E24 > Økonomi

Monday, 04 March, 23:30

E24 - 10 jan 23 kl. 09:04

Svakere vekst enn ventet for Kahoot

Quiz- og e-læringsselskapet varsler om en svakere vekst i sine fakturerte inntekter i fjorårets fjerde kvartal. Investorene sender aksjen rett ned etter resultatoppdateringen..
Les mer på E24


Les mer om:
Kahoot

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svakere, vekst, enn, ventet, for, Kahoot
NRK - 06 apr 23 kl. 15:24

IMF spår svakere økonomisk vekst

Det internasjonale pengefondet (IMF) mener verdens økonomiske vekst trolig vil bli svakere i årene framover, noe som kan føre til mer fattigdom og sult. IMF-direktør Kristalina Georgieva tror at utviklingen vil vedvare, og hun sier at utsiktene på mellomlang sikt er de dårligste på mer enn 30 år, skriver Financial Times. I snitt venter Georgieva at verdensøkonomien vil vokse med rundt 3 prosent årlig de neste fem årene.

NRK - 22 nov 23 kl. 15:31

Varsler svekket økonomisk vekst i Storbritannia

Den økonomiske veksten i Storbritannia blir lavere enn ventet de nærmeste årene, opplyste finansminister Jeremy Hunt i finanstalen i Underhuset. Bruttonasjonalproduktet er ventet å øke med 0,7 prosent i 2024, et vesentlig svakere anslag enn det regjeringens budsjettkontor la fram i mars. Tallene for de nærmeste årene er også svakere enn tidligere antatt.

NRK - 11 aug 23 kl. 11:21

IEA: Svakere vekst i oljeetterspørselen i år enn ventet

Oljeetterspørselen anslås å bli rekordhøy i 2023, men veksten er likevel svakere enn ventet, ifølge Det internasjonale energibyrået (IEA). Veksten er anslått å avta til 1 million fat per dag (bpd) i 2024, som er en nedgang med 150.000 bpd fra forrige prognose, påpeker byrået.

E24 - 11 aug 23 kl. 11:30

IEA: Svakere vekst i oljeetterspørselen i år enn ventet

Oljeetterspørselen anslås å bli rekordhøy i 2023, men veksten er likevel svakere enn ventet, ifølge Det internasjonale energibyrået (IEA)..

NRK - 15 feb 24 kl. 13:14

Tregere økonomisk vekst i EU enn forventet – men lavere inflasjon

Anslagene for økonomisk vekst i EU er nedjustert fra i fjor høst, viser ferske tall fra EU-kommisjonen. Men inflasjonen faller mer enn ventet. I sin siste økonomiske utsikt regner kommisjonen med at økonomien i EU vil vokse med 0,5 prosent i år.

NRK - 30 jan 23 kl. 11:14

Uventet nedgang for svensk økonomi på slutten av fjoråret

Sveriges bruttonasjonalprodukt (BNP) falt uventet med 0,5 prosent i desember sammenlignet med måneden før. – Dette var et virkelig svakt tall. Mye svakere enn vi hadde ventet oss, sier økonom Olle Holmgren i SEB.

NRK - 25 jul 23 kl. 15:49

IMF: De økonomiske utsiktene ser litt lysere ut

Det internasjonale pengefondet (IMF) har oppjustert vekstanslaget for 2023, men veksten i verdensøkonomien er likevel ventet å bli lavere enn i fjor. Selv om IMF mener at utsiktene ser noe bedre ut enn for tre måneder siden, så er problemene i verdensøkonomien ikke over, ifølge rapporten World Economic Outlook, som ble offentliggjort tirsdag. Veksten i år er ventet å bli på 3 prosent, for så å bli værende på samme nivå i 2024.

NRK - 26 okt 22 kl. 08:36

Svakere resultat for Storebrand

Storebrands omsetning falt i tredje kvartal, sammenlignet med samme periode i fjor. Økte renter og fall i aksjemarkedene preger resultatet. Storebrand rapporterer om driftsinntekter på 1.

E24 - 06 apr 23 kl. 15:24

IMF spår svakere økonomisk vekst

Det internasjonale pengefondet (IMF) mener verdens økonomiske vekst trolig vil bli svakere i årene framover, noe som kan føre til mer fattigdom og sult..

NRK - 13 jul 23 kl. 04:18

Solid børsstart i Hongkong

Hongkong-børsen har startet dagen med solid oppgang etter at nye inflasjonstall fra USA viser svakere prisstigning enn ventet. Hang Seng-indeksen steg 1,70 prosent da Hongkong-børsen åpnet torsdag. Oppgang var det også i Japan, der Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen gikk fram 0,42 prosent i morgenhandelen.

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Borch om egen masteroppgave: – Innenfor kvalifikasjonene til juks

Eksstatsråd Sandra Borch skal tilbake på Stortinget. Hun innrømmer både slurv og feil, men mener hun ikke jukset bevisst på masteroppgaven sin..

E24 - 7 timer siden

Wall Street snur i minus – Tesla faller

Apple faller etter milliardbot fra EU og Tesla rammes hardt av svake salgstall fra Kina..

E24 - 4 timer siden

Måtte redde garasjeanlegget med søyler: – Underdimensjonert

Garasjeanlegget måtte stenges og beboerne evakueres. Nå har utbyggeren konkludert på hva de mener gikk galt..

E24 - 4 timer siden

Sandra Borch til NRK: – Har aldri vært en bevisst handling

Eksstatsråden uttaler seg etter saken om kopiering i masteroppgaven..

E24 - 5 timer siden

American Airlines skal kjøpe 260 nye fly

Det amerikanske selskapet bestiller fly fra både Airbus, Boeing og Embraer..

E24 - 6 timer siden

Hun forvalter boliger for milliarder. Nå vil kommunen gå til sak for å sikre seg dem.

Trondheim kommune får ikke overta en boligstiftelse i byen. Avgjørelsen kan være starten på et langvarig rettsoppgjør om milliardverdier i flere norske byer..

E24 - 7 timer siden

Svak nedgang på Wall Street

Flyselskapene Spirit Airlines og JetBlue gir opp sammenslåingsplaner etter tap i retten. Apple faller etter milliardbot fra EU..

E24 - 7 timer siden

Wall Street faller fra start

Flyselskapene Spirit Airlines og JetBlue gir opp sammenslåingsplaner etter tap i retten..

E24 - 8 timer siden

Det grønne skiftet: – Kun idioter tror dette er gratis

Regjeringen og SV ble i fjor enige om å sikre mer havvind til å forsyne sokkelen med kraft. SV venter spent på tiltakene regjeringen skal legge frem i mai..

E24 - 10 timer siden

Meteorolog slår alarm om havvind

Det er opplest og vedtatt at klimaendringene vil gjøre at det blåser mer. Men en norsk meteorolog spår mye mindre vind i Nord-Europa fremover. Det kan gi trøbbel for Norges satsing på havvind..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com