NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 23:02

NRK - 08 feb 23 kl. 21:25

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag. Vegvesenet vil gjere ei ny vurdering fredag kl. 08..
Les mer på NRK


Les mer om:
Strynefjellet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strynefjellet, stengeri , natt
NRK - 19 feb 23 kl. 14:39

Strynefjellet stenges søndag kveld – ny vurdering tirsdag

Strynefjellet på riksvei 15 stenger i kveld klokken 22.00 og det blir ikke ny vurdering om åpning før tirsdag 21. februar klokken 08.

NRK - 18 dec 22 kl. 23:14

Lastebil kjørte ut av veien ved Strynefjellet

En lastebil har kjørt ut av veien ved brøytestasjonen i Breidalen ved Strynefjellet i Innlandet. Rv 15 kan bli stengt i forbindelse med berging av denne, melder Vegtrafikksentralen Øst..

NRK - 24 jan 23 kl. 17:53

Framleis stengt på Strynefjellet

Glatt vegbane gjer at det framleis er stengt på riksveg 15 Strynefjellet. Dagleg leiar i Thor Tenden Transport AS, Rolv Olav Tenden, fortel til NRK at verksemda har åtte køyretøy som ventar som følge av stenginga. Tenden seier regn og minusgrader fører til svært glatt vegbane, også der det er grusa..

NRK - 19 feb 23 kl. 23:42

Riksvei 15 stengt over Strynefjellet

Riksvei 15 over Strynefjellet er stengt på grunn av rasfare, det melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter søndag kveld. Ny vurdering vil bli gjort tirsdag 21. februar klokken 08:00..

NRK - 19 feb 23 kl. 16:41

Stenger vegstrekninger på grunn av fare for ras

Grunnet uvær og fare for ras vil følgende vegstrekninger stenge i kveld kl. 22, med ny vurdering mandag kl. 12, opplyser Vegtrafikksentralen Vest: Fv5744 Navelsaker i Stad kommune Fv5720 Hjellestranda i Stryn kommune Fv5723 Lodalen i Stryn kommune Fv5724 Oldedalen i Stryn kommune Fra før er det klart at Strynefjellet på riksvei 15 stenger i kveld kl 22.

Klartale - 25 okt 22 kl. 11:55

Derfor snakker folk om prosjektet Andreas Hus

Andreas Hus har blitt snakket om de siste ukene. Og alt har ikke vært positivt.---Hva er prosjektet Andreas Hus?

NRK - 31 jan 23 kl. 15:14

Belgia stenger nok en atomreaktor

Belgia stenger ned nok en atomreaktor som har forsynt landet med elektrisitet i 40 år. Belgiske myndigheter har i likhet med Tyskland besluttet å stenge ned sine atomkraftverk, og ett minutt før midnatt tirsdag vil reaktor 2 ved Tihange-kraftverket bli koblet fra elektrisitetsnettet. Belgias har hatt sju reaktorer i drift, fordelt på to kraftverk, og de stenger nå ned den andre av disse.

NRK - 20 feb 23 kl. 22:58

Stengte fjelloverganger mellom øst og vest

E134 Haukelifjell, Riksveg 7 Hardangervidda og Fylkesveg 50 Hol – Aurland er stengt på grunn av uvær. E16 Filefjell er stengt på grunn av ulykke. Statens vegvesen regner med at E16 åpnes igjen cirka kl.

NRK - 21 feb 23 kl. 07:00

Stengde vegar i fjellet

Status for fjellovergangar i Vest: Rv15 Strynefjellet: Stengt Rv13 Vikafjellet: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt Fv50 Aurland-Hol: Stengt Rv7 Hardangervidda: Stengt Rv52 Hemsedal: Kolonnekøyring E16 Filefjell: Open E134 var stengd over Haukelifjell på grunn av uvêr i natt, men vegen er no open for kolonnekøyring. Sjå status for alle fjellovergangar her..

NRK - 04 mar 23 kl. 02:57

Flere fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er natt til lørdag stengt som følge av uvær, melder Vegtrafikksentralen. Rv7 Hardangervidda: Stengt. Ny vurdering klokka 08.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 2 timer siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 5 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com