NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:56

NRK - 04 nov 17 kl. 08:19

Stort terrorangrep avverget

Terrorangrep på et av Istanbuls største kjøpesentre ble avverget i slutten av oktober, melder Aftenposten. Tyrkisk politi har rullet opp et omfattende terrornettverk tilknyttet IS. 283 mistenkte er arrestert, og 66 bomber ble funnet, skriver Hurriyet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Istanbuls, Aftenposten, IS, Hurriyet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, terrorangrep, avverget
P4 - 17 dec 17 kl. 13:37

Tyskland hevder å ha avverget tre terrorangrep

Tre terrorangrep er avverget i Tyskland i år, opplyser landets innenriksminister Thomas de Maizière. Han sier til avisen Bild am Sonntag at terrorangrepene ble avverget takket være godt arbeid fra tyske myndigheter og samarbeid med utenlandske tjenester. Ifølge ham har tysk sikkerhetstjeneste og tysk politi siden 2000 avverget 16 planlagte terroraksjoner..

P4 - 29 apr 19 kl. 11:16

- Avverget mulig terrorangrep

Franske myndigheter mener de har avverget et stort terrorangrep. Fire personer er pågrepet, mistenkt for terrorplanlegging. De skal alle ha skaffet seg våpen, ifølge politiet.

NRK - 14 aug 17 kl. 16:30

Skal ha avverget terrorangrep

Den russiske sikkerhetstjenesten (FSB) sier de har avverget flere terrorangrep som IS planla å gjøre i Moskva, opplyser de mandag. IS-medlemmene skal ifølge FSB ha planlagt terrorangrep mot kollektivtransport, kjøpesentre og andre offentlige plasser..

P4 - 14 aug 17 kl. 17:09

Hevder å ha avverget terrorangrep i Moskva

Den russiske sikkerhetstjenesten FSB sier den har avverget flere terrorangrep som IS planla å gjennomføre i Moskva. Flere personer med tilknytning til ekstremistgruppa har blitt pågrepet utenfor den russiske hovedstaden. IS-medlemmene skal ifølge FSB ha planlagt en rekke terrorangrep mot kollektivtransport og kjøpesentre og andre offentlige plasser der det er mye folk rundt om i Moskva..

Aftenposten - 20 dec 18 kl. 17:12

Marokko har avverget flere titalls terrorangrep

Etter to store terrorangrep har Marokko slått beinhardt ned på radikaliserte miljøer og skal ha avverget flere titalls terrorangrep..

P4 - 15 jul 17 kl. 13:11

Fem terrorangrep avverget i London

Politiet i London har avverget fem terrorangrep siden angrepet på Westminster Bridge 22. mars. Det opplyser politisjefen i London, Cressida Dick, i et intervju med den britiske radiokanalen LBC.

Aftenposten - 30 jul 17 kl. 00:48

Australske myndigheter avverget terrorangrep mot fly

Australsk politi har avverget et terrorangrep mot et fly, opplyser statsminister Malcolm Turnbull..

NRK - 17 dec 17 kl. 13:06

Skal ha avverget tre terrorangrep

Tre terrorangrep er avverget i Tyskland i år takket være «svært godt arbeid fra våre myndigheter og samarbeid med utenlandske tjenester», opplyser landets innenriksminister Thomas de Maizière til avisen Bild am Sonntag..

NRK - 25 feb 18 kl. 20:07

Frankrike avverget to terrorangrep

Frankrike har avverget to terrorangrep så langt i år. Innenriksminister Gérard Collomb har opplyst at to personer ble arrestert i januar. En hadde planer mot et idrettsanlegg.

P4 - 18 maj 18 kl. 09:19

Fransk terrorangrep avverget

Franske myndigheter har igjen avverget et terrorangrep. To egyptiske brødre er pågrepet, melder AFP. Ifølge Frankrikes innenriksminister skulle angrepet finne sted om kort tid, og det skulle brukes eksplosiver eller giftstoffet ricin.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 1 time siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 2 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 3 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 3 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 4 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 5 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com