VG > Innenriks

Saturday, 22 January, 04:30

VG - 12 jan 22 kl. 20:39

Svein (53) ble tatt av ras: – Jeg fløt på gjørme og vann

Svein Skjærli skulle bare rydde opp etter et lite ras. Plutselig løsnet hele skråningen og han ble dratt flere meter i gravemaskinen sin..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Skjærli

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svein53 , ble, tattav , ras, Jeg, fløt, gjørme og vann
NRK - 07 okt 21 kl. 20:42

– Usikkert om det kan gå flere ras

Politiet bekrefter at det har gått et ras et stykke unna bebyggelse i Vaksdal i Hordaland. Alle nødetatene er på plass og undersøker. – Det ligger litt utilgjengelig til, så det er vanskelig å anslå hvor bredt og stort raset er.

NRK - 28 okt 21 kl. 10:51

Stort ras på rv. 13

Eit stort ras har gått på riksveg 13 ved Lovraeidet. Vegen er heilt sperra. Per nå er det uvisst om det kan rasa meir.

NRK - 03 okt 21 kl. 09:33

Ras over E6 i Trøndelag

En politipatrulje meldte om ras over E6 i Drivdalen i Trøndelag mens de var der, melder politiet søndag morgen. Veien er sperret. Vegtrafikksentralen og geolog skal vurdere forholdene.

NRK - 06 aug 21 kl. 14:20

Svein Tang Wa er død

Stavangerartisten Svein Tang Wa er død, 75 år gammel. Det får NRK bekrefta fra familien hans. Gjennom karrieren var Tang Wa både trubadur, tekstforfatter, komponist og billedkunstner.

NRK - 11 aug 21 kl. 20:15

Hevder å ha tatt over nytt fengsel

Taliban hevder at de har tatt over fengselet i provinshovedstaden Kandahar sør i Afghanistan. – Hundrevis av fanger har blitt løslatt og brakt i sikkerhet. Sikkerhetspersonell har overgitt seg, skriver opprørsbevegelsen på Twitter.

NRK - 06 nov 21 kl. 22:09

Politiet: Barn ble truet med kniv

Politiet opplyser at fire barn i alderen 11 til 14 år ble truet med kniv av en for dem ukjent mann i Rælingen lørdag kveld. Operasjonsleder Svein Walle i Øst politidistrikt sier til NTB at det var en av barna selv som ringte politiet. Barna forklarte at en mann hadde trukket fram en kniv og oppført seg truende på en parkeringsplass i Blystadlia, og politiet sier de fester lit til barnas forklaring.

NRK - 22 aug 21 kl. 17:54

Norsk tankskip tatt i arrest

Et norsk tankskip er tatt i arrest i Malaysia for å ha ankret opp ulovlig utenfor kysten, opplyser malaysiske myndigheter. Ifølge The Star at det Stavanger-registrerte tankskipet Clipper Hermod ble tatt i arrest rundt 28 nautiske mil sørvest for byen Sekinchan. – Skipet, som er registrert i Norge, hadde et mannskap på 20 personer om bord.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:19

Full britisk pilot stanset

En britisk pilot ble stanset synlig beruset i full uniform på Gardermoen lørdag. Han motsatte seg politiets arrest og blir anmeldt. Politiet vet foreløpig ikke om piloten nettopp hadde vært i lufta beruset, men de mener han skulle fly som passasjer til Storbritannia da han ble oppdaget.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:19

Full britisk pilot på Gardermoen

En britisk pilot ble stanset synlig beruset i full uniform på Gardermoen lørdag. Han motsatte seg politiets arrest og blir anmeldt, skriver NTB. Politiet vet foreløpig ikke om piloten nettopp hadde vært i lufta beruset, men de mener han skulle fly som passasjer til Storbritannia da han ble oppdaget.

NRK - 14 aug 21 kl. 12:58

Har tatt ny provinshovedstad

Taliban har tatt nok en provinshovedstad i Afghanistan, melder AP. En lokal politiker sier til nyhetsbyrået at det er snakk om Sharana som er hovedstaden i den afghanske provinsen Paktika. Provinsen ligger øst i Afghanistan på grensen til Pakistan.

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 18:04

Anmelder Facebook for deling av draps-video

Moren til danske Louisa Vesterager Jespersen (24) som ble drept i Atlasfjellene i Marokko, mottar stadig videoer av drapet på datteren. Nå anmelder hun Facebook for å ha medvirket til at videoen av det brutale drapet blir delt..

VG - 12 jan 22 kl. 19:42

Tror ikke WHOs dystre spådom vil gjelde i Norge

WHO har varslet at over halvparten av Europa vil være smittet i løpet av de neste to månedene. Nakstad tror ikke det samme vil skje i Norge..

VG - 12 jan 22 kl. 20:21

Derfor holdes faglige råd hemmelige til torsdag – se Kjerkols svar

Helsedirektoratet og FHI har levert dokument med faglige råd til regjeringen, men de holdes hemmelige til regjeringen har bestemt seg..

VG - 12 jan 22 kl. 21:14

Ber studenter dusje mindre

Studenter i Agder reagerer på trussel om at energi tas ut av husleien, hvis de ikke reduserer strømforbruket..

VG - 09 nov 21 kl. 15:30

Vitnet i rettssaken mot Bislett-angriperen: – Sjokkert over at han var ute

Tre kvinner som tidligere har blitt angrepet av mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet på Bislett tirsdag, er sjokkert over at han var ute på frifot..

VG - 09 nov 21 kl. 14:15

Full strid om coronatiltak i Trondheim: – Er planen at barn skal bli smittet?

I formannskapsmøtet i Trondheim kommune tirsdag var det full uenighet om veien videre i den smitterammede byen, og avgjørelsen er nå utsatt..

VG - 09 nov 21 kl. 10:28

Øyenvitner til skuddramaet på Bislett: - Vi ble veldig redde

Øyenvitner forteller om et intenst drama som ender med politiskuddene på fortauet: – Vi ble veldig redde. Det var skummelt og ekkelt å se på, sier Jessica Szymanska (24) til VG..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo: - Ingen kontroll på hva som har skjedd

Politiet bekrefter at de har avfyrt skudd mot en person. En video viser en mann som står midt i gaten og veiver med det som ser ut som en kniv, før politiet kjører på ham..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Nettavisen: En person skutt på Bislett i Oslo

Ifølge en Nettavisen-journalist er en person skutt av politiet på Bislett i Oslo. Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt