NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 11:44

NRK - 22 nov 22 kl. 13:18

Stortinget utsetter avgjørelse om skattekrav for andre gang

Stortingets presidentskap har tirsdag hatt møte om Stortinget som institusjon vil akseptere skattekravet fra skatteetaten. Møtet kom ikke fram til en løsning, og avgjørelsen er utsatt for andre gang. Skatteetaten mener at Stortinget har betalt for lite i arbeidsgiveravgift og ilagt Stortinget tilleggsskatt etter gjennomgangen av pendlerboligsakene. Tilleggsskatt er en slags straffeskatt som kan gis dersom manglende opplysninger har gitt skattemessige fordeler. Det har vært knyttet stor spenning til hvordan Stortinget ville forholde seg til vedtaket.
Les mer på NRK


Les mer om:
Stortinget, Skatteetaten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stortinget, utsetter, avgjørelseom , skattekrav, for, andre, gang
NRK - 16 nov 22 kl. 16:45

Stortinget utsetter avgjørelse om skattekrav

Stortinget skulle etter planen bestemme seg for hvordan de skulle forholde seg til et stort skattekrav torsdag, men dette er nå utsatt til neste uke. Seksjonsleder Jorunn Nilsen ved seksjon for presse og samfunnskontakt på Stortinget bekrefter overfor NTB at det nå er planlagt et møte om avgjørelsen i presidentskapet på tirsdag. Skatteetaten mener Stortinget har betalt for lite i arbeidsgiveravgift, og har dessuten ilagt institusjonen tilleggsskatt.

Klartale - 03 okt 22 kl. 06:00

7 ting du neppe visste om Stortinget

Kong Harald åpner Stortinget. Det skjer på en høytidelig måte i dag (mandag). Han leser trontalen.

NRK - 24 aug 22 kl. 11:47

Møte om skattesaken på Stortinget

De parlamentariske lederne på Stortinget og presidentskapet diskuterer onsdag hvordan Skatteetatens varsel om skattekrav skal håndteres. Skattesaken diskuteres i et møte som etter planen skulle starte på Stortinget klokka 11.30.

Klartale - 29 aug 22 kl. 10:45

Stortinget nekter å godta skattekrav

Stortinget har fått et skattekrav fra Skatteetaten i arbeidsgiveravgift. Det er på rundt 1,3 millioner kroner. Både Stortinget og Statsministerens kontor måtte svare på skattekravet i dag.

NRK - 26 okt 22 kl. 15:16

VG: Skattekrav mot Enger Mehl frafalt

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) har fått frafalt sitt skattekrav, skriver VG. – Jeg har fått brev fra Skatteetaten om at de har henlagt kontrollsaken. De legger til grunn at jeg oppfylte vilkår om pendlerstatus, sier Enger Mehl til avisen onsdag.

NRK - 23 jan 23 kl. 21:18

Vil undersøke anklager mot De konservatives partileder

Storbritannias statsminister Rishi Sunak har innledet gransking etter anklager knyttet til et skattekrav mot formannen i Det konservative partiet. Striden dreier seg om et solid skattekrav, som ifølge Zahawi skyldtes slurv fra hans side, ikke en bevisst handling for å unndra skatt, melder NTB. Ifølge BBC og flere andre britiske medier var det snakk om et skattekrav, samt en påfølgende bot på til sammen drøyt 60 millioner kroner..

NRK - 29 jan 23 kl. 10:03

Sunak sparker partileder

Ifølge Reuters har Storbritannias statsminister, Rishi Sunak, sparket Nadhim Zahawi. Det etter anklager knyttet til et skattekrav mot Zahawi, som er lederen i Det konservative partiet. Striden dreier seg om et solid skattekrav, som ifølge Zahawi skyldtes slurv fra hans side, ikke en bevisst handling for å unndra skatt, melder NTB.

NRK - 29 jan 23 kl. 10:03

Sunak sparker partiformann

Ifølge Reuters har Storbritannias statsminister, Rishi Sunak, sparket Nadhim Zahawi. Det etter anklager knyttet til et skattekrav mot Zahawi, som er de konservatives formann. Striden dreier seg om et solid skattekrav, som ifølge Zahawi skyldtes slurv fra hans side, ikke en bevisst handling for å unndra skatt, melder NTB.

NRK - 29 jan 23 kl. 10:03

Sunak sparker partisekretær

Ifølge Reuters har Storbritannias statsminister, Rishi Sunak, sparket Nadhim Zahawi. Det etter anklager knyttet til et skattekrav mot Zahawi, som er de konservatives partisekretær. Striden dreier seg om et solid skattekrav, som ifølge Zahawi skyldtes slurv fra hans side, ikke en bevisst handling for å unndra skatt, melder NTB.

NRK - 18 okt 22 kl. 09:13

Palestina hyller Jerusalem-avgjørelse

Australias avgjørelse om å ikke lenger anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad blir hyllet av Palestina. – Vi ønsker Australias avgjørelse om Jerusalem velkommen, i tillegg til deres krav om en tostatsløsning i samsvar med internasjonal legitimitet, skriver Hussein al-Sheikh i den palestinske regjeringen på Twitter. Tirsdag kunngjorde Australias utenriksminister Penny Wong at de ikke lenger vil anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad, noe tidligere statsminister Scott Morrison gjorde i 2018.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..

NRK - 15 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 30 minutter siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 1 time siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 1 time siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 1 time siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 1 time siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 2 timer siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com