NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 12:12

NRK - 21 april 21 kl. 22:46

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skillefjordbotn, Storekorsnes, Alta

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, ras, sperrer, fylkesveii , Alta
NRK - 21 feb. 21 kl. 10:44

Fylkesvei forblir stengt

Fylkesvei 45 mellom Rotemo og Skafså i Sør-Norge er fortsatt stengt etter et snøras i går. Det er fare for nye ras, og Veitrafikksentralen skriver at det vil bli gjort en ny vurdering mandag klokken 12:00..

NRK - 30 april 21 kl. 10:13

Stor fare for nye ras

Et stort område er sperret av etter at det gikk et ras i Hovsenga i Ringerike torsdag ettermiddag. Det er stor fare for nye ras, ifølge beredskapsleder Magnus Nilholm i Ringerike kommune. I dag skal eksperter i NVE vurdere dronebilder fra området..

NRK - 06 mars 21 kl. 08:28

Flere fjelloverganger stengt lørdag

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av uvær, lørdag. Riksvei 7 over Hardangervidda, fylkesvei 51 over Valdresflye og fylkesvei 53 Tyin-Årdal er stengt. Fv 51 blir ikke åpnet lørdag.

VG - 18 feb. 21 kl. 05:44

Facebook sperrer deling av nyheter i Australia: «Unødvendig» og «hardhendt»

Facebook sperrer delingen av nyheter i Australia på grunn av et lovutkast som pålegger dem å betale medier de viderebringer nyheter fra..

VG - 18 feb. 21 kl. 05:44

Facebook sperrer deling av nyheter i Australia: «Unødvendig» og «hardhendt»

Facebook sperrer delingen av nyheter i Australia på grunn av et lovutkast som pålegger dem å betale medier de viderebringer nyheter fra..

E24 - 18 feb. 21 kl. 06:50

Facebook sperrer deling av nyheter i Australia

Facebook sperrer delingen av nyheter i Australia, med henvisning til et lovutkast som pålegger dem å betale medier de viderebringer nyheter fra..

NRK - 22 april 21 kl. 17:13

Fylkesvei i Alta forblir stengt

Et stort steinras gikk onsdag over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes ved Alta. Veien er fortsatt stengt, og en ny vurdering gjøres fredag i 12-tiden, melder Statens vegvesen..

NRK - 06 mars 21 kl. 16:08

Stenger flere fjelloverganger

Uvær sørger for at flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt lørdag. Ifølge Vegtrafikksentralen Vest er riksvei 7 over Hardangervidda midlertidig stengt på grunn av uvær. Det samme gjelder fylkesvei 51 over Valdresflye og Fylkesvei 53 Tyin-Årdal..

NRK - 14 april 21 kl. 18:16

Berger kranbil – stenger veg

Fylkesvei 527 ved Grytastranda i Ålesund stenges nå på grunn av berging av en kranbil. Omkjøring via fylkesvei 659 Brattvåg. Entreprenør iverksetter omskilting, melder vegtrafikksentralen..

NRK - 18 april 21 kl. 06:13

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Smittesporingsnummer misbrukt

I går ble en innbygger i Moss kommune oppringt av falske smittesporere. Telefonnummeret som var synlig for mottakeren, er det samme som kommunens smittesporingsteam bruker. Innbyggeren ble bedt om å oppgi fødsels- og personnummer.

NRK - 10 minutter siden

45 nye koronasmittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 45 nye koronasmittede i Bergen. 36 av de smittede er nærkontakter av tidligere kjente smittede. To er importsmitte, fire personer har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei.

NRK - 15 minutter siden

Vil innføre avgift på e-sigaretter

Regjeringen foreslår å innføre en avgift på nye nikotinvarer. Avgiften på e-sigaretter vil ligge på rundt 30 prosent av avgiften for vanlige sigaretter, tilsvarende 4,50 kroner per mililiter. E-sigaretter er i dag forbudt i Norge i påvente av regelendringer i EU.

NRK - 15 minutter siden

Tilstanden er kritisk

Tilstanden er kritisk for seks av de sårede barna i Kazan etter skoleskytingen, melder russiske medier..

NRK - 30 minutter siden

Økt støtte til ROS

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til organisasjonen Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS) med sju millioner kroner i år. Helseminister Bent Høie (H) sier at bevilgningen skal sikre økt kapasitet og et lavterskeltilbudet i hele landet..

NRK - 30 minutter siden

Kirkens Nødhjelp-ansatt mista barna

En av Kirkens Nødhjelps ansatte på Gazastripen mista alle sine fem barn i et angrep natt til tirsdag. – Vi i Kirkens Nødhjelp er i dag i dyp sorg etter tragedien som har rammet en av våre kolleger i landprogrammet vi har sammen med danske Folkekirkens Nødhjælp. Vi oppfordrer nå inntrengende partene til å respektere folkeretten, at sivile beskyttes og aldri er et mål, sier Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp..

NRK - 45 minutter siden

Mer penger til grensekontroll

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til politiet med 136 millioner kroner, for å dekke Forsvarets utgifter til bistand ved forsterket grensekontroll til 10. november i år. Det går fram av revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 45 minutter siden

FHI: – Risiko for importsmitte høy

Direktør i Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, sier risikoen for importsmitte fortsatt er høy. Hun ga sin forklaring i ankesaken mellom hytteiere i Sverige og staten i dag. På spørsmål om man kan droppe karantene fordi man har god testing på grensen, sier hun nei.

NRK - 1 time siden

125 millioner til Gjerdrum kommune

Regjeringen foreslår å gi 125 millioner kroner til Gjerdrum kommune i revidert nasjonalbudsjett. Kvikkleireskredet førte til tap av menneskeliv og store materielle skader. Pengene skal dekke ekstra kostnadene etter skredet..

NRK - 45 minutter siden

370 ekstra millioner til idretten

Regjeringen foreslår å sette av 370 millioner kroner til stimuleringsordninger for idrett og frivillighet i september og oktober, slik at rammen totalt blir på 670 millioner. Pengene er en del av revidert nasjonalbudsjett som legges fram tirsdag. Stortinget har allerede løyvd 300 millioner kroner til slike stimuleringsordninger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt