E24 > Økonomi

Tirsdag, 03 August, 07:39

E24 - 18 juni 21 kl. 20:41

Stortinget vedtok regjeringens forslag om å forlenge kompensasjonsordningen

Gjennom kompensasjonsordningen har staten delt ut over 11 milliarder kroner til bedrifter i løpet av pandemien. Nå har Stortinget banket gjennom en forlengelse til november..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stortinget, vedtok, regjeringens, forslagom å , forlenge, kompensasjonsordningen
NRK - 01 mai 21 kl. 10:28

Skjerper ordbruken mot rusreformen

Kristelig Folkepartis landsmøte har vedtatt et tydelig nei til et av de sentrale punktene i regjeringens rusreform. Partiet vedtok lørdag å endre en formulering i forslaget til partiprogram fra «bruk og besittelse av narkotika skal ikke legaliseres» til «bruk og besittelse av narkotika skal ikke avkriminaliseres». Det kan tolkes som et tydelig signal mot regjeringens rusreform, hvor nettopp avkriminalisering er et sentralt punkt.

NRK - 11 mai 21 kl. 11:20

SV: Får en enorm ryddejobb i høst

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski mener oljedirektørene trumfer de arbeidsløse i regjeringens krisepolitikk. – Den blir ikke en krone bedre av det som legges frem i dag, sier Kaski om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. Regjeringens største krisesatsning er fortsatt oljeskattepakken, fastslår hun.

NRK - 11 mai 21 kl. 14:19

SAS skuffet over revidert budsjett

Konserndirektør og norgessjef Kjetil Håbjørg er overrasket – og skuffet – over regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. – SAS er skuffet og overrasket over regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. Bransjen er ekstremt hardt rammet av pandemien, men er så langt likevel holdt utenfor kompensasjonsordningene, sier Håbjørg til NRK..

NRK - 03 juni 21 kl. 10:41

Vedtok asylmottak i utlandet

Det danske folketinget vedtok torsdag et kontroversielt forslag som åpner for å opprette mottakssentre for asylsøkere i andre land. Ideen er at folk som kommer til Danmark for å søke asyl, blir sendt til et tredje land mens asylsøknaden behandles. Om asyl innvilges, skal vedkommende ikke integreres i Danmark, men i vertslandet eller flyttes til en FN-flyktningleir.

NRK - 19 mars 21 kl. 13:52

Hard kritikk av regjeringens plan

Opposisjonspartiene på Stortinget er alle kritiske til regjeringens forslag til Nasjonal transportplan, som ble lagt fram i dag. Frp og Sp ønsker mer penger til vei, mens partiene på venstresida er kritiske til miljøprofilen og påvirkning på klimaet..

NRK - 08 juni 21 kl. 10:55

Enighet om Nasjonal transportplan

Stortingsflertallet går i store trekk inn for regjeringens forslag til Nasjonal transportplan, melder NTB. Etter forslag fra regjeringspartiene Høyre og Venstre økes totalrammen med 5 milliarder kroner. Frp krevde i utgangspunktet en betraktelig budsjettøkning på 400 milliarder kroner, men det ville ingen av de andre partiene være med på.

NRK - 19 mai 21 kl. 17:25

Solberg tar kritikk alvorlig

Stortinget retter sterk kritikk mot regjeringens håndtering i Bergen Engines-saken. – Jeg tar kritikken fra Stortinget alvorlig, sier statsministeren. – I høringen har vi pekt på viktige læringspunkter i systemene for behandling av saker om oppkjøp.

NRK - 21 mai 21 kl. 11:56

Jordbruksoppgjøret lagt fram

Fredag la regjeringen fram sitt forslag om jordbruksstøtte til Stortinget. Forslaget er praktisk talt det samme som tilbudet staten ga til bøndene. Dermed ligger det an til at bøndene får en ramme på rundt 962 millioner kroner i økt pris for råvarer og økte overføringer fra staten, heter det i regjeringens proposisjon til Stortinget..

NRK - 20 april 21 kl. 08:32

Flertall for Nord-Norgebanen

Det ligger an til flertall på Stortinget når Nord-Norgebanen tas opp til behandling i dag. Arbeiderpartiet bestemte seg på landmøtet for å fremme forslag i Stortinget om å realisere Nord-Norgebanen. SP, SV og Frp har allerede et forslag inne..

NRK - 29 mai 21 kl. 09:31

Forbud mot dyrking av myr oppheves

Stortinget har vedtatt et forslag fra Arbeiderpartiet om å oppheve forbudet mot nydyrking av myr. Om lag ett år etter at forbudet ble innført, fikk Ap fredag støtte til sitt forslag fra Senterpartiet og Fremskrittspartiet og dermed flertall på Stortinget, skriver Nationen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Tencent-aksjen styrer mot sin verste børsdag på ti år

En fersk artikkel i en statlig økonomiavis bidrar til kraftige fall for Kinas dataspillselskap. Det går utover giganten Tencent, som kan måtte notere sin verste børsdag på mange år..

E24 - 1 time siden

Global mangel på mikrochiper skaper produksjonstrøbbel

Den globale mangelen på mikrochiper har sendt sjokkbølger gjennom verdensøkonomien og ført til leveransemangel på alt fra hodetelefoner til biler..

E24 - 16 timer siden

Børsoppturen snudde i USA

To av de tre store indeksene endte med nedgang den første handelsdagen i august..

E24 - 9 timer siden

Heineken solgte øl for 125 milliarder kroner

Ølkjempen snudde til overskudd i løpet av årets først seks måneder, men anslår fortsatt et dårligere år enn i 2019..

E24 - 14 timer siden

Bratt fall for oljeprisen – under 73 dollar fatet

Tynges av ny coronauro, ifølge Bloomberg..

E24 - 14 timer siden

Rekordresultat for Ellos i Norge

Den tidligere postordregiganten Ellos selger nå varene sine over nett, og bikket en halv milliard i omsetning i Norge i fjor..

E24 - 15 timer siden

– Jeg blir veldig utålmodig av lange møter

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad forbereder seg til høstens store valgtriller. I sommerpraten med E24 avslører han noe få vet om han..

E24 - 16 timer siden

Stigende børsstemning i USA

Førhandelen på Wall Street lover godt for starten av handelsmåneden august..

E24 - 18 timer siden

To rekordår på rappen for Aarbakke: – Ventar store prosjekt i slutten av 2021

I fyrste omgang vil Aarbakke prøva å bli «grønast» i sin del av oljeleverandørindustrien. På sikt ser dei etter andre bein å stå på..

E24 - 18 timer siden

Ny «pandemirekord» ved Avinors flyplasser søndag

Antallet passasjerer ved norske lufthavner var søndag på det høyeste siden pandemien begynte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt