VG > Innenriks

Wednesday, 22 March, 14:35

VG - 08 feb 23 kl. 21:18

Stort butikklager blåst på sjøen

Stormen i Nord-Norge kastet et lagerbygg på 150 kvadratmeter ut på havet: – Jeg er i sjokk, sier eieren..
Les mer på VG


Les mer om:
Nord-Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, butikklager, blåst, sjøen
NRK - 12 feb 23 kl. 22:51

Sjøbod med fire personer blåste på havet

En sjøbod med fire personer blåste søndag kveld på havet. Hendelsen skjedde på Å, som er et fiskevær i Moskenes kommune i Lofoten. – Alle personer er gjort rede for og ivaretas av helse på stedet, opplyser politiet i Nordland.

NRK - 03 nov 22 kl. 06:03

Ny rekordmåned for sjømateksport – har allerede passert eksporten i hele 2021

Det ble eksportert norsk sjømat for 15,4 milliarder kroner i oktober, noe som er ny rekord. Så langt i år har vi eksportert for mer enn i hele rekordåret 2021. Oktober er tidenes beste enkeltmåned, og eksporten var opp 27 prosent fra samme måned i fjor.

Klartale - 29 jan 23 kl. 06:00

Kan vi flytte disse dyrene?

Tidligere har forskere vært skeptisk til å flytte dyr og planter. Nå har noen endret mening. Årsaken er at de tror vi er nødt til å flytte ulike arter for å redde dem fra klimaendringer.

NRK - 16 nov 22 kl. 13:07

100 m² stort tak blåste av bygg

Politiet opplyser at taket som har blåst av næringsbygget i Heiamyrå på Forus øst i Stavanger kommune er omtrent 100 kvadratmeter stort. Hendelsen skjedde i tolvtiden, og taket har skadet flere biler. Men ingen personer er skadet.

NRK - 13 feb 23 kl. 13:30

Etterforsker etter at sjøbod blåste på havet

Politiet har starta etterforskning etter at fire utenlandske turister ble sendt til sykehus etter sjøboden de leide i Lofoten blåste på havet søndag kveld. – Vi oppretter sak på det, for å se om husene er bygd som de skal. Det er ikke normalt at slike ting skal blåse på havet.

NRK - 02 feb 23 kl. 09:35

To sjømateksportører bøtelagt av Økokrim

To sjømateksportører er ilagt forelegg med bot og inndragning for overtredelse av tolloven og havressursloven ved eksport av kongekrabbe, skriver Økokrim i en pressemelding. Det ene selskapet har fått 4 millioner kroner i bot og i underkant av 5,7 millioner kroner i inndragning. Det andre selskapet har fått 200 000 kroner i bot og drøyt 450 000 kroner i inndragning.

Klartale - 19 feb 23 kl. 07:00

Noen arter er viktigere enn andre

Noen arter er viktigere enn andre. De har en jobb for å holde økosystemene sammen. De kalles nøkkelarter.

NRK - 16 dec 22 kl. 08:28

Justisministeren om Baneheia: – Stort erstatningskrav er sjølvsagt

– Dette er ein sak som fekk eit slags punktum for Viggo Kristiansen i går, men eg er sikker på at det denne saka vil prege rettsstaten Noreg i mange år framover. Det seier justisminister Emilie Enger Mehl på Nyhetsmorgen fredag. No jobbar forsvararane til Kristiansen med å sjå på kor stor erstatning han vil krevje.

NRK - 17 nov 22 kl. 16:15

De fem største oppdrettsselskapene har takket nei til møte med regjeringen

De fem største havbruksselskapene som ble invitert til et møte med finansministeren og fiskeriministeren fredag har takket nei til møtet. I stedet sender de bransjeorganisasjonene Sjømat Norge og Sjømatbedriftene. Det bekrefter administrerende direktør i Sjømat Norge, Geir Ove Ystmark, til NRK.

NRK - 16 jan 23 kl. 09:58

–  Handlet i strid med godt sjømannsskap

Ansvaret for sikkerheten på bro tillegges vaktsjef, sa blant annet statsadvokat Benedikte Høgseth i sitt innledningsforedrag. Aktor mente vaktsjefen hadde handlet i strid med godt sjømannskap. Hun stilte spørsmål om det er i tråd med god sjømannsskikk ikke å ta i bruk navigasjonshjelpemidler eller senke farten selv når det hadde kommet flere signaler om alvorlig fare for kollisjon.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Frykter TikTok-senter skal hemme norsk våpenproduksjon

Nammo på Innlandet trenger mer strøm for å lage ammunisjon til Forsvaret, NATO-allierte og Ukraina. Men det lokale nettselskapet har lovet bort ledig kapasitet i strømnettet til et nytt datalager for TikTok..

VG - 2 timer siden

Ålesunderen (27) grillet i retten: – Har du fått betaling for å forklare deg?

Det ble flere ganger amper stemning i retten da statsadvokaten stilte den drapstiltalte ålesunderen en rekke vanskelige spørsmål. – Den kunne du spart deg for, svarte 27-åringen på et av dem..

VG - 4 timer siden

Vil sende fravær-SMS til foreldre

En SMS til foreldrene er det som skal til for å få ned fraværet på ungdomsskolen og på VGS, mener Fremskrittspartiet som nå vil fremme nytt forslag..

VG - 17 timer siden

Bil krasjet i tre – én person hardt skadet

Vedkommende får førstehjelp på stedet..

VG - 19 timer siden

Byråden og tidligere gjengleder: Slik vil de stanse rekruttering av barn til kriminalitet

Oslos ferske byråd Usman Mushtaq får råd fra en tidligere gjengleder for å stanse rekrutteringen av barn til kriminalitet. Nå vil han at bakmenn skal straffes hardere..

VG - 21 timer siden

KrF-Ropstad vil kjøpe lærebøker: Ut mot overtro på nettbrett og PC

Skolepolitiker og elevpappa Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er troende. Men han advarer skolene mot overdrevet tro på nettbrett og PC-er som læremidler i skolen. Læreboken må få nytt liv, mener KrF-toppen..

VG - 23 timer siden

VG beklager

Onsdag 7. desember 2022 publiserte VG en artikkel om avliving av villrein i Nordfjella i 2018. Sammen med artikkelen var en video som viste at dyr ble skutt fra helikopter..

VG - Igår: 11:22

Buss veltet på E6: To personer skadet

Politiet i Nordland meldte like etter 10.40 om en trafikkulykke mellom to møtende busser på E6 ved Storlagmannsvika..

VG - Igår: 17:36

Informantdrapet: Politiet får kritikk av dommeren – «under cover»-bevis avvist

Åtte måneder etter drapet på Bård Lanes, startet politiet en hemmelig politioperasjon mot en av de nå tiltalte. Nå har dommeren avvist bevismaterialet fra «under cover»-operasjonen..

VG - I førrgår: 08:47

Mann skutt av politiet i Vardø

Politiet i Vardø ble i natt utkalt etter at en mann i 50-årene forsøkte å tenne på et hus hvor flere befant seg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com