NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:24

NRK - 08 feb 23 kl. 21:25

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag. Vegvesenet vil gjere ei ny vurdering fredag kl. 08..
Les mer på NRK


Les mer om:
Strynefjellet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strynefjellet, stengeri , natt
NRK - 19 feb 23 kl. 14:39

Strynefjellet stenges søndag kveld – ny vurdering tirsdag

Strynefjellet på riksvei 15 stenger i kveld klokken 22.00 og det blir ikke ny vurdering om åpning før tirsdag 21. februar klokken 08.

NRK - 18 dec 22 kl. 23:14

Lastebil kjørte ut av veien ved Strynefjellet

En lastebil har kjørt ut av veien ved brøytestasjonen i Breidalen ved Strynefjellet i Innlandet. Rv 15 kan bli stengt i forbindelse med berging av denne, melder Vegtrafikksentralen Øst..

NRK - 24 jan 23 kl. 17:53

Framleis stengt på Strynefjellet

Glatt vegbane gjer at det framleis er stengt på riksveg 15 Strynefjellet. Dagleg leiar i Thor Tenden Transport AS, Rolv Olav Tenden, fortel til NRK at verksemda har åtte køyretøy som ventar som følge av stenginga. Tenden seier regn og minusgrader fører til svært glatt vegbane, også der det er grusa..

NRK - 19 feb 23 kl. 23:42

Riksvei 15 stengt over Strynefjellet

Riksvei 15 over Strynefjellet er stengt på grunn av rasfare, det melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter søndag kveld. Ny vurdering vil bli gjort tirsdag 21. februar klokken 08:00..

NRK - 19 feb 23 kl. 16:41

Stenger vegstrekninger på grunn av fare for ras

Grunnet uvær og fare for ras vil følgende vegstrekninger stenge i kveld kl. 22, med ny vurdering mandag kl. 12, opplyser Vegtrafikksentralen Vest: Fv5744 Navelsaker i Stad kommune Fv5720 Hjellestranda i Stryn kommune Fv5723 Lodalen i Stryn kommune Fv5724 Oldedalen i Stryn kommune Fra før er det klart at Strynefjellet på riksvei 15 stenger i kveld kl 22.

Klartale - 25 okt 22 kl. 11:55

Derfor snakker folk om prosjektet Andreas Hus

Andreas Hus har blitt snakket om de siste ukene. Og alt har ikke vært positivt.---Hva er prosjektet Andreas Hus?

NRK - 31 jan 23 kl. 15:14

Belgia stenger nok en atomreaktor

Belgia stenger ned nok en atomreaktor som har forsynt landet med elektrisitet i 40 år. Belgiske myndigheter har i likhet med Tyskland besluttet å stenge ned sine atomkraftverk, og ett minutt før midnatt tirsdag vil reaktor 2 ved Tihange-kraftverket bli koblet fra elektrisitetsnettet. Belgias har hatt sju reaktorer i drift, fordelt på to kraftverk, og de stenger nå ned den andre av disse.

NRK - 20 feb 23 kl. 22:58

Stengte fjelloverganger mellom øst og vest

E134 Haukelifjell, Riksveg 7 Hardangervidda og Fylkesveg 50 Hol – Aurland er stengt på grunn av uvær. E16 Filefjell er stengt på grunn av ulykke. Statens vegvesen regner med at E16 åpnes igjen cirka kl.

NRK - 21 feb 23 kl. 07:00

Stengde vegar i fjellet

Status for fjellovergangar i Vest: Rv15 Strynefjellet: Stengt Rv13 Vikafjellet: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt Fv50 Aurland-Hol: Stengt Rv7 Hardangervidda: Stengt Rv52 Hemsedal: Kolonnekøyring E16 Filefjell: Open E134 var stengd over Haukelifjell på grunn av uvêr i natt, men vegen er no open for kolonnekøyring. Sjå status for alle fjellovergangar her..

NRK - 04 mar 23 kl. 02:57

Flere fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er natt til lørdag stengt som følge av uvær, melder Vegtrafikksentralen. Rv7 Hardangervidda: Stengt. Ny vurdering klokka 08.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 45 minutter siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 1 time siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 1 time siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.

NRK - 1 time siden

AFP: Åtte skadd i «uavbrutt bombing» av russisk grenseby

Åtte mennesker skal være skadd i byen Shebekino i den russiske regionen Belgorod på grensen til Ukraina etter «uavbrutt bombing». Det hevder guvernøren i området på Telegram, ifølge nyhetsbyrået AFP. Guvernør Vyacheslav Gladkov anklager Ukraina for å stå bak angrepene.

NRK - 2 timer siden

Signalfeil på Oslo S skapte forsinkelser

Det var forsinkelser på Follobanen og Østfoldbanen i rushtida på grunn av en signalfeil på Oslo S. Bane Nor varslet om feilen like etter klokka 7.30.

NRK - 2 timer siden

Sveriges utenriksminister: Ikke en sprint, men et maraton

Dette er ikke en sprint, men et maraton, sa Sveriges utenriksminister på spørsmål om Sverige er frustrerte over prosessen. Han sa også at det er på tide at Tyrkia og Ungarn nå begynner ratifiseringen av Sverige som medlem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com