E24 > Økonomi

Wednesday, 01 February, 09:30

E24 - 26 nov 22 kl. 20:04

Stortingsrepresentant hevder taxiapp-data havner hos russisk etterretning

Stortingsrepresentant Erlend Larsen (H) ber utenriksministeren vurdere risikoen ved å la russiskeide Yango fortsette driften i Oslo..
Les mer på E24


Les mer om:
Erlend Larsen, Yango, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stortingsrepresentant, hevder, taxiapp-data, havner, hos, russisk, etterretning
Aftenposten - 26 nov 22 kl. 23:19

Stortingsrepresentant hevder taxiapp-data havner hos russisk etterretning

Stortingsrepresentant Erlend Larsen (H) ber utenriksministeren vurdere risikoen ved å la russiskeide Yango fortsette….

Nyhetspressen - 08 jan 23 kl. 21:42

Kva er eigentleg VPN?

VPN-tenester blir stadig meir populære her heime i Noreg og generelt i verda. Det er det fleire grunnar til, men kort frotalt gjer VPN deg mange fordelar på nettet når det gjeld personvern, tryggleik og ikkje minst brukaropplevingar. Med ein VPN-teneste kan du sjå innhald som eigentleg er blokkert i Noreg, som til dømes Netflix i USA, der utvalet av underhaldning er langt større enn her heime.

NRK - 30 aug 22 kl. 09:55

Stortingsrepresentant krever at Sørvest-Norge får inntektene fra utenlandskablene

Stortingsrepresentant Marius Arion Nilsen (Frp) mener Sørvest-Norge må få ta del i kraftmilliardene som i dag havner hos Statkraft. – Sørlendingene har alle ulempene ved å være så tett knyttet til Europa, men vi får ingen av fordelene. Vi har høye strømpriser, høyere nettleie og mindre kraftproduksjon på grunn av lav fyllingsgrad.

NRK - 06 okt 22 kl. 16:53

Russiske fartøy kan kun anløpe Kirkenes, Tromsø og Båtsfjord

– Vi har fulgt nøye med på russisk aktivitet i norske farvann og norske havner for å unngå at Norge blir et transittland for å frakte varer ulovlig til Russland. Og vi har fått informasjon som gjør at vi må stramme inn tilgangen til russiske fiskefartøy til å anløpe norske havner og øke norske havner. Regjeringen har derfor besluttet at russiske fiskefartøy kun skal anløpe Kirkenes, Tromsø og Båtsfjord.

NRK - 22 jul 22 kl. 18:43

Russland: Ukrainsk korneksport kan være i gang om få dager

Russlands forsvarsminister Sergej Sjojgu sier forholdene kan ligge til rette for at Ukraina kan eksportere korn via Svartehavet i løpet av noen dager. Sjojgu har lovet at Russland ikke ville utnytte det faktum at ukrainske havner nå vil være minefrie. – Vi snakker ikke bare om å tillate eksport av landbruksprodukter fra ukrainske havner, men også landbruksprodukter og gjødsel fra russiske havner, sa han etter at avtalen var undertegnet..

NRK - 04 aug 22 kl. 12:06

17 kornskip venter fortsatt i ukrainske havner

17 reiseklare skip med korn stått i ukrainske havner de to siste døgnene, uten at noen har klart å forklare årsaken til forsinkelsen. – De vil reise i henhold til avtalt tidsplan som en del av kornavtalen. Vi håper at alt ordner seg, og at Russland ikke tar i bruk tiltak som vil ødelegge disse avtalene, sa Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba på en pressekonferanse onsdag.

NRK - 05 aug 22 kl. 09:29

Tre skip med korn forlot Ukraina i dag

Ytterligere tre lasteskip med korn har forlatt ukrainske havner fredag, opplyser Tyrkias forsvarsdepartement. Utskipingen muliggjøres av kornavtalen som Russland og Ukraina har inngått. Avtalen ble meklet fram av FN og Tyrkia.

NRK - 01 nov 22 kl. 12:20

Hackere skal ha stjålet data fra fransk våpengigant

Det franske våpen- og teknologiselskapet Thales sier at en hackergruppe hevder å ha stjålet data fra dem. Det melder Reuters. Ifølge Thales truer hackergruppen LockBit 3.

Klartale - 15 sep 22 kl. 16:30

EU vil beskytte kjøleskapet og bilen din

Vi beskytter datamaskina vår mot nettangrep. Vi unngår å laste ned skumle vedlegg i e-poster. Men hva med kjøleskapet og bilen?

Klartale - 13 okt 22 kl. 15:02

Politiet skal ha pågrepet mannen som kom med trussel

Politiet skrev på Twitter klokken 09.16 at de var på vei til Nyhamna. De var nødt til å rykke ut.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Rec Silicon skyter fart på positiv Oslo Børs

Hovedindeksen fortsetter å klatre onsdag. Rec Silicon stiger kraftig etter avtale som kan sette Moses Lake-anlegget i sving..

E24 - 45 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen fortsetter å klatre onsdag..

E24 - 30 minutter siden

VG og E24s handlekurv: To lavpriskjeder med kraftig prishopp over natten

To av lavpriskjedene la på matprisene rundt 10 prosent fra tirsdag til onsdag. Kiwis priser er uendret, men bildet kan endre seg i løpet av dagen..

E24 - 30 minutter siden

Flyr ble utkonkurrert av to konkursbo

Det lukter av Flyr-konkursen, men ikke på grunn av det Flyr-folkene har gjort..

E24 - 1 time siden

Dette skjer i dag: Fersk rentebeslutning fra den amerikanske sentralbanken

Er man markedsentusiast er kanskje mest fokus rettet vestover onsdag, mot rentebeskjeden fra Federal Reserve. Men det er også nytt å finne før den tid, på vårt eget kontinent, denne første dagen i februar..

E24 - 45 minutter siden

Venter oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen vil fortsette å klatre onsdag, tror analytiker..

E24 - 1 time siden

Analytikerne venter Equinor-resultat på 144 milliarder

Pengene fosser fortsatt inn i oljekjempen, men analytikerne venter at resultatet i fjerde kvartal falt etter rekordresultatet i forrige kvartal..

E24 - 1 time siden

Håper på drahjelp fra Energikommisjonen: – Vil kreve investeringer på kanskje 200–300 mrd.

Onsdag skal Energikommisjonen si hvordan Norge kan sikre nok strøm. Fornybar Norge tror det må investeres opp mot 300 milliarder. – Kommer ikke av seg selv, sier Fornybar Norge-sjef Åslaug Haga..

E24 - 1 time siden

Equinor trekker seg fra ammoniakkprosjekt i Barentshavet

Equinor og Vår Energi går ut av Barents Blue-prosjektet som går ut på å lage ammoniakk av naturgass fra Barentshavet, fange CO2 og lagre den under havbunnen..

E24 - 1 time siden

Det er fullt mulig å gjøre maten billigere

Høye tollmurer forklarer best hvorfor maten er dyr. Samtidig gjør det Norge unikt i stand til å bringe prisene nedover. Hvis vi bare vil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com