NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 17:59

NRK - 15 aug 21 kl. 21:42

Stormen Fred på vei mot golfkysten

Den tropiske stormen Fred har vokst i styrke igjen og er nå på kurs mot USAs golfkyst. Fred ventes å krysse Mexicogolfen og treffe land i Alabama eller det vestlige Florida mandag kveld eller natt til tirsdag, ifølge meteorologene. Samtidig er en annen storm i årets orkansesong på vei. Grace bygger seg opp sør for Puerto Rico og ventes å treffe Haiti mandag, mens redningsarbeidet etter et kraftig jordskjelv fortsatt pågår..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fred, USAs, Mexicogolfen, Alabama, Florida, Puerto Rico, Haiti

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stormen, Fred, veimot , golfkysten
NRK - 10 jul 21 kl. 01:02

Stormen Elsa herjet i USA

Restene av stormen Elsa feide fredag gjennom New York og New England-statene med kraftig regn og vind. Tog stanset, gater ble oversvømmet, og trær veltet. USAs orkansenter sier at stormen, som var en orkan da den nærmet seg Florida tidligere i uka, heller ikke lenger er en tropisk storm.

NRK - 27 aug 21 kl. 05:20

Advarer mot tropisk storm

Den tropiske stormen «Ida» har rettet seg mot den amerikanske golfkysten. Det kan være en risiko for stormflo, orkan og kraftig nedbør søndag og mandag. Spesielt langs kysten av Louisiana.

Aftenposten - 29 aug 21 kl. 20:20

Orkanen «Ida» har truffet land i USA med stormflo og vindkast på 240 km/t

Vinder på 240 km/t og stormflo på fem meter idet orkanen traff den amerikanske golfkysten..

NRK - 14 sep 21 kl. 14:24

Frykter enorme nedbørsmengder

Ekstremværet «Nicholas» ble natt til tirsdag oppgradert til en orkan med en vindhastighet på 33,3 meter i sekundet, men er nedgradert igjen til tropisk storm etter å ha nådd land ved kysten av Texas. Enorme nedbørsmengder kan fortsatt gjøre stor skade i Texas og sørstatene. Det er meldt opp til en halv meter nedbør langs deler av golfkysten, og regnet kan forårsake potensielt livstruende oversvømmelser..

VG - 09 sep 21 kl. 11:10

Farevarsel i Florida: Stormen «Mindy» på vei

Den tropiske stormen Mindy har dannet seg i Mexicogolfen og ført til at det er sendt ut farevarsel for innbyggerne i Florida..

NRK - 04 jul 21 kl. 20:41

70.000 evakueres på Cuba

Cuba har evakuert 70.000 personer sør på øya på søndag, i påvente av den tropiske stormen Elsa. Det skriver nyhetsbyrået AP.

NRK - 04 jul 21 kl. 20:41

180.000 evakueres på Cuba

Cuba har evakuert 180.000 personer sør på øya på søndag, i påvente av den tropiske stormen Elsa. Det skriver nyhetsbyrået AP.

NRK - 08 jul 21 kl. 03:17

Stormen Elsa har tatt minst et liv

Den tropiske stormen «Elsa» har forårsaket tap av minst ett menneskeliv i Florida, mens flere er skadd i delstaten Georgia. Florida ser ut til å ha blitt spart for de verste materielle skadene, men fortsatt har uværet gitt kraftig regn og flere tornadovarsler. I Jacksonville døde en person da et tre veltet over to biler..

VG - 31 aug 21 kl. 03:42

Den tropiske stormen Ida: Kan være uten strøm i flere uker

Ifølge strømselskapet Entergy kan det ta over en måned før de hardest rammede områdene av den tropiske stormen Ida får tilbake strømmen..

NRK - 12 sep 21 kl. 19:16

Tropisk storm i Mexicogolfen

Den tropiske stormen Nicholas som bygger seg opp i Mexicogolfen søndag, truer kystområdene i Mexico, Texas og Louisiana med kraftig regn og flom. Meteorologene ved National Hurricane Center i Miami melder at tropiske stormvarsler er sendt ut for kysten av Texas og den nordøstlige kysten av Mexico. Nicholas ventes å bevege seg sakte oppover kysten og kan gi voldsomme regnmengder over flere dager.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 15 minutter siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 30 minutter siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 45 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 30 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 45 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 45 minutter siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 1 time siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 1 time siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt