NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 02:01

NRK - 19 april 21 kl. 23:28

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anders Bayer, NTB, Bayer, Ullevål

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strømmen, tilbake, Ullevål
NRK - 24 jan. 21 kl. 15:02

Strømmen tilbake i Sirdal

Strømmen er tilbake, etter at Agder Energi søndag ettermiddag fant nye feil på strømnettet i Sirdal. Vind og mye snø har ført til en utfordrende helg for både Agder Energi og Telenor. De kan ikke utelukke at strømmen igjen kan forsvinne..

NRK - 19 april 21 kl. 20:24

Strømbrudd på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Tre teknikere er på vei for å håndtere situasjonen. – Jeg kan bekrefte at Ullevål sykehus har blitt rammet av et strømbrudd.

NRK - 20 feb. 21 kl. 15:58

Strømmen tilbake

Strømmen er tilbake for de fleste i Lillehammer etter at den gikk før klokka 14.00 i dag. På det meste var 1700 strømkunder uten strøm..

NRK - 23 feb. 21 kl. 09:32

Flere har fått strømmen tilbake

Deler av Kjøllefjord, Dyfjord og Kifjord har fått strømmen tilbake, det sier elverk sjef for Nordkyn kraftlag Håvard Pedersen. Mesteparten av befolkningen på Nordkyn er fortsatt uten strøm, som følger av gårsdagens strømbrudd..

NRK - 03 mars 21 kl. 18:54

Strømmen er tilbake

Deler av Longyearbyen var uten strøm i cirka fire timer fra klokka 13.20 onsdag. Nå er strømmen tilbake og feilen er funnet, opplyser Longyearbyen lokalstyre.

NRK - 24 mars 21 kl. 09:01

Strømmen tilbake på Nordkyn

Nordkyn kraftlag melder at strømmen er tilbake på Nordkyn. Rundt 1000 innbyggere i Mehamn, Gamvik og på strekningen Hopseidet-Sjånes har vært uten strøm siden tirsdag kveld. Årsaken til strømbruddet var brann i en mast..

NRK - 22 jan. 21 kl. 05:53

Mange uten strøm i Sirdal

Over 2800 strømkunder i Agder er nå uten strøm, ifølge Agder Energi Nett. Flest av dem i Sirdal, hvor over 2 600 husstander er uten strøm. 240 husstander i Lindesnes er også uten strøm.

NRK - 16 feb. 21 kl. 20:03

Oslo Ap vil beholde Ullevål

Oslo Ap snur i saken om nedleggelse av Ullevål sykehus. Tirsdag kveld vedtok representantskapet at de ønsker å beholde Ullevål som sykehus i framtiden. Oslo Ap ønsker nye sykehus på Ullevål, Gaustad og Aker..

NRK - 21 jan. 21 kl. 18:02

Strømmen er tilbake i Hemsedal.

Strømmen er tilbake i Hemsedal kommune etter at om lag 4.400 kunder sto strømløse torsdag ettermiddag..

NRK - 19 feb. 21 kl. 16:53

Strømmen er på veg tilbake i Texas

Strømmen er på veg tilbake i Texas, men fredag er det fremdeles i underkant av 200.000 menneske som ikke har tilgang til strøm i delstaten, ifølge oversikten til poweroutage.us.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

FN ber om umiddelbar våpenhvile

FNs generalsekretær António Guterres ber om umiddelbar våpenhvile mellom Israel og palestinerne og sier han frykter konsekvensene av fortsatte kamper. – Kampene kan potensielt føre til en ukontrollerbar sikkerhets- og humanitær krise og føre til ytterligere ekstremisme, ikke bare på det okkuperte palestinske området og i Israel, men i regionen som helhet, sier Guterres videre. Guterres sier også at FN aktivt forsøker å mekle fram en våpenhvile.

NRK - 15 minutter siden

Malis regjering er oppløst

Malis overgangsregjering er oppløst, opplyser presidentens kontor, uten å oppgi noen begrunnelse. Presidentkontorets generalsekretær Kalilou Doumbia kom med kunngjøringen i en fjernsynssendt tale fredag kveld. Han ga ingen begrunnelse for beslutningen om å oppløse overgangsregjeringen.

NRK - 30 minutter siden

Statsminister Achi utskrevet

Elfenbenskystens statsminister Patrick Achi er tilbake i hjemlandet etter å ha fått medisinsk behandling i Frankrike. Det opplyser en ikke navngitt kilde som står nær Achis kontor, overfor nyhetsbyrået AFP. Det foreligger ingen opplysninger om 65-åringens helsetilstand etter hans fire dager lange opphold i Frankrike.

NRK - 30 minutter siden

Skal ha blitt sparket i hodet

En person skal ha blitt sparket i hodet etter en slagsmål ved Sotra arena i Øygarden kommune. Vedkommende som har vært bevisstløs er tatt hånd om av ambulanse, tvitrer Vest politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Flom sperret inne to personer i Lom

I Visdalen i Lom kommune har to personer blitt hentet ut av politiet etter at en flom i en elv som har gravd seg over Visdalsvegen. En bil skal stå fast på stedet. Rasfaren skal vurderes nærmere, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 1 time siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 1 time siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt