NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 12:00

NRK - 10 jul 21 kl. 01:02

Stormen Elsa herjet i USA

Restene av stormen Elsa feide fredag gjennom New York og New England-statene med kraftig regn og vind. Tog stanset, gater ble oversvømmet, og trær veltet. USAs orkansenter sier at stormen, som var en orkan da den nærmet seg Florida tidligere i uka, heller ikke lenger er en tropisk storm. Men de advarte likevel mot mye nedbør og vind. Den var kraftig nok til å dumpe 90 millimeter nedbør over delstatene Massachusetts og Rhode Island fredag ettermiddag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Elsa, New York, New England, USAs, Florida, Massachusetts, Rhode Island, New York City, Connecticut, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stormen, Elsa, herjeti , USA
NRK - 03 jul 21 kl. 05:00

Orkan på vei inn i Karibia

Årets første orkan i Atlanterhavet, som har fått navnet Elsa, traff det østlige Karibia fredag med kraftig vind og nedbør. Tak ble blåst av, trær knekt og avlinger lagt flate da Elsa feide inn over Barbados og St. Vincent.

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 07:45

Ingen fjellvann var for kalde for Elsa

Elsa Altin Rognum (1945–2021).

NRK - 04 jul 21 kl. 20:41

70.000 evakueres på Cuba

Cuba har evakuert 70.000 personer sør på øya på søndag, i påvente av den tropiske stormen Elsa. Det skriver nyhetsbyrået AP.

NRK - 04 jul 21 kl. 20:41

180.000 evakueres på Cuba

Cuba har evakuert 180.000 personer sør på øya på søndag, i påvente av den tropiske stormen Elsa. Det skriver nyhetsbyrået AP.

NRK - 08 jul 21 kl. 03:17

Stormen Elsa har tatt minst et liv

Den tropiske stormen «Elsa» har forårsaket tap av minst ett menneskeliv i Florida, mens flere er skadd i delstaten Georgia. Florida ser ut til å ha blitt spart for de verste materielle skadene, men fortsatt har uværet gitt kraftig regn og flere tornadovarsler. I Jacksonville døde en person da et tre veltet over to biler..

NRK - 03 jul 21 kl. 19:35

Seks omkom i flystyrt i Haiti

Seks personer mistet livet da et privatfly styrtet sør for Haitis hovedstad Port-au-Prince lørdag. Årsaken til ulykken er ennå ikke kjent, men det er svært sterk vind og mye nedbør i området ettersom den tropiske stormen Elsa lørdag nærmer seg Haiti. Redningsarbeidet er krevende også fordi flyvraket ligger på et sted som er vanskelig å nå, opplyser landets havarikommisjon..

NRK - 04 jul 21 kl. 07:10

Cuba evakuerer folk før orkan

Cuba har startet evakueringen av folk på sørkysten før den tropiske stormen Elsa feier inn med sterk vind og kraftig nedbør. Myndighetene frykter stormflo og oversvømmelser og har åpnet tilfluktssentre for dem som blir evakuert..

NRK - 06 jul 21 kl. 01:33

28 funnet døde i Miami

Ytterligere en person er funnet død i ruinene etter bygningskollapsen i Miami. Dermed er totalt 28 bekreftet omkommet, mens 117 fortsatt ikke er gjort rede for. Letearbeidet er vanskelig på grunn av tordenvær i området og den tropiske stormen Elsa, som er på vei inn mot Florida.

NRK - 14 sep 21 kl. 23:12

Stormen «Nicholas» nedjustert

Den tropiske stormen «Nicholas», som nådde land i Texas i USA som orkan i kategori 1, har nå svekket seg. Uværet har beveget seg over kystområdene ved Houston med store mengder nedbør. Over 450.

NRK - 02 jul 21 kl. 18:07

Årets første orkan herjer i Karibia

Værsystemet Elsa ble oppjustert til orkan fredag og er dermed årets første av sitt slag i Atlanterhavet denne sesongen. Skoler, virksomheter og flyplasser i det østlige Karibia er stengt i påvente at stormflo og jordskred..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Smitteutbrudd ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

NRK - 1 time siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 2 timer siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 2 timer siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 3 timer siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 3 timer siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 4 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 4 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 4 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 5 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt