NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 18:23

NRK - 25 apr 23 kl. 01:16

Styrket drapsmistanke i Steinkjer

Politiet har i alt avhørt 60 personer etter påkjørselen i Steinkjer der 21 år gamle Sigve Bremset ble drept mens to andre personer ble lettere skadd. Mandag ble mannen i 30-årene som er siktet for forsettlig drap og to drapsforsøk, varetektsfengslet i fire nye uker. Han hadde på forhånd samtykket til fengslingen. – Nå er det rundt 60 som er avhørt. Hvor mange av dem som var øyenvitne til selve påkjørselen, har vi ikke tall på, men det skal være flere, sier politiadvokat Line Dreier Ramberg til Steinkjer24.
Les mer på NRK


Les mer om:
Steinkjer, Sigve Bremset, Line Dreier Ramberg, Steinkjer24, Ramberg, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Styrket, drapsmistankei , Steinkjer
Klartale - 10 apr 23 kl. 10:04

Siktet for drap etter å ha kjørt på folk

En mann er siktet for uaktsomt drap. Han kjørte opp på fortauet i Steinkjer med en varebil. Der traff han en gruppe mennesker.

NRK - 10 maj 23 kl. 12:52

Mannen som er siktet for Steinkjer-påkjørselen hadde 2,1 i promille

Blodprøven til mannen som er siktet for å ha kjørt på og drept en annen mann i Steinkjer viser at han hadde 2,1 i promille. Mannen hadde en promille på 2,1 i etterkant av at han ble pågrepet etter hendelsen, skriver Steinkjer 24. Pågripelsen skjedde rundt en halvtime etter drapet.

NRK - 09 mar 23 kl. 18:51

Mann funnet død i Steinkjer

En mann er funnet død på Bystranda i Steinkjer. Politiet i Trøndelag opplyser via Twitter at de er i gang med undersøkelser. – Det er for tidlig å si om det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder Anlaug Oseid.

NRK - 10 mar 23 kl. 10:06

Politiet tror ikke noe kriminelt ligger bak funn av død mann i Steinkjer

Mannen som ble funnet død i Steinkjer sentrum i Trøndelag torsdag, ser ikke ut til å ha blitt utsatt for noe kriminelt, ifølge politiet. Det er begjært obduksjon av den avdøde mannen. Håpet er at den kan gjennomføres allerede fredag.

NRK - 24 mar 23 kl. 07:53

KrF ikke på valg i Steinkjer

Kristelig Folkeparti greier ikke å stille liste til kommunevalget til høsten. Årsaken er at de mangler folk. Ved forrige kommunevalg mistet partiet den ene representanten de hadde i kommunestyret.

VG - 09 apr 23 kl. 12:35

Kvinne fant Steinkjer-siktede i grøften: – Han fortalte meg at han hadde kjørt på tre personer

STEINKJER (VG) Hun skulle kjøre en kompis hjem fra byen, men endte opp med å treffe på mannen som er siktet for Steinkjer-påkjørselen natt til søndag..

VG - 09 apr 23 kl. 18:07

Sivert (26) kjente Steinkjer-offer: – Han var en veldig glad gutt

STEINKJER (VG) Sivert Lyngstad og Magnus Valøen kjente mannen som ble påkjørt og drept natt til 1. påskedag i Steinkjer Sentrum: - Det er ufattelig..

NRK - 09 apr 23 kl. 19:29

Siktede i Steinkjer erkjenner straffskyld

Mannen i 30-årene som er siktet etter bilangrepet i Steinkjer erkjenner straffskyld, opplyser mannens forsvarer til TV 2. En mann i 20-årene er død, og flere andre ble skadd etter å ha blitt påkjørt på et fortau i Steinkjer natt til søndag..

NRK - 09 apr 23 kl. 22:34

Mange samlet på ulykkessted i Steinkjer

Søndag kveld var flere hundre personer samlet i Steinkjer sentrum, hvor en mann i 20-årene ble påkjørt og døde natt til søndag. De som hadde møtt opp, sto i stillhet i lang tid, og mange la ned blomster, skriver Steinkjer24 ifølge NTB. En mann tidlig i 30-årene kjørte inn i en folkemengde i Steinkjer natt til søndag.

NRK - 10 apr 23 kl. 09:17

Steinkjer-siktet fremstilles for varetektsfengsling kl. 14

Mannen som er siktet for uaktsomt drap i Steinkjer skal i retten i dag få avgjort om han skal varetektsfengsles. Trøndelag politidistrikt opplyser til NRK at rettsmøtet er planlagt til klokken 14. De ber om varetekt av mannen etter at han natt til første påskedag kjørte en varebil inn i flere personer i Steinkjer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

NVE undersøker Nord Pools håndtering av strømtabbe

NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland. – Vi ser svært alvorlig på at slike hendelser oppstår. I tillegg til store økonomiske konsekvenser kan de gi utfordringer i driften av kraftsystemet, sier Tore Langset, direktør for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) som ligger under Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 2 timer siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 2 timer siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com