NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 18:47

NRK - 02 maj 22 kl. 15:29

Svært tørr april

April var svært tørr, melder Meterologisk instiutt. I Rogaland, Agder ofg Telemark var måneden ekstremt tørr. På Østlandet og Sørlandet falt det fra 50 til 95 prosent mindre nedbør enn normalt. Agder noterte sin tredje tørreste april siden 1900. På Østlandet var det den niende tørreste.
Les mer på NRK


Les mer om:
Meterologisk, Rogaland, Telemark, Sørlandet, Oslo, Vest-Finnmark, Møre, Romsdal, Troms, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svært, tørr, april
Klartale - 09 apr 22 kl. 07:00

Påskens underholdning på TV og lyd

Påsken er her igjen. Ingenting passer bedre enn litt krim. Eller noe annet du liker av underholdning.

Klartale - 29 mar 22 kl. 16:15

Rekdal sier han blir lite påvirket av presset

Den norske fotballsesongen starter om én uke. Trenere fra Eliteserien møtte pressen mandag. Han som fikk mest oppmerksomhet var Kjetil Rekdal.

Klartale - 22 apr 22 kl. 16:30

13 gode TV-serier for våren

Tenker du at sofakroken blir god å finne, selv om dagene blir lysere? NTB har tatt en titt på vårens TV-serier.Du kan blant annet ta turen til Baltimores gater i USA.

Klartale - 09 apr 22 kl. 12:00

Forhandler om lønn for sykepleiere

– Norge mangler sykepleiere. Nå mangler vi hele 7.000 sykepleiere, sier Lill Sverresdatter Larsen til Klar Tale.

NRK - 02 maj 22 kl. 07:13

13 omkom i trafikken i april

Totalt 13 personer omkom på norske veier i april. Det er like mange som årets tre første måneder til sammen. I en pressemelding skriver Trygg Trafikk at det er en økning på elleve personer sammenliknet med april i fjor.

NRK - 06 maj 22 kl. 11:47

1,5 millioner reiste med SAS i april

Rundt 1,5 millioner passasjerer reiste med SAS i mars, noe som er det høyeste antallet siden pandemien brøt ut i mars 2020. Det er en økning på 7 prosent sammenlignet med måneden før. Kapasiteten økte med 15 prosent.

NRK - 22 apr 22 kl. 18:59

DSB øker beredskapen i helgen med ekstra skogbrannhelikopter

Det er svært tørt i store deler av landet, og fredag har det vært brann flere steder. I helgen økes beredskapen med et ekstra skogbrannhelikopter. – DSB har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap fra og med 22.

NRK - 21 mar 22 kl. 16:06

Norge truer med å boikotte VM i svømming

Norges Svømmeforbund sender ikke utøvere til VM i svømming i Budapest om Det internasjonale svømmeforbundet (Fina) tillater russiske og hviterussiske deltakere. Dette ble vedtatt på styremøtet i Norges Svømmeforbund 10. mars.

Klartale - 28 mar 22 kl. 06:30

Varmt hav fører til store skader på Great Barrier Reef

Havet rundt Australia blir varmere. Det fører til at store skader på korallrev i området. Fredag ble det kjent at det har vært en ny massebleking på Great Barrier Reef.

NRK - 20 mar 22 kl. 22:09

Slik spilles cupsemifinalene

Bodø/Glimt slo Lillestrøm 4-1 og Molde slo Sarpsborg 08 2-1 i sine kvartfinaler i cupen søndag. Dermed blir dette semifinalene i årets NM: Molde - Strømsgodset (spilles 6. april) Bodø/Glimt - Viking (spilles 21.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 15 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 1 time siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 1 time siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 2 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 2 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende koronatest-dokumentasjon. Dermed har fotballpresidenten stadig ikke kommet seg av gårde på sin reise til Qatar sammen med en Uefa-delegasjon. Flere medlemmer av den norske pressen, blant andre to NTB-medarbeidere, ble også nektet å sette seg på flyet på Gardermoen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com