NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 03:09

NRK - 30 maj 22 kl. 13:38

Storsvindleren Marie Madeleine Steen er død

Det bekrefter politiet overfor Dagbladet. 64-åringen ble funnet på leilighetshotellet Kasjotten i Lillestrøm kommune, ifølge avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dagbladet, Kasjotten, Lillestrøm, Marie Madeleine Steen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Storsvindleren, Marie, Madeleine, Steener , død
VG - 30 maj 22 kl. 14:00

Storsvindleren Marie Madeleine Steen er død

Marie Madeleine Steen ble funnet død 20. april i år. Hun er dømt for flere titalls bedragerier gjennom tre tiår..

NRK - 21 apr 22 kl. 23:03

Mann offisielt erklært som mistenkt i Tyskland i Madeleine-saken

En mann er offisielt mistenkt i Tyskland i forbindelse med Madeleine McCann-saken, opplyser en portugisisk statsadvokat. Tiltalen er tatt ut på forespørsel fra portugisisk hold. Treåringen Madeleine McCann forsvant 3.

Klartale - 22 apr 22 kl. 08:41

Mann offisielt mistenkt i Madeleine McCann-saken

Madeleine McCann forsvant 3. mai 2007. Det skjedde mens hun var på ferie i Praia da Luz i Portugal.

Klartale - 31 maj 22 kl. 08:22

For første gang på lenge ble ingen smittet med korona

Robert Steen sier søndag var en merkedag for Oslo. Han er helsebyråd for Oslo. Søndag ble ingen smittet av korona-viruset.

NRK - 21 apr 22 kl. 23:03

Mann tiltalt i Tyskland i Madeleine-saken

En mann er tiltalt i Tyskland i forbindelse med Madeleine McCann-saken, opplyser en portugisisk statsadvokat. Madeleine McCann forsvant 3. mai 2007 mens hun var på ferie i Portugal sammen med foreldrene.

NRK - 28 apr 22 kl. 04:41

Biden mintes Madeleine Albright

Flere amerikanske toppolitikere var møtt fram da USAs første kvinnelige utenriksminister, Madeleine Albright, ble bisatt onsdag. President Joe Biden og de to tidligere presidentene Barack Obama og Bill Clinton var blant de 1400 fremmøtte i Washington National Cathedral. – I det 20.

NRK - 04 maj 22 kl. 20:44

Nye bevis mot Madeleine McCann-siktet

Etterforskere har funnet nye bevis mot den hovedmistenkte i forsvinningssaken med den britiske treåringen Madeleine McCann i 2007. Det sier den tyske aktoren Hans Christian Wolters, som har ledet etterforskningen av saken siden 2020. I et intervju med den portugisiske TV-kanalen CMTV at man hadde funnet nye beviser og at de var overbevist om at den siktede er skyldig.

Dagbladet - 30 maj 22 kl. 13:27

Norges største seriesvindler er død

Marie Madeleine Steen ble 64 år gammel..

NRK - 23 mar 22 kl. 19:37

USAs tidligere utenriksminister Madeleine Albright er død

Madeleine Albright, tidligere utenriksminister i USA, er død. Hun ble 84 år gammel..

VG - 09 apr 22 kl. 09:30

Tipsene til Madeleine (21) ses av millioner

Madeleine Borge (21) gjør suksess med å dele triks som gjør studiehverdagen lettere for studenter. Hun bruker selv sine beste tips før innleveringer, som student i England..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 15 minutter siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 45 minutter siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 45 minutter siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 1 time siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 2 timer siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 2 timer siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 3 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..

NRK - 3 timer siden

Nok en journalist drept i Mexico

En uavhengig journalist er funnet død i det nordlige Mexico. Han er den 14. journalisten som er drept hittil i år i Mexico.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com