NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 14:34

NRK - 17 sep 21 kl. 04:35

Styrket sikkerhet i Washington

Sikkerheten er styrket i Washington D.C. før en demonstrasjon til støtte for de siktede etter stormingen av Kongressen 6. januar. Det ventes at hundrevis av høyreekstreme deltar i lørdagens demonstrasjon, og tilreisende til Reagan National Airport vil bli møtt av flere politifolk og politihunder, skriver Reuters.
Les mer på NRK


Les mer om:
Washington, Kongressen, Reagan National Airport, Reuters, DHS, USAs, CNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Styrket, sikkerheti , Washington
NRK - 18 jul 21 kl. 04:38

Skyting stanset baseballkamp

Fire personer ble skutt utenfor en baseballstadion i Washington lørdag. Hendelsen førte til at kampen mellom San Diego Padres og Washington ble stanset. – Dette er en aktiv etterforskning, og det ser ikke ut til å være noen pågående trussel for øyeblikket, tvitrer politiet i Washington DC..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 15:33

Derfor er teorien styrket

Politiet undersøker en rekke hypoteser om motivet for angrepet i Kongsberg. Nå er en hypotese styrket..

NRK - 20 aug 21 kl. 04:10

1 av 4 sier nei til nye Nato-kriger

49 prosent av de spurte mener Norge igjen bør delta i Nato-operasjoner utenfor alliansens nærområder i framtida, mens 23 prosent sier nei. Det kommer fram i en meningsmåling som Kantar har gjort for Forsvarets Forum. Kun én av fem mener 20 år i Afghanistan har styrket Norges sikkerhet..

E24 - 15 jun 21 kl. 14:25

Varsler ny melding om helse og sikkerhet i oljebransjen: – Jeg blir selvfølgelig bekymret

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) varsler en ny stortingsmelding om helse, miljø og sikkerhet (HMS) i petroleumsvirksomheten. – Viktig at sikkerhetsregimet blir jevnlig forankret, sier han..

VG - 11 aug 21 kl. 21:42

Lil Nas X frykter for egen sikkerhet: – Jeg føler meg utrygg

Homofile Lil Nas X vil ikke snakke om homofobi innenfor rap. – Det er et svært farlig felt å begi seg inn på. Det handler mer om min egen sikkerhet enn noe annet..

NRK - 15 aug 21 kl. 19:21

–De som fikk avslag hadde rulleblad

Statsminister Erna Solberg sier at lokale ansatte i Afghanistan fikk avslag på sin søknad om å bli hentet til Norge av hensyn til rikets sikkerhet fordi de hadde kriminelt rulleblad. – Justis- og beredskapsministeren har sagt at vi kan se på noen av sakene på nytt. Men for meg er det ganske åpenbart at vi henter ikke til Norge folk som kan være en fare for rikets sikkerhet, sier Solberg..

NRK - 08 sep 21 kl. 06:59

Lover bedre sikkerhet ved ubåt-anløp

Når en amerikansk atomubåt igjen skal ankomme Tønsnes havn i Tromsø, skal lokale myndigheter være bedre forberedt enn sist. Statsforvalteren i Troms og Finnmark lover bedre informasjon, varsling og øvelser i forhold til sikkerhet og beredskap..

NRK - 14 aug 21 kl. 05:02

Militærbase i USA nedstengt

En militærbase i Washington stengte ned i to timer fredag etter at en væpnet mann løp inn på basen. Politiet etterforsket da meldinger om skudd utenfor basen. Anacostia-Bolling-basen la ut en melding på sin hjemmeside fredag om at den var stengt og at alle som så den væpnede personen, måtte komme seg i sikkerhet.

NRK - 19 aug 21 kl. 06:22

Naftali Bennett til USA neste uke

Israels statsminister Naftali Bennett drar neste uke til Washington der han skal møte USAs president Joe Biden, 26. august. De to lederne skal diskutere regional og global sikkerhet, inkludert Iran, opplyser talsperson for Det hvite hus, Jen Psaki..

NRK - 30 aug 21 kl. 17:10

Midtøsten: Gantz møtte Abbas

Israels forsvarsminister Benny Gantz møtte søndag kveld Palestinas president Mahmoud Abbas. Det er første gang på flere år at partene møtes på så høyt nivå. En kilde i kontoret til statsminister Naftali Bennett insisterer imidlertid på at regjeringen ikke har noen umiddelbare planer om å gjenoppta fredsprosessen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nittedal-ordfører frifunnet

Den tidligere ordføreren i Nittedal er frifunnet. Hilde Thorkildsen var tiltalt for grov korrupsjon i forbindelse med en utbyggingssak i kommunen. Under rettssaken tidligere i høst krevde aktor ett år og seks års fengsel, men Romerike og Glåmdal tingrett har frikjent henne og den medtiltalte..

NRK - 15 minutter siden

Får fire millioner i bot

Datatilsynet bøtelegger Østre Toten kommune etter dataangrepet kommunen ble utsatt for i januar i år..

NRK - 15 minutter siden

Johnson la frem nullutslippsstrategi

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at landet er verdensledende i kampen for å komme frem til et samfunn uten CO₂-utslipp. Landet la tirsdag frem sine planer om utslippskutt. Blant annet skal alt nysalg av bensin- og dieseldrevne person- og varebiler slutte innen år 2030.

NRK - 30 minutter siden

209 flere kan bli tatt ut i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige.

NRK - 30 minutter siden

209 flere ansatte kan tas i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige..

NRK - 30 minutter siden

209 flere kulturansatte tas ut

Ytterligere 209 kulturansatte tas ut i streik fra 25. oktober..

NRK - 45 minutter siden

USA fordømmer Nord-Korea rakett

Nord-Korea har prøve skote minst ein ballistisk rakett som landa i havet aust for den koreanske halvøya, ifølgje Sør-Korea og Japan. USA fordømmer prøveoppskytinga og ber Nord-Korea «avstå frå ytterlegare destabiliserande handlingar»..

NRK - 1 time siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..

NRK - 1 time siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt