NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 02:19

NRK - 08 mar 23 kl. 17:53

Svakt resultat for TV 2 i fjor

Bortfallet av Premier League og distribusjonskonflikter var blant årsakene til at TV 2 i fjor fikk sitt dårligste resultat siden 2016. – Vi har tidligere hatt år som har vært krevende med store omstillinger. Vi er en kommersiell allmennkringkaster og da ligger det i sakens natur at tallene svinger, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav Sandnes i TV 2 til Kampanje. Omsetningen økte med rundt 300 millioner kroner til 6,6 milliarder kroner i fjor. Driftsresultatet etter resultat av tilknyttede selskaper ble 77 millioner kroner.
Les mer på NRK


Les mer om:
Premier League, TV, Olav Sandnes, Kampanje, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svakt, resultat, forTV 2 i , fjor
NRK - 25 jan 23 kl. 08:09

Stort fall i resultat for Gjensidige

Gjensidige Forsikring fikk et resultat før skatt på 1,69 milliarder kroner i siste kvartal i fjor. Det er 1,16 milliarder kroner mindre enn i samme kvartal i 2021. På forhånd hadde analytikerne ventet et resultat i fjerde kvartal på 1,91 milliarder kroner, ifølge estimater hentet inn av Infront for TDN Direkt, skriver E24.

NRK - 28 apr 23 kl. 08:09

Svakere Yara-tall enn ventet

Gjødselgiganten Yara leverer et resultat fra første kvartal som er langt under det analytikerne hadde spådd. Fredag morgen kunngjorde Yara et resultat før skatt på 161 millioner dollar av en omsetning på 4,1 milliarder dollar, skriver Dagens Næringsliv. Det var på forhånd ventet et resultat før skatt på 555 millioner dollar av en omsetning på 4,6 milliarder dollar, ifølge TDN Direkt.

NRK - 22 dec 22 kl. 08:19

Arbeidsledigheten svakt opp

Arbeidsledigheten stiger svakt og har økt fra 3,1 til 3,3 prosent de siste åtte månedene. Og for første gang siden februar viser statstikken jobbnedgang. Etter å ha sunket markant fra 2020 til 2022, har arbeidsledigheten økt svakt fra bunnivået i våres.

Klartale - 16 maj 23 kl. 11:00

Flere ble henrettet i fjor

Organisasjonen Amnesty jobber med menneske-rettigheter. De har sett på tallene for dødsstraff i verden. Tallet økte i fjor.

NRK - 15 mar 24 kl. 07:43

Obos-banken håvet inn en halv milliard i fjor

Obos-banken fikk et resultat på 496 millioner kroner i fjor, en oppgang på rundt 150 millioner kroner fra året før. De har aldri sett større bevegelse i markedet før, skriver NTB. – OBOS-banken leverer gode resultater for 2023.

NRK - 07 feb 23 kl. 15:28

Eika Gruppen med jubileumsresultat på 719 millioner

Resultatet for 2022 endte på 719 millioner i Eika Gruppens 25. år. Sammenlignet med tallene for 2021, var det en liten nedgang, men konsernsjefen er fornøyd.

NRK - 12 jul 23 kl. 07:30

Økning for DNB andre kvartal – høyere resultat enn ventet

DNBs resultat i andre kvartal 2023 var 9,5 milliarder kroner. Dette er en økning på 1,5 milliarder kroner, eller 18,9 prosent, fra samme kvartal i fjor. Det skriver de selv i en børsmelding onsdag morgen.

NRK - 27 mar 24 kl. 09:48

Betydelig bedre resultat enn ventet for H&M

Den svenske klesgiganten Hennes & Mauritz leverte et langt bedre driftsresultat enn ventet. H&M la fram sin kvartalsrapport onsdag. Den viser et resultat på 2,1 milliarder svenske kroner i årets første kvartal, noe som knuste Bloombergs forventning om et resultat på 1,6 milliarder kroner.

E24 - 13 feb 23 kl. 11:29

Svakt resultat for Plantasjen

Økte logistikk- og energipriser kombinert med lavere salg førte til dårligere resultat for kjeden..

Klartale - 08 jun 23 kl. 11:00

Her er årsakene til at folk dør i Norge

I fjor døde 10,2 prosent flere enn i 2021. Da døde 41.713 personer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Biden: – Ikke gjør det

USAs president Joe Biden sa fredag at det er sannsynlig at Iran vil angripe Israel før eller senere, melder nyhetsbyrået Reuters. – Jeg vil ikke gi ytterligere detaljer, men jeg antar at det vil skje før eller senere, sa presidenten fredag kveld. På spørsmål om hva budskapet er til Iran, svarte han: – Ikke gjør det!

NRK - 1 time siden

Harris: Trump vil ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover

Donald Trump ønsker å ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover, hevder visepresident Kamala Harris. Hun talte fredag i vippestaten Arizona, der delstatens øverste domstol nylig ga grønt lys å gjeninnføre en abortlov fra 1864. (NTB) Loven innebærer at abort er forbudt i alle tilfeller, unntatt når mors liv er i fare.

NRK - 1 time siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 1 time siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 1 time siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 2 timer siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 3 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 3 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 3 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.

NRK - 3 timer siden

Haiti har fått ny overgangsråd

Haiti, der væpnede bander har tatt kontroll over store områder, har fått et nytt overgangsråd som skal forsøke å gjenopprette ro og orden i landet. Det nye rådet trer i kraft en måned etter at statsminister Ariel Henry kunngjorde at han ville gå av. Henrys kunngjøring kom etter at G9-familien, en sammenslutning av flere kriminelle bander og tidligere politifolk, tok kontroll over flyplassen i hovedstaden Port-au-Prince.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com