NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 06:44

NRK - 24 feb. 21 kl. 10:43

Svak vekst i tysk økonomi

Tysk økonomi vokste med 0,3 prosent i fjerde kvartal i fjor, men krympet med 4,9 prosent i 2020 sett under ett, viser tall fra myndighetene. EUs største økonomi ble som mange andre land hardt rammet av koronapandemien, melder DPA..
Les mer på NRK


Les mer om:
EUs, DPA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svak, veksti , tysk, økonomi
NRK - 29 jan. 21 kl. 11:00

Tysk økonomi tilbake 5 prosent

Tysk økonomi krympet 5 prosent i fjor, opplyser det nasjonale statistikkbyrået Destatis. I siste kvartal hadde økonomien en vekst på 0,1 prosent. Nye koronatiltak bidro til å bremse økonomien på slutten av fjoråret, etter vekst i tredje kvartal..

NRK - 06 april 21 kl. 14:40

IMF tror på høyere vekst

Det internasjonale pengefondet (IMF) tror på en økonomisk vekst på 6 prosent i verden i år. Det er et halvt prosentpoeng mer enn anslaget deres i januar. For Norge er IMFs nye prognose 3,9 prosents vekst i løpet av 2021..

E24 - 05 mars 21 kl. 06:10

Kina lover sterk økonomisk vekst

Verdens nest største økonomi ser for seg å vokse solid i det nye året, og har satt mål om en vekst på seks prosent i år..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 06:57

Kina lover sterk økonomisk vekst

Verdens nest største økonomi ser for seg å vokse solid i år, og har satt mål om en vekst på over seks prosent..

E24 - 09 mars 21 kl. 06:03

Blandet på Asia-børsene - lavere vekst enn ventet i Japan

Japans økonomi hadde en tosifret vekst i fjerde kvartal, men det var fortsatt lavere enn ventet..

E24 - 06 april 21 kl. 17:48

NHO: – Vi går ikke til IMF for å hente anslag for norsk økonomi

NHO vil ikke legge vekt på IMFs anslag om økonomisk vekst her i landet. Pengefondet anslår en vekst i Norges bruttonasjonalprodukt på 3,9 prosent i år..

NRK - 16 april 21 kl. 05:15

Kina med 18 prosent vekst

Kinas økonomiske vekst var på 18,3 prosent i første kvartal etter ein nedgang på 6,8 prosent på same tid i fjor. – Landet sin økonomi har hatt ein god start, sa talskvinne Liu Aihua i det statistiske sentralbyrået då tala vart lagde fram fredag..

NRK - 14 jan. 21 kl. 10:58

Største BNP-fall siden finanskrisen

Tysklands bruttonasjonalprodukt (BNP) gikk ned fem prosent i fjor. Koronapandemien ga tysk økonomi den største nedgangen siden 2009, i kjølvannet av finanskrisen. Da falt tysk BNP med 5,7 prosent.

NRK - 14 april 21 kl. 15:08

Kan få vekst med målrettede tiltak

Det internasjonale pengefondet (IMF) tror Europas økonomi vil vokse med 4,5 prosent i år og 3,9 prosent neste år. Fondet tror Europas økonomi kan være tilbake på nivået før pandemien i løpet av 2022, hvis man setter i gang de riktige tiltakene..

E24 - 15 april 21 kl. 07:21

Fed: Moderat vekst i amerikansk økonomi

Amerikansk økonomi vokste raskere i februar sammenlignet med vinteren, og flere selskaper ville ansette arbeidere. Samtidig økte inflasjonen og selskapene slet med flere faktorer som hindret produksjonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA.

NRK - 1 time siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 1 time siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 2 timer siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 3 timer siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 3 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 4 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 4 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt