Dagbladet > Kultur

Wednesday, 07 December, 17:11

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 13:04

Supergitaristen (70) er hjemløs

Freddy Dahl om sitt turbulente og fargerike musikerliv, om barna med Anita Skorgan og tilværelsen som minstepensjonist uten eget hjem..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Dahl, Anita Skorgan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Supergitaristen70 er , hjemløs
Klartale - 18 jul 22 kl. 06:00

Hvordan skal vi håndtere ekstrem varme?

Hundrevis av blå, grønne og grå telt er slått opp. Det viser bilder fra den amerikanske byen Phoenix. Store deler av den er ørken.

NRK - 19 maj 22 kl. 21:58

Rekordkulde i Brasil

Tusener av hjemløse og store avlinger er i fare på grunn av en kuldebølge som dekker hele den sørlige delen av tropiske Brasil. I hovedstaden Brasília ble det torsdag registrert 1,4 grader, det kaldeste noensinne, enda det fortsatt er en måned til vinteren offisielt starter. I São Paulo, som er Latin-Amerikas største by, sank gradestokken til 6,6 grader onsdag morgen, det kaldeste siden mai i 1990.

NRK - 28 jun 22 kl. 06:02

Ekstrem varme tar livet av tusenvis av hjemløse årlig

Denne sommeren ligger an til å bli varmere enn gjennomsnittet i store deler av verden. Det er livsfarlig for mennesker som ikke har noe sted å bo. Hundrevis av blå, grønne og grå telt er slått opp under den stekende sola i sentrum av Phoenix i Arizona.

NRK - 01 jul 22 kl. 11:46

Flyktninghjelpen: Hundretusener kan bli hjemløse under Taliban-styre

Opptil en halv million afghanske familier står i fare for å bli hjemløse fordi myndighetene presser dem til å returnere til områdene de flyktet fra. Det opplyser Flyktninghjelpen , som sier de er ekstremt bekymret over situasjonen..

Dagbladet - 25 maj 22 kl. 18:00

- Du er ikke russer, du er forræder

TV-redaktøren Marina Ovsjannikova hadde gjort tv-stuntet igjen. Dette til tross for at hun nå er hjemløs, og barna er igjen i Russland. - Men det jeg opplever er ikke noe i forhold til hva de nå opplever i Ukraina, sier hun til Dagbladet..

Klartale - 30 jun 22 kl. 08:44

Tusenvis av menn samlet for å finne ut av Talibans politikk

Fremtiden for Talibans styre i Afghanistan skal avgjøres. Samlingen kalles jirgaen. Det er er den største politiske samlingen siden Taliban tok over kontrollen i fjor.

Klartale - 21 jul 22 kl. 16:30

Dyrene finner seg venner og kjærester på hotell

Det er ikke bare mennesker som drar på hotell i ferien. Mange hunder og katter er på Standal hunde- og kattehotell i Viken. Der skal de være i noen dager eller i flere uker.

NRK - 25 jul 22 kl. 20:47

Tre bekreftet døde etter skyting i Canada

Tre personer, inkludert gjerningspersonen, er døde etter skytingen i Langley utenfor Vancouver i Canada, skriver Vancouver Sun. Politiet uttalte tidligere mandag at ofrene er hjemløse og at angrepet ser ut til å ha vært målrettet..

VG - 28 jul 22 kl. 13:06

Sprengt kapasitet hos Dyrebeskyttelsen: – Bruk og kast mentalitet

Sommeren er høysesong for dumping av kjæledyr. Nå må flere avdelinger hos Dyrebeskyttelsen Norge si nei til hjemløse dyr..

VG - 28 jul 22 kl. 13:06

Sprengt kapasitet hos Dyrebeskyttelsen: – Bruk- og kastmentalitet

Sommeren er høysesong for dumping av kjæledyr. Nå må flere avdelinger hos Dyrebeskyttelsen Norge si nei til hjemløse dyr..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

Langer ut mot NRK: - Resirkulering

NRKs nye kjendiskalender har både fått ros og kritikk. Men NRK-veteran Einar Lunde er lei av å se de samme «kjendisene» bli brukt om igjen..

Dagbladet - 8 timer siden

- Er så utrolig vondt

Trygve Skaug er sikker på at de sjarmerende, skakke og fæle folka til Tore Renberg kommer til å tusle sammen med ham lenge..

Dagbladet - 19 timer siden

Reklame slaktes:- Ikke akseptabelt

En reklame fra apotekkjeden Farmasiet setter sinnene i kok..

Dagbladet - 21 timer siden

- Voldtatt av «taxisjåfør»

Hun ber om å bli kjørt hjem, men mannen i bilen kjører henne ikke hjem. Nå har Eva Aagaard (34) skrevet boka hun selv trengte å lese etter voldtekten..

Dagbladet - Igår: 19:10

Får slakt: - Bytt jobb

TV 2-kommentator Marius Skjelbæk beklaget overfor seerne etter at mange reklamepauser preget TV 2s sending av sprinten lørdag. Det får han kritikk for av reklametopp. Skjelbæk står fortsatt for beklagelsen..

Dagbladet - 04 dec 22 kl. 00:01

Prins i løse lufta

Oppfinnsomme enkeltelementer og akrobatiske glansnumre til tross: «Den lille prinsen» når ikke helt den eksistensielle nerven jeg tror Nationaltheatret har siktet seg inn mot..

Dagbladet - 04 dec 22 kl. 13:42

Sulten på mer

Det spraker av «Søstrene Lumière. Stjerner over Tivoli», men gnistene slukner dessverre for fort..

Dagbladet - 04 dec 22 kl. 13:49

Her er årets beste bøker

Oppdagelsesreiser, raljerende dikt, et nytt stykke Norgeshistorie og en terningkast-sju-roman. Dagbladets anmeldere har kåret favoritter fra bokåret som har gått..

Dagbladet - 02 dec 22 kl. 23:43

Reddet av Ane Brun

Madrugada kunne endelig spille for et fullskala Oslo Spektrum..

Dagbladet - 02 dec 22 kl. 12:18

Oppfant «orgasmeskapet»

Ekskludert av både psykoanalytikerne og kommunistpartiet i Tyskland ankom Wilhelm Reich Norge i 1934 – med radikale seksualteorier i kofferten. Det måtte bli bråk..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com