VG > Sport

Sunday, 29 January, 07:16

VG - 26 nov 22 kl. 10:37

Styret i Foreningen for barnepalliasjon trekker seg

Styret i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) trekker seg, ifølge grunnlegger og generalsekretær Natasha Pedersen..
Les mer på VG


Les mer om:
Foreningen, FFB, Natasha Pedersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Styreti , Foreningen, for, barnepalliasjon, trekker, seg
NRK - 19 jan 23 kl. 10:05

Foreningen for barnepalliasjon må tilbakebetale millioner

Foreningen for barnepalliasjon (FFB) må betale staten tilbake «et tosifret antall millioner» som følge av feil pengebruk. Helsedirektoratet mener de har trikset med regnskapene, og vil vurdere politianmeldelse. – Vi har orientert foreningen om at de ikke vil få penger fra oss fremover.

VG - 24 okt 22 kl. 21:39

Styret i Foreningen for barnepalliasjon legger ned prosjektet Andreas hus i Kristiansand

Det opplyser Styret i Foreningen for barnepalliasjon i en pressemelding mandag kveld. De peker på kutt i statsstøtte som grunnen til nedleggelsen..

NRK - 16 okt 22 kl. 19:55

Kjerkol etter avsløring: – Veldig uheldig

NRK skrev lørdag at Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har kjøpt designmøbler til deres egne private leilighet for nærmere én million kroner. I VG retter helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) kritikk mot foreningen, etter avsløringene. – Noe av det som har kommet frem er veldig uheldig, sier hun til VG.

NRK - I førrgår: 14:54

Har signert sluttavtale med styret i FFB

Grunnlegger og generalsekretær i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) Natasha Pedersen har signert sluttavtale med styret i foreningen. I en pressemelding skriver hun at hun gjør dette med stor sorg. – Slik situasjonen har utviklet seg de siste ukene, har gjort at jeg ikke ser noen vei tilbake.

NRK - 18 okt 22 kl. 12:32

– Et fat til 9000 kroner er altfor mye

Foreningen for barnepalliasjon (FFB) redegjør i dag for pengebruken overfor Stortinget. Foreningen står bak et senter i Kristiansand for døende barn. Én del av NRKs avsløring har vært at FFB har kjøpt pyntefat til 9000 kroner til en leilighet som foreningen eier i Kristiansand sentrum.

NRK - 16 okt 22 kl. 16:51

Helsedirektoratet skal granske forenings pengebruk

Helsedirektoratet varsler at de skal føre tilsyn med pengebruken til Foreningen for barnepalliasjon (FFB). NRK skrev lørdag at Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har kjøpt designmøbler til deres egne private leilighet for nærmere én million kroner. De har også brukt mer enn 14 millioner kroner på reklame, PR-konsulenter, markedsføring og informasjonsarbeid.

Klartale - 25 okt 22 kl. 11:55

Derfor snakker folk om prosjektet Andreas Hus

Andreas Hus har blitt snakket om de siste ukene. Og alt har ikke vært positivt.---Hva er prosjektet Andreas Hus?

NRK - 18 okt 22 kl. 12:25

– Et fat til 9.000 kroner er altfor mye

En del av NRKs avsløring har vært at Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har kjøpt pyntefat til 9.000 kroner til en leilighet som foreningen eier i Kristiansand sentrum. – Et fat til 9.

NRK - 26 nov 22 kl. 09:35

Styret trekker seg

Styret i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) trekker seg, får Fædrelandsvennen bekreftet fra generalsekretær Natasha Pedersen. Den eneste som er igjen i styret, er Pedersen selv. NRK kjenner til at det skal ha vært uenigheter mellom styreleder og Pedersen den siste tiden.

NRK - 24 okt 22 kl. 21:34

Legger ned Andreas hus

Styret i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har vedtatt å legge ned prosjektet Andreas hus fra januar av. Det skriver generalsekretær Natasha Pedersen i en pressemelding. – Takk for all støtte og for at dere har trodd på oss og dette.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Varsler erstatningskrav etter at Kari-Anne (19) døde

Advokat Gorm Grammeltvedt mener sykehuset ikke gjorde nok for å finne årsaken til Kari-Anne Vanebo Paulsens smerter. På vegne av de etterlatte vurderer han å kreve erstatning fra sykehuset..

VG - 1 time siden

Marcus Kleveland tok X Games-gull

Nordmannen seiret under nattens Big Air-finale, og gjorde et triks som aldri før er gjort i konkurranse..

VG - 4 timer siden

«Alice» tiltalt: Svindlet holocaustoverlevende for over 27 mill.

Mens den 87 år gamle mannen som overlevde holocaust nå står uten leilighet og sparepenger, mener påtalemyndigheten at «Alice» gjennom fire år har kjøpt hus, fete biler og dyre klokker for pengene hun svindlet ham for..

VG - 7 timer siden

Zara Larsson stilte i kjole med Burzum-trykk på P3 Guld

Det svenske popikonet var iført kjole med et nikk til den norske black metal-scenens verdenskjente artist: Drapsdømte Varg Vikernes. – Oopsie, melder hun om klesvalget..

VG - 7 timer siden

Sondre Guttormsen satte norsk rekord i USA

Sondre Guttormsen satte årets første norgesrekord i friidrett da han svingte seg over 5,84 i stav under et universitetsstevne i Boston lørdag..

VG - 8 timer siden

Tom Verlaine er død

Television-frontfiguren ble 73..

VG - 8 timer siden

Havnaa med brutal knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Kai Robin Havnaa (34) var avventende i to runder, men så smalt det voldsomt i tredje runde mot Hany Atiyo (39). Han tok sin 15. knockoutseier på 18.

VG - 9 timer siden

Torres imponerte med knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Bernard Angelo Torres (26) imponerte i en meget fartsfylt kamp, og halvveis ut i den åttende og siste runden stoppet dommeren kampen for å spare Christian Avila (25) for mer juling..

VG - 10 timer siden

Danjuma scoret i Tottenham-debuten – Son med måldobbel

Arnaut Danjuma scoret kampens siste mål da Tottenham vant 3-0 på bortebane mot Preston i FA-cupen lørdag..

VG - 11 timer siden

Kilde reagerer på TV-bildene av lagkameraten: – Helt bak mål

Adrian Smiseth Sejersted skulle bare slå lens før han kastet seg ut i super-G-løypen i Cortina. Da klarte TV-produksjonen å streame hans edlere deler ut til tusenvis av seere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com