NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:56

NRK - 12 sep 23 kl. 09:28

Stortingspresidenten: – Et elendig resultat

Masud Gharahkhani har tirsdag morgen skrevet et innlegg på Facebook hvor han beskriver valgresultatet for elendig. Først bruker han anledningen til å takke for innsatsen fra dem som har drevet lokal valgkamp. – Så må vi erkjenne at dette valget for sosialdemokratiet er et elendig valgresultat, skriver han. Han mener resultatet er en tydelig beskjed fra velgerne og at partiet må ta til seg tilbakemeldingen. – Folk er ikke fornøyd med oss.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gharahkhani, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: StortingspresidentenEt , elendig, resultat
NRK - 15 jun 23 kl. 09:53

Stortingspresidenten: Ingen Freia-boikott i Stortinget

Stortingspresidenten: Ingen Freia-boikott i Stortinget – folk må bestemme selv hva de vil kjøpe. Det er ikke aktuelt for Stortinget å slutte seg til en boikott av Freias produkter, fastslår stortingspresident Masud Gharahkhani overfor NTB. – Vi forholder oss til det som er norske myndigheters sanksjonsregler, som er de samme reglene som EU har.

NRK - 20 jul 23 kl. 16:28

Stortingspresidenten rystet over pride-vandalisme i Drammen

Onsdag ble en pride-gate i Drammen utsatt for hærverk. Stortingspresidenten reagerer kraftig på det som har skjedd i hjembyen. – Til deg som spør hvorfor vi skal ha så mye oppmerksomhet om pride, vil jeg si: Det finnes hat.

NRK - 25 jul 23 kl. 16:18

Stortingspresidenten vil orientering om aksjereglene på Stortinget

Stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap) ber om en orientering fra stortingsdirektøren om registeret der politikernes verv og eierinteresser registreres. Han varsler på Twitter at han også ønsker en diskusjon i fellesskap i presidentskapet om dagens regelverk. Det har oppstått en debatt om dette etter Ola Borten Moes avgang som forskningsminister og Sp-nestleder.

VG - 21 sep 23 kl. 20:21

Elendig kvarter ødela: Kolstad tapte for Kielce

(Kolstad – Kielce 30–32) Trønderne møtte opp i Trondheim Spektrum og Gøran Johannessen scoret åtte mål. Men et elendig kvarter ødela Kolstads vinnersjanse i Champions League-debuten på hjemmebane..

NRK - 12 jul 23 kl. 07:30

Økning for DNB andre kvartal – høyere resultat enn ventet

DNBs resultat i andre kvartal 2023 var 9,5 milliarder kroner. Dette er en økning på 1,5 milliarder kroner, eller 18,9 prosent, fra samme kvartal i fjor. Det skriver de selv i en børsmelding onsdag morgen.

NRK - 19 maj 23 kl. 21:54

Stortingspresidenten med ny Iran-video

– Samhold, samhold, samhold. Slik avsluttet stortingspresident Masud Gharahkhani en ny video på persisk på sosiale medier. Gharahkhani retter seg mot iranere, som er i sin åttende måned med demonstrasjoner for å velte regimet i Iran.

NRK - 05 jun 23 kl. 16:17

Stortinget stemte ja til tre store oljefelt 

Mandag morgen lenket klimaaktivister seg fast til hovedinngangen til Stortinget og krevde at politikerne stemte nei til et nytt vedtak om videreutvikling og utbygging av tre store oljefelt. – Det de stemmer over i dag, vil skape like store utslipp som Norge har til sammen over ni år, sa lederen i Extinction Rebellion Ung, Jonas Kittelsen. Like etter klokken 15 mandag ble det som forventet klart at demonstrantene ikke ble hørt.

NRK - 15 jun 23 kl. 09:53

Freia-boikott

Stortingspresidenten: Ingen Freia-boikott i Stortinget – folk må bestemme selv hva de vil kjøpe NTB.

Aftenposten - 25 jun 23 kl. 14:54

Stortingspresidenten med tydelig budskap til ytterliggående religiøse

Skeives frihetskamp er en rettighetskamp for oss alle, sier statsministeren..

E24 - 25 jul 23 kl. 15:26

Stortingspresidenten vil ha orientering om aksjereglene på Stortinget

Stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap) ber om en orientering fra stortingsdirektøren om registeret der politikernes verv og eierinteresser registreres..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – avslutter redningsaksjon

Det ble lørdag kveld satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. Hovedredningssentralen melder at en båteier har tatt kontakt med politiet og meldt at båten hans har gått ned. – Politiet jobber med å avhøre en person som har meldt seg for politiet om at han har vært ute i båt og at båten hans har sunket i det aktuelle området som vi leter i, sier redningsleder, Andreas Bull, ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Eksplosjon i boligområde i Uppsala

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et villaområde i Uppsala i Sverige, melder Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – starter søk

Det er satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. – I forbindelse med observasjon av nødsignaler fra området har vår politibåt funnet vrakrester som gir grunn til å tro at en båt/fartøy har gått på grunn eller gått ned, opplyser operasjonsleder, Sven Christian Lie, i Oslo politidistrikt. Det søkes blant annet med helikopter og redningsskøyte..

NRK - 1 time siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 1 time siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com