NRK > Nyheter

Wednesday, 08 February, 23:36

NRK - 06 okt 22 kl. 10:46

Styrker feltet for rus og psykisk helse med 300 millioner kroner

300 millioner kroner skal gå til styrket innsats på feltene rus og psykisk helse. Halvparten går til styrking av nye tiltak til psykisk helse og rus i skolehelsetjenesten og ved helsestasjoner. Den andre halvparten går til spesialisthelsetjenesten ved sykehusene. – De som strever skal få hjelp, sier helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol i en pressemelding. Løftet skal spesielt bidra i innsatsen overfor barn og unge med sammensatte problemer med rus og psykisk helse, ifølge regjeringens pressemelding.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ingvild Kjerkol

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Styrker, feltet, for, rusog , psykisk, helsemed , 300, millioner kroner
NRK - 04 aug 22 kl. 10:31

AUF sier nei til Wisting-feltet

Det omstridte Wisting-feltet har blitt pekt ut av miljøbevegelsen som det neste store oljeslaget i norsk politikk. AUF går mot moderpartiet. De vil stoppe utbyggingen av oljefeltet oppkalt etter polarhelten Oscar Wisting.

NRK - 23 maj 22 kl. 07:26

Okea kjøper feltandeler for 1,1 milliarder

Oljeselskapet Okea kjøper andeler fra Wintershall Dea for totalt 1,1 milliarder kroner i Brage-feltet, Aasen-feltet og i Nova-utbyggingen. Wintershall Dea hadde eierandeler på 35,2 prosent i Brage-feltet, 6,46 prosent i Ivar Aasen-feltet, i tillegg til en andel på 6 prosent i Nova-utbyggingen. I en pressemelding skriver selskapet at Brage-feltet blir overtatt av en operatør med spesialkompetanse på felt i midt- og senfase, og med ambisiøse vekstambisjoner på norsk sokkel.

NRK - 11 jun 22 kl. 13:05

Guri Melby ber Erna Solberg bli med på å stanse oljefelt

I sin tale til landsstyret kom Venstre-leder Guri Melby med en direkte utfordring til sin gamle sjef om å skrote det omstridte Wisting-feltet. Våren 2020 innførte Stortinget gunstige skattebetingelser for oljenæringen. Tidligere statsminister Erna Solberg har sagt hun angrer.

NRK - 05 aug 22 kl. 22:52

Amnesty står fast ved Ukraina-rapport etter Zelenskyj-kritikk

Amnesty International fastholder anklagene om at ukrainske styrker utsetter sivile for fare i krigføringen til tross for skarp kritikk fra Ukraina, som mener Amnesty setter likhetstegn mellom ukrainske og russiske styrker. I en rapport anklager menneskerettsorganisasjonen Ukraina for å bryte folkeretten ved å etablere militære baser i boligområder, på skoler og på sykehus. Amnesty viser til hendelser der ukrainske styrker tilsynelatende utsatte sivile for fare i 19 byer og landsbyer i regionene Kharkiv, Donbas og Mykolajiv.

NRK - 10 sep 22 kl. 16:38

Ukraina melder om stor framgang i Kharkiv-regionen – Russland sier de «omgrupperer» sine styrker

Russiske myndigheter kunngjorde lørdag at de «omgrupperer» sine styrker i Kharkiv-regionen. En ukrainsk offensiv i området ser ut til å ha hatt stor framgang. Lørdag skal ukrainske styrker ha rykket inn i Kupjansk og dermed tatt kontroll over en sentral forsyningslinje.

NRK - 28 dec 22 kl. 08:20

Njord-feltet klar for 20 nye år

Njord-feltet i Norskehavet er oppgradert og klart for 20 nye år, melder Equinor. Både plattform og lagerskip ble tatt til land i 2016 etter 19 med produksjon. for oppgradering.

Aftenposten - 23 maj 22 kl. 21:09

Ballettsjefen har nulltoleranse for rus blant danserne. Dypt urettferdig, mener aktivist.

Ballettsjef Ingrid Lorentzen har nulltoleranse for rus blant danserne i Nasjonalballetten – også på privaten..

VG - 28 sep 22 kl. 13:59

Sophie Elise i ny pod: – Innlagt for rus

Sophie Elise Isachsen (27) sier hun har vært innlagt i fem uker for rus..

VG - 28 sep 22 kl. 13:59

Sophie Elise i ny podkast: – Innlagt for rus

Sophie Elise Isachsen (27) sier hun har vært innlagt i fem uker for rus..

NRK - 12 okt 22 kl. 05:46

Forsvaret kjøper rus-kurs av omstridt forening

Forsvaret har inngått en avtale om kurs fra den omstridte foreningen Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF), skriver Dagbladet. Foreningen kom i søkelyset i fjor etter anklager om rolleblanding mellom politiansatte og den private foreningen. Det foregår en offentlig gransking av forholdet, og utvalget skal levere sin sluttrapport i januar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 45 minutter siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 45 minutter siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 1 time siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 1 time siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).

NRK - 1 time siden

Journalist dømt til åtte års fengsel i Belarus

Den polsk-belarusiske journalisten og aktivisten Andrzej Poczobut er dømt til åtte års fengsel i Belarus, opplyser menneskerettsgruppa Vjasna. 49 år gamle Poczobut er en fremtredende representant for den polske minoriteten i Belarus. Han er korrespondent for den polske avisa Gazeta Wyborcza og har rapportert kritisk om president Aleksandr Lukasjenkos regime.

NRK - 2 timer siden

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: – Kina trapper opp sine etterretningsaktiviteter

Nato-sjef Jens Stoltenberg sa på pressekonferansen i Washington D.C. onsdag, at han mener ballongen som ble skutt ned over USA, bekrefter et mønster i kinesisk politikk, nemlig at de trapper opp sine etterretningsaktiviteter.

NRK - 1 time siden

To ansatte i Leger uten grenser drept i Burkina Faso

To ansatte i Leger Uten Grenser er drept i et angrep i Burkina Faso, ifølge organisasjonen. Ytterliggående islamister mistenkes for å stå bak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com