatrarar dei siste vekene har blitt koronasjuke på veg opp til Mount Everest. Over 30 klatrarar har dei siste vekene blitt evakuerte frå basecampen. Det er frykta at koronaviruset vil øydeleggja klatresesongen..

NRK - 1 time siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Smittetrykket er høyest i bydel Grünerløkka og lavest i bydel Ullern, viser tall fra Oslo kommune. Dette er tre færre smittetilfeller enn samme dag forrige uke.

NRK - 45 minutter siden

Kystvaktskip venter på ubåt

I løpet av kort tid vil den første amerikanske atomubåten legge til kai ved Tønsnes utenfor Tromsø. Fra midnatt ble det innført flyforbud. Kystvaktskipet KV Harstad ligger utenfor Arnøya i Ullsfjorden, mens KV Heimdal har vakthold ved Nord-Kvaløy..

NRK - 45 minutter siden

Drapssak opp for retten i dag

Rettssaken mot en 46 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept kjæresten i Sandefjord i februar i fjor, starter i dag. Han ble pågrepet kort tid etter drapet. Han har nektet for å ha noe med drapet å gjøre..

NRK - 45 minutter siden

Valdelege protestar i Irak

Etter drapet på ein regjeringskritisk aktivist var det sundag valdelege protestar ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstrantane storma området rundt konsulatet og sette fyr på bildekk og deler av bygninga, skriv nyheitsbyrået DPA. Opptøyane kom dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad vart skoten og drepen av ukjende gjerningsmenn utanfor heimen sin i byen, ifølgje politiet.

NRK - 45 minutter siden

63 nye koronasmittede i Oslo

Søndag ble det registrert 63 nye smittetilfeller i Oslo. Det er 47 færre enn på lørdag..

NRK - 45 minutter siden

Voldelige protester i Irak

Etter drapet på en regjeringskritisk aktivist var det søndag voldelige protester ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstranter stormet området rundt konsulatet og satte fyr på deler av bygget, skriver nyhetsbyrået DPA. Opptøyene skjer dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad ble skutt og drept av ukjente gjerningspersoner utenfor sitt hjem i byen, ifølge politiet.

NRK - 45 minutter siden

Taliban ber om våpenhvile

Taliban erklærer tre dager våpenhvile i Afghanistan når fastemåneden ramadan slutter. Uttalelsen kommer to dager etter terrorangrepet mot en skole i Kabul som krevde 68 liv, mange av dem jenter. Myndighetene mener Taliban-opprørere står bak, selv om Taliban selv nekter for dette..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang og høyere oljepris

De store børsene i Asia steg ved åpning mandag. Samtidig steg oljeprisene etter helgens angrep mot rørledninger i USA. I Japan steg Nikkei-indeksen med 0,26 prosent, mens Topix-indeksen gikk opp 0,27 prosent.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt