NRK - 22 dec 23 kl. 10:47

Stormflo i Danmark

Stormen Pia har i natt presset store mengder hav-vann ned gjennom Kattegat. Danmarks meteorologiske institutt har sendt ut et uvær-varsel for kyster og fjorder sør i Kattegat. De betegner været som veldig farlig. Det gir høy vannstand flere steder i Danmark. Vannstanden vil generelt stige mellom 130 og 170 centimeter, og vil kunne nå høyere enn på tjue år flere steder langs kysten, skriver Danmarks radio..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pia, Kattegat, Danmark, Danmarks

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stormfloi , Danmark
NRK - 19 okt 23 kl. 18:37

Uvær skaper bekymring for land rundt Østersjøen

Det er ventet uvær i kystområder i Tyskland, Sverige og Danmark i helgen. Uværet kan blant annet føre til stormflo og flom. Ifølge den tyske værtjenesten DWD er det ventet vindkast på opptil 30 meter i sekundet, skriver nyhetsbyrået DPA.

Klartale - 08 dec 23 kl. 08:58

Danmark forbyr brenning av Koranen

Politikerne i Danmark forbyr brenning av koraner. Det samme gjelder andre religiøse skrifter. Ingen har lov å brenne dem på offentlig sted.

NRK - 31 aug 23 kl. 05:03

Store skader etter "Idalia"

Etter å ha herjet Floridas vestkyst med vind og voldsomme regnbyger, svekket Idalia seg idet ekstremværet vendte seg mot Georgia og Carolina-delstatene. Stormen forlot Florida onsdag ettermiddag og dro videre til Georgia. Da var den nedgradert til en tropisk storm.

NRK - 19 okt 23 kl. 09:18

Danskebåten kansellerer avganger

Som følge av uværet med sterk vind og stormflo i Danmark har ferjeselskapet Fjord Line innstilt avganger mellom Kristiansand og Hirtshals. Også Color Line følger situasjonen tett, skriver Dagbladet. Fjord Line har kansellert ferjeavgangen fra Hirtshals i Danmark til Kristiansand klokka 17.

NRK - 03 sep 23 kl. 07:31

Rema 1000 får overta Aldi i Danmark

Danske konkurransemyndigheter har godkjent Rema 1000s oppkjøp av 1214 Aldi-butikker i Danmark. I tillegg overtar Rema 1000 Danmark sju butikkprosjekter, tre distribusjonssentre, fem eiendommer, medarbeidere og operasjonelt inventar fra Aldi Danmark, skriver E24. Mot slutten av 2022 kom Reitan Retail til enighet om å overta størsteparten av dagligvarekjedens butikknettverk i landet, men oppkjøpet måtte godkjennes av danske konkurransemyndigheter.

NRK - 20 okt 23 kl. 09:14

Kastrup venter fleire kanselleringar på grunn av uvêr

Kastrup København lufthavn venter fleire forseinkingar og kanselleringar både fredag kveld og moglegvis laurdag som følge av uvêr, skriv flyplassen på sin eigen X/Twitter. Så langt er 71 av 750 planlagde tilkomster og avganger kansellert. Det er sendt ut farevarsel for meget farlig vêr ved den sørlege kysten i Danmark.

NRK - 01 sep 23 kl. 16:29

Russiske diplomater må forlate Danmark

Dansk UD vil ha færre medarbeider på den russiske ambassaden i København. Danskene vil ikke at den russiske ambassaden i Danmark skal være større enn danskenes egen i Moskva, går det fram av en pressemelding fra dansk UD ifølge danske medier. Danmark og Russland har lenge forhandlet om visum til danske medarbeidere i Moskva, men Russland skal som motytelse ha ønsket visum for russiske etterretningsoffiserer i Danmark..

NRK - 26 okt 23 kl. 18:28

Danmark kjøper flere stridsvogner til Ukraina

Danmark donerer militært utstyr verdt 3,7 milliarder danske kroner til Ukraina. Det omfatter blant annet 15 stridsvogner, opplyser den danske regjeringen. Hjelpepakken som er den 13.

NRK - 17 nov 23 kl. 22:39

Danmark klar for fotball-EM

Danmark var sterkest i den avgjørende «finalen» mot Slovenia i gruppe H. Med 2-1-seier er de klar for EM i fotball neste år. Joakim Mæhle og Erik Janza sørget for at det sto 1-1 til pause.

VG - 13 dec 23 kl. 22:01

Danmark mot Norge i semifinalen: Tørster etter revansje

HERNING (VG) (Danmark – Montenegro 26–24) Danmark hadde EM-finalen i sin hule hånd, men Norge snøt dem for gullet i fjor. Fredag vil Danmark ha sin store revansje på hjemmebane..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 15 minutter siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 45 minutter siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 1 time siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 5 timer siden

Sjukehustilsett dømt til fengsel

Ein mann i 30-åra frå Romsdal er dømt til fengsel i eitt år og seks månader for å ha misbrukt stillinga si til å skaffe seg seksuell omgang med ein pasient som var innlagt på sjukehuset der han jobba. Dette gjorde han mot den kvinneleg pasienten si vilje. Mannen erkjente ikkje straffeskuld då saka blei behandla i Møre og Romsdal tingrett.

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com