NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 11:07

NRK - 25 jan 23 kl. 08:09

Stort fall i resultat for Gjensidige

Gjensidige Forsikring fikk et resultat før skatt på 1,69 milliarder kroner i siste kvartal i fjor. Det er 1,16 milliarder kroner mindre enn i samme kvartal i 2021. På forhånd hadde analytikerne ventet et resultat i fjerde kvartal på 1,91 milliarder kroner, ifølge estimater hentet inn av Infront for TDN Direkt, skriver E24. Totalt fikk konsernet et resultat før skatt i 2022 på 5,84 milliarder kroner. Det er rundt 3 milliarder kroner lavere enn i 2021.
Les mer på NRK


Les mer om:
Forsikring, Infront, TDN Direkt, E24, NTB, Gjensidige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, falli , resultat, for, Gjensidige
Klartale - 04 dec 22 kl. 06:00

Han bruker plast for å protestere mot søppel

Moudou Fall er 49 år gammel og kommer fra Senegal. Han er miljøaktivist. Og mest kjent som plastmannen.

NRK - 26 okt 22 kl. 08:36

Svakere resultat for Storebrand

Storebrands omsetning falt i tredje kvartal, sammenlignet med samme periode i fjor. Økte renter og fall i aksjemarkedene preger resultatet. Storebrand rapporterer om driftsinntekter på 1.

NRK - 26 okt 22 kl. 07:42

Sterkere resultat for Aker BP i tredje kvartal

Aker BP fikk et resultat etter skatt på 783 millioner dollar i tredje kvartal, opp fra 206 millioner dollar samme periode året før. På forhånd var det ventet at selskapet skulle legge fram et resultat etter skatt på 813 millioner dollar, ifølge E24 , som viser til Bloomberg. Driftsresultatet endte på 3,95 milliarder dollar – opp fra 849 millioner dollar i samme periode i fjor – og omsetningen steg til 4,8 milliarder dollar fra 1,6 milliarder i tredje kvartal i 2021.

VG - 13 dec 22 kl. 07:18

Stort snøfall i vest – rullebane stengt på Flesland

Stort snøfall i vest utløser full beredskap hos politiet: - Det er vel stille før stormen, men vi er klare når folk våkner, sier operasjonslederen i Bergen..

Klartale - 14 jan 23 kl. 06:30

Vil vise hvordan folk levde i Pompeii

I mange år har arkeologer jobbet med å grave fram byen. Den ble dekket av aske etter at vulkanen Vesuv hadde et stort utbrudd i år 79 etter Kristus.Målet har vært å lære mer om hva slags liv folk levde i en middels stor romersk by.

NRK - 21 nov 22 kl. 17:23

Kraftig fall i oljeprisen sendte Oslo Børs ned

Oslo Børs åpnet børsuken med et fall på 0,63 prosent. En av hovedårsakene var et kraftig fall i oljeprisen. Hovedindeksen endte på 1.

NRK - 04 jan 23 kl. 07:45

Måtte utsette operasjoner på grunn av fall på glattisen

Ahus har sett seg nødt til å utsette operasjoner etter at mange har fallt på glattisen. Ifølge Romerikes Blad har både sykehuset hatt en enorm pågang. I går var 100 pasienter innlagt på ortopedisk avdeling.

NRK - 23 sep 22 kl. 12:02

Lærerstreiken trappes opp igjen - 300 nye tas ut fra onsdag

Utdanningsforbundet tar ut 300 nye lærere i streik fra onsdag neste uke. Dermed vil antall lærere i streik øke til rundt 8.450.

NRK - 27 sep 22 kl. 18:07

Støre tror det er sabotasje i Østersjøen

Polen og flere andre land har uttrykt bekymring for at skadene på gassledningen i Østersjøen er resultat av sabotasje. Statsminister Jonas Gahr Støre mener det er sannsynlig. – Når vi har sett bilder fra lekkasjene og det er registrert eksplosjoner på havbunnen så er jo det nærliggende å tro, sier Støre til NRK.

NRK - 27 sep 22 kl. 18:07

Støre: – Nærliggende å tro at det er sabotasje

Polen, Sverige, Danmark og Tyskland har uttrykt bekymring for at skadene på gassledningen i Østersjøen er resultat av sabotasje. Statsminister Jonas Gahr Støre mener det er sannsynlig. – Når vi har sett bilder fra lekkasjene og det er registrert eksplosjoner på havbunnen så er jo det nærliggende å tro, sier Støre til NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

E24: Flyr konkurs med 2,4 milliarder kroner i gjeld

Flyselskapet Flyr begjærte seg konkurs tirsdag kveld, etter en mislykket jakt på friske penger. Nå tar bobestyrer Stine Snertingdalen over ansvaret. Av kjennelsen til Oslo tingrett går det frem at den samlede gjelden til Flyr er på 2,44 milliarder kroner.

NRK - 4 minutter siden

Oppdrettsnæringen kan få strengere permitteringsregler

Fiskeindustrien regler for bruk av permittering, kan endres. En arbeidsgruppe er satt ned for å se om særreglene er godt nok tilpasset dagens arbeidsliv. I dag slipper fiskeindustrien å betale lønnen til permitterte ansatte i de første 15 dagene.

NRK - 15 minutter siden

Rapport: Saudi-Arabia henretter langt flere enn før

Saudi-Arabia har henrettet neste dobbelt så mange etter at kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman kom til makten, sammenlignet med årene før. Over 1.000 mennesker er blitt henrettet under dagens regime, viser en oversikt fra Reprieve og European Saudi Organisation for Human Right.

NRK - 15 minutter siden

Endring i matprisene

Rema 1000 og Coop Extra har økt matprisene betraktelig, mens Kiwi har holdt igjen. Det viser NRKs egen kartlegging. Det billigste toalettpapiret hos Extra har blitt 40 prosent dyrere og koster 24,90, mens det billigste toalettpapiret hos Rema har økt med 15 prosent til 19,50.

NRK - 30 minutter siden

Pågrepet og siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 30 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 30 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 45 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 30 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com