NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 00:04

NRK - 04 nov 21 kl. 10:00

Styringsrentet uendret på 0,25 %

Norges Bank følger planen og holder styringsrenten uendret i november. Neste renteheving er varslet i desember. Det opplyser Norges Bank i en pressemelding torsdag. Økonomene venter at renten vil bli hevet med 0,25 prosentpoeng i desember til 0,5. De viser til at den registrerte ledigheten har fortsatt å falle på linje med Norges Banks anslag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bank, Norges Bank, Norges Banks

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Styringsrentet, uendret, 0,25
NRK - 29 apr 22 kl. 08:40

Uendret gjeldsvekst i Norge i mars

Nordmenn hadde totalt 4.025 milliarder kroner i gjeld ved utgangen av mars. Det er opp 4,9 prosent på tolv måneder, men uendret fra februar, ifølge SSB.

E24 - 28 jul 21 kl. 20:01

Den amerikanske sentralbanken rører ikke støttekjøpene og holder renten uendret

Den amerikanske sentralbanken holder renten uendret som ventet, og holder støttekjøpene på 120 milliarder dollar i måneden..

NRK - 20 aug 21 kl. 05:47

Flere tror på økonomisk oppgang

Smitteøkningen etter sommeren påvirker ikke folks tro på økonomien i like stor grad som i fjor. Rekordmange tror at oljefondet vil stige i verdi. Opinions koronamonitor for august viser at 36 prosent tror oljefondet vil stige i verdi det neste halvåret.

E24 - 20 okt 21 kl. 06:08

Hongkong-børsen stiger etter at renten holdes uendret i Kina

I Kina holdes renten uendret, og nyboligprisene mykes opp etter at sektoren har fått oppmerksomhet i det siste..

E24 - 28 okt 21 kl. 13:46

Den europeiske sentralbanken holder renten og støttekjøp uendret

Den europeiske sentralbanken (ESB) holder renten uendret på minus 0,5 prosent, som ventet..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 10:02

Norges Bank holder renten uendret – varsler rentehopp rett før jul

Norges Bank holder renten uendret på 0,25 prosent..

E24 - 04 nov 21 kl. 10:00

Norges Bank holder renten uendret, varsler rentehopp rett før jul

Norges Bank holder renten uendret på 0,25 prosent, men hvis gjeninnhentingen fortsetter som ventet, ligger det an til nytt rentehopp i desember..

E24 - 04 nov 21 kl. 13:01

Britene holder renten uendret

Sentralbanken i Storbritannia holder renten uendret på 0,1 prosent..

NRK - 22 feb 22 kl. 05:14

– Ukrainas grenser er uendret

Ukrainas internasjonalt anerkjente grenser er uendret og kan ikke endres ved russiske erklæringer eller handlinger, sa Ukrainas FN-ambassafør Sergiy Kyslytsya i FNs sikkerhetsråd i natt. Hastemøtet kom i stand etter at Russland mandag anerkjente to utbryterregioner i Øst-Ukraina som selvstendige stater..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Avsluttet uka med festdag

Det ble en god avslutning på handelsuka for USAs børser. S&P 500-indeksen steg med 3,1 prosent. S&P 500-indeksen har steget med 6,4 prosent denne uka, etter at forrige uke var den verste uka for indeksen på mange år.

NRK - 2 timer siden

Ulykke mellom bil og motorsykkel – materielle skader

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – MC-fører kjøres til til legevakten med smerter i et ben. Ulykken skjedde i relativt lav hastighet, men en del matrielle skader likevel, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

NRK - 2 timer siden

Enda en trafikkulykke i Oslo

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – En del materielle skader, og ambulanse undersøker MC-fører, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.

NRK - 2 timer siden

Mann omkom etter fall fra fjell i Lofoten

En mann i 20-årene med utenlands statsborgerskap er død etter å ha falt fra fjellet Reinebringen i Lofoten. Politiet har opprettet sak og ser på forholdet som en ulykke. Pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Mann funnet etter leteaksjon i Stavanger

Klokken 20:46 meldte politiet at de hadde satt i gang leteaksjon etter en mann på Tasta i Stavanger. Klokken 21:00 er mannen funnet og i god behold. Mannen hadde sist blitt sett klokken 16:00 fredag, ved sitt eget hjem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com