NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 05:36

NRK - 14 juni 21 kl. 19:58

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under. I NRKs supermålinger spør Norstat 600 velgere i hvert av de 19 valgdistriktene. Det gir hele 11.
Les mer på NRK


Les mer om:
NRKs, Erna Solberg, Rødt, MDG, Venstre, Norstat, Klart

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Supermåling:Klart, rødgrønt, flertall
NRK - 27 april 21 kl. 09:40

Månen viste seg i all sin prakt

I natt var månen ekstra stor og rund. Fenomenet kalles for supermåne og er et uvanlig fenomen som kun skjer et par ganger i året. Det kalles supermåne når det er fullmåne samtidig som månen står nærmest jorden i sin bane.

NRK - 15 juni 21 kl. 12:20

Stort flertall for å oppløse Viken

Det ligger an til et stort flertall for å oppløse både Viken og Troms og Finnmark etter høstens valg. Det viser tall fra NRKs nyeste supermåling. Både SV, Sp, Ap, Frp og Rødt vil løse opp fylker som ble slått sammen mot sin vilje.

Aftenposten - 27 april 21 kl. 11:26

Neste supermåne kommer allerede i mai

Natt til tirsdag var månen ekstra stor og rund. Over deler av landet kunne man oppleve den første av årets to supermåner..

Klartale - 27 april 21 kl. 11:13

Slik blir månen en «supermåne»

Natt til tirsdag var det supermåne. Da virker den ekstra stor. Dette er årsaken..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 06:06

Dårlig nytt for Vedum: Sp faller. MDG og Rødt på vippen på rødgrønn side.

Sps oppslutning faller til 16,6 prosent på Aftenpostens aprilmåling. Det er likevel solid rødgrønt flertall ved hjelp av….

NRK - 05 juli 21 kl. 13:05

Løfven får flertall i Sverige

Stefan Lövfen (Socialdemokraterna) har flertall for å danne ny regjering i Sverige. Det er klart etter at lederen for Centerpartiet, Annie Lööf, i dag sa at hun vil stemme for Löfven som statsminister. Lööf sier at partiet vil «stemme gult», eller avstå fra å stemme, hvilket vil gi Löfven flertall.

NRK - 28 april 21 kl. 20:35

Bykser fram på partimåling

Arbeiderpartiet gjør sin sterkeste måling siden mai 2020 på Vårt Lands aprilmåling og ville hatt flertall på Stortinget sammen med Sp dersom målingen var valgresultat. Målingen er så sterk for Ap og Sp sin del at Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum kunne dannet regjering alene. På målingen, som er utført av Norstat for Vårt Land går Ap opp hele 5,1 prosentpoeng fra målingen i mars til en oppslutning på 25,6 prosent..

VG - 07 juni 21 kl. 21:10

Rødgrønn enighet: Alle sultne på gratis skolemåltid

For første gang ser det ut til at et daglig gratis skolemåltid vil bli servert til alle elever i norsk skole. Etter Sp-landsmøtet i helgen ligger det an til et rødgrønt flertall for en ny skolemat-ordning i kommende stortingsperiode..

Aftenposten - 02 juni 21 kl. 05:37

Ny måling gir Rødt elleve på Stortinget. Slik vil Moxnes presse de rødgrønne

– Med en ellevedobling av gruppen er rommet for å presse en rødgrønn regjering i vår retning på størrelse med Mjøsa..

NRK - 22 april 21 kl. 18:58

Støre ligg an til å ta makta

Arbeidarpartileiar Jonas Gahr Støre ligg an til å ta makta etter stortingsvalet til hausten, syner NRK si supermåling med over 11.000 spurde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 15 minutter siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 30 minutter siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 30 minutter siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 2 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 2 timer siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Filip ute - Jakob videre

Jakob Ingebrigtsen tok seg kontrollert til OL-semifinale i Tokyo på 1500 meter tirsdag. Filip Ingebrigtsen løp et svakt heat og ble slått ut på tid. Filip Ingebrigtsen løp i det første av tre kvalifiseringsheat og ble bare nummer ti..

NRK - 3 timer siden

Filip fikk trøbbel

Filip Ingebrigtsen løp i det aller første kvalifiseringsheatet på 1500 meter natt til tirsdag, og fikk det svært tøft. Han ble til slutt nummer 10 i heatet, og må nå vente på om han mirakuløst greier å gå videre på tid når alle heatene er ferdigløpt. Favoritten Timothy Cheruiyot løp i samme heat, og vant.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt