NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:04

NRK - 11 juni 21 kl. 04:28

Stort strømbrudd på Puerto Rico

Om lag halvparten av Puerto Ricos innbyggere er uten strøm etter et nettangrep og en brann som har rammet elektrisitetsforsyningen. Bilder og videoer i sosiale medier viser høye flammer og svart røyk stige opp fra understasjonen Monacillo i San Juan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Puerto Ricos, Monacillo, San Juan, Puerto Rico

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, strømbrudd, Puerto, Rico
NRK - 17 juni 21 kl. 04:35

190.000 uten strøm i Puerto Rico

Rundt 190.000 husholdninger var uten strøm på Puerto Rico onsdag, bare en knapp uke etter at om lag halvparten av øyas innbyggere mistet strømmen etter brann og nettangrep. Det private selskapet Luma Energy som fra 1.

NRK - 13 mai 21 kl. 09:49

Stort strømbrudd på Taiwan

På Taiwan ber myndighetene folk om å beholde roen, og ikke spre falske nyheter etter et stort strømbrudd ved en kraftstajon sør på øya. Myndighetene rasjonerer nå med strømmen, og flere byer opplever perioder med strømbrudd..

VG - 16 mai 21 kl. 11:20

Jake Paul i bråk igjen – etterforskes i Puerto Rico

Youtuber Jake Paul etterforskes nå for mulig miljøvern-lovbrudd i Puerto Rico..

NRK - 11 mars 21 kl. 00:36

Strømbrudd i Vestfold

Ved midnatt natt til torsdag ble det meldt om strømbrudd ved Eik i Tønsberg. En time tidligere ble det meldt om strømbrudd i Sandefjord, ifølge lede.no.

NRK - 19 april 21 kl. 20:24

Strømbrudd på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Tre teknikere er på vei for å håndtere situasjonen. – Jeg kan bekrefte at Ullevål sykehus har blitt rammet av et strømbrudd.

NRK - 19 april 21 kl. 20:27

Strømbrudd ved Ullevål sykehus

Ullevål sykehus er rammet av strømbrudd mandag kveld, bekrefter sykehuset til VG. Medievakt Anders Bayer sier de ikke vet hvor omfattende det er, og at de har teknikere på vei. Han sier de ikke har fått informasjon om at operasjonsstuer er rammet..

NRK - 08 mai 21 kl. 09:11

Strømbrudd ødela vaksinedoser

I Måsøy kommune i Finnmark ble 48 vaksinedoser som sto i et kjøleskap ødelagt etter et strømbrudd denne uka. Det skriver ordfører Bernth R. Sjursen i sitt ukentlige brev til innbyggerne.

NRK - 16 mai 21 kl. 00:21

Redusert strømforsyning til Gaza

Fem av de ti høyspentledningene som forsyner Gazastripen med strøm, er ødelagt av raketter sendt opp av palestinske grupper, ifølge strømselskapet IEC. Det statlige IEC (Israel Electric Company), som forsyner Gazastripen med elektrisitet via de ti høyspentledningene, opplyser at det ikke kan sende mannskap inn på Gazastripen for å reparere skadene, fordi de ikke får tilgang til området. Foruten IEC har Gazastripen kun én egen elektrisitetskilde, et enkeltstående kraftverk som bare er delvis i drift på grunn av drivstoffmangel.

NRK - 24 mars 21 kl. 07:09

Har funnet årsak til strømbrudd

I Mehamn, Gamvik og på strekningen Hopseidet-Sjånes har rundt 1000 personer vært uten strøm siden tirsdag kveld. Nordkyn kraftlag har funnet feilen, og håper strømmen er tilbake innen klokken ni. Årsaken til strømbruddet er mastebrann..

NRK - 24 mars 21 kl. 07:09

Strømbrudd på Nordkyn

I Mehamn, Gamvik og strekninga Hopseidet - Sjånes er det rundt 1000 personer uten strøm. Montørene er på stedet, og målet er å få tilbake strømmen innen klokken 9 mener Håvard Pedersen som er elverksjef for Nordkyn kraftlag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 10 minutter siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 15 minutter siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 30 minutter siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 45 minutter siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 45 minutter siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 1 time siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 1 time siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 1 time siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt