NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:46

NRK - 14 sep 21 kl. 23:12

Stormen «Nicholas» nedjustert

Den tropiske stormen «Nicholas», som nådde land i Texas i USA som orkan i kategori 1, har nå svekket seg. Uværet har beveget seg over kystområdene ved Houston med store mengder nedbør. Over 450.000 kunder mistet strømmen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Texas, USA, Houston

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stormen, Nicholas, nedjustert
NRK - 12 sep 21 kl. 19:16

Tropisk storm i Mexicogolfen

Den tropiske stormen Nicholas som bygger seg opp i Mexicogolfen søndag, truer kystområdene i Mexico, Texas og Louisiana med kraftig regn og flom. Meteorologene ved National Hurricane Center i Miami melder at tropiske stormvarsler er sendt ut for kysten av Texas og den nordøstlige kysten av Mexico. Nicholas ventes å bevege seg sakte oppover kysten og kan gi voldsomme regnmengder over flere dager.

NRK - 10 jul 21 kl. 01:02

Stormen Elsa herjet i USA

Restene av stormen Elsa feide fredag gjennom New York og New England-statene med kraftig regn og vind. Tog stanset, gater ble oversvømmet, og trær veltet. USAs orkansenter sier at stormen, som var en orkan da den nærmet seg Florida tidligere i uka, heller ikke lenger er en tropisk storm.

NRK - 30 aug 21 kl. 06:27

Nedjustert til kategori 1

Orkanen Ida er nedjustert til en kategori 1-storm, opplyser USAs nasjonale orkansenter NHC. Uværet traff Louisiana søndag kveld og befinner seg nå 50 kilometer sørøst for Baton Rouge..

NRK - 23 timer siden

Endrar koronatiltak 27. september

Frå 27. september blir det innført det regjeringa kallar «nedjustert TISK». – Det vil seie at færre må i karantene, og at kommunane i mindre grad skal drive med smittesporing, seier helse- og omsorgsminister Bent Høie (H).

NRK - 30 aug 21 kl. 04:43

Stormen Ida ned i kategori 2-storm

Etter rund ni timer i kategori 4-storm er orkanen Ida nedjustert til en kategori 2-storm. Uværet traff Louisiana søndag kveld. Trær har blåst over ende, hustak har blåst bort, store vannmasser preger gatene.

NRK - 04 jul 21 kl. 20:41

70.000 evakueres på Cuba

Cuba har evakuert 70.000 personer sør på øya på søndag, i påvente av den tropiske stormen Elsa. Det skriver nyhetsbyrået AP.

NRK - 04 jul 21 kl. 20:41

180.000 evakueres på Cuba

Cuba har evakuert 180.000 personer sør på øya på søndag, i påvente av den tropiske stormen Elsa. Det skriver nyhetsbyrået AP.

NRK - 08 jul 21 kl. 03:17

Stormen Elsa har tatt minst et liv

Den tropiske stormen «Elsa» har forårsaket tap av minst ett menneskeliv i Florida, mens flere er skadd i delstaten Georgia. Florida ser ut til å ha blitt spart for de verste materielle skadene, men fortsatt har uværet gitt kraftig regn og flere tornadovarsler. I Jacksonville døde en person da et tre veltet over to biler..

NRK - 15 aug 21 kl. 21:42

Stormen Fred på vei mot golfkysten

Den tropiske stormen Fred har vokst i styrke igjen og er nå på kurs mot USAs golfkyst. Fred ventes å krysse Mexicogolfen og treffe land i Alabama eller det vestlige Florida mandag kveld eller natt til tirsdag, ifølge meteorologene. Samtidig er en annen storm i årets orkansesong på vei.

VG - 31 aug 21 kl. 03:42

Den tropiske stormen Ida: Kan være uten strøm i flere uker

Ifølge strømselskapet Entergy kan det ta over en måned før de hardest rammede områdene av den tropiske stormen Ida får tilbake strømmen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 1 time siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 45 minutter siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 45 minutter siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 45 minutter siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt