NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:02

NRK - 23 april 21 kl. 03:45

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venstre, Adresseavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stridom , burhønsi , Venstre
VG - 15 april 21 kl. 12:19

Strid om abortnemndene: Nesten alle får søknaden innvilget

I flere partier er det strid om å avvikle abortnemndene. Tall fra FHI viser at 99 prosent av søknadene om abort før uke 18 ble innvilget av nemndene i 2020..

NRK - 18 april 21 kl. 15:47

Kjøpte geværer i strid med loven

19-åringen som skjøt og drepte åtte personer i Indiana denne uka, hadde kjøpt geværene han brukte i strid med våpenloven i delstaten. Drapsmannen hadde tidligere fått et våpen beslagslagt, og skulle vært på en svarteliste for nye kjøp, melder AP..

VG - 23 april 21 kl. 12:21

Ap-Kamzy ber Venstre vedta Frp-garanti

Kamzy Gunaratnam (Ap) ber Venstre vedta en Frp-garanti om at de aldri vil slippe Frp inn i regjering igjen. Venstre garanterer ingen ting..

NRK - 24 april 21 kl. 20:24

Venstre vil greia ut om Ullevål

På Venstre sitt landsmøte i dag foreslo Oslo Venstre ei ny utgreiing av bevaring og utbygging av Ullevål sjukehus, før ei eventuell utviding av Rikshospitalet si tomt. Landsmøtet vedtok forslaget..

VG - 25 april 21 kl. 12:44

Venstre-ja til kutt i sykelønn: – Umusikalsk og arrogant, mener Venstre-veteraner

Det omstridte forslaget om å vurdere kutt i sykelønnsordningen, oppnådde flertall på Venstres landsmøte søndag. – Umusikalsk og fryktelig dårlig taiming i en pandemi, mener Venstre-veteranene Åsta Årøen og Erling Moe..

NRK - 24 april 21 kl. 20:59

Nei til cannabissal på apotek

Landsmøtet i Venstre er positiv til tanken om regulert omsetnad av cannabis, då dei meiner fordelane er større enn ulempene, men gjekk i dag mot forslaget om å opna for sal på apotek. Det var stor strid om temaet i partiet..

Aftenposten - 11 feb. 21 kl. 11:28

Stortingplass til nyvalgt nestleder eller parlamentarisk leder? Få stemmer avgjør valghriller i Venstre.

Få stemmer avgjør valgthriller i Hordaland Venstre. Hvem skal få stortingsplassen?.

NRK - 13 feb. 21 kl. 07:34

Spenning før Venstre-møte

Parlamentarisk leiar Terje Breivik og statsråd Sveinung Rotevatn kjempar om å bli stortingskandidat for Venstre frå Hordaland. Rotevatn vart innstilt med knapt fleirtal, sjølv om han i dag sit for Sogn og Fjordane. Nominasjonsmøtet startar i dag..

NRK - 13 feb. 21 kl. 12:05

Han blir listetopp for Venstre

Statsråd og nestleiar Sveinung Rotevatn vann kampvoteringa om førsteplassen på stortingslista til Venstre frå Hordaland valdistrikt i nominasjonsmøtet laurdag føremiddag. Han fekk 41 av dei 79 stemmene..

NRK - 13 feb. 21 kl. 13:45

Bjørlo toppar i Sogn og Fjordane

Stad-ordførar Alfred Bjørlo er vald som førstekandidat til stortingsvalet for Venstre i Sogn og Fjordane. Det var ingen motkandidatar då nominasjonsmøtet til Vestland Venstre valde han..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Fleire arresterte i razzia

Politiet i Stockholm har gjennomført ein razzia mot fleire personar som er mistenkte for å ha overgrepsmateriale mot born, melder Aftonbladet. Bakgrunnen for aksjonen skal vera opplysningar politiet har fått gjennom internasjonalt samarbeid..

NRK - 15 minutter siden

Symbolsk krav mot AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

EU saksøker AstraZeneca

EU går til søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 15 minutter siden

Symbolsk krav fra AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff.

NRK - 30 minutter siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 15 minutter siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 30 minutter siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..

NRK - 45 minutter siden

Palmesus avlyser

Ein av Noregs største festivalar, Palmesus, avlyser. Beslutninga er tatt etter at kulturministeren i dag la fram tiltak for kulturlivet i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 30 minutter siden

Dobbeltspor og godsteminal i Bergen

Regjeringen vil bygge dobbeltspor mellom Arna og Bergen. I tillegg skal det bevilges penger til en ny helelektriskgodsterminal. Dobbeltsporet skal stå ferdig i løpet av 2025 og skal gi hyppigere avganger og færre forsinkelser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt