NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:36

NRK - 02 jul 22 kl. 15:32

Store trafikale problem på E6 ved Mortensrud

Politiet melder om ei trafikkulykke mellom to bilistar på E6 inngåande ved Mortensrud. Ulykka skapar store trafikale problem, skriv dei på Twitter. Ein bilist involvert hadde køyrt frå staden då politiet kom til staden. Politiet har no kontroll på bilisten, melder dei. Rekn med forseinkingar, melder Vegtrafikksentralen aust..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Mortensrud, Twitter, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, trafikaleproblem på E6 , ved, Mortensrud
NRK - 30 maj 22 kl. 08:23

Fortsatt ingen pågripelser etter skyting i Oslo

Ifølge politiet er det ingenting som tyder på at mannen som ble funnet skutt på Mortensrud i Oslo søndag, var et tilfeldig offer. Ingen er pågrepet i saken. Offeret, en mann i 20-årene, er alvorlig skadd.

NRK - 30 maj 22 kl. 10:38

Politiet jakter navngitt person etter at mann ble funnet skutt på Mortensrud

Det var søndag kveld en mann ble funnet skutt på Mortensrud i Oslo. Mannen er ikke alvorlig skadet. Politiet jakter nå navngitt person etter hendelsen.

VG - 30 maj 22 kl. 16:36

Skyting på Mortensrud kan være fanget på video

MORTENSRUD (VG) Overvåkningskameraer rett ved åstedet for skytingen på Mortensrud kan ha fanget gjerningsøyeblikket på video. Ingen av de involverte skal være derfra..

NRK - 03 jun 22 kl. 17:05

Mortensrud-siktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet etter skyting på Mortensrud sist søndag er varetektsfengslet i fire uker, skriver Avisa Oslo. Mannen er siktet for grov kroppsskade. Han meldte seg selv for politiet.

NRK - 03 jun 22 kl. 14:05

Store trafikale problemer på E6 i Oslo

En trafikkulykke mellom to bilister på Furuset i Oslo skaper trøbbel for trafikken. Kollisjonen skaper store trafikale problemer, skriver politiet på Twitter. – Ingen alvorlig personskade, en person som blør fra et kutt, skriver politiet på Twitter.

NRK - 05 jun 22 kl. 16:46

Store trafikale problemer etter melding om bilbrann i Sandefjord

Nødetatene rykker ut etter melding om bilbrann på E18 i Tassebekk i Sandefjord. Det skriver politiet på Twitter. Det er ikke meldt om personskade, men om store trafikale problemer på stedet..

NRK - 30 sep 22 kl. 15:15

Store trafikale problemer etter kjedekollisjon på Gol

Tre personbiler har vært involvert i en kjedekollisjon på Gol. Det er store trafikale problemer på stedet, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – Bakerste bil har kjørt inn i bilen foran, som igjen har dyttet denne inn i fremste bil, skriver politiet.

NRK - 13 nov 22 kl. 13:09

Trafikkulykke i Drammen - store trafikale problemer

En ulykke mellom to biler i krysset mellom Bjørnstjerne Bjørnsons gate og Telthusgata i Drammen har ført til store trafikale problemer, melder politiet. Alle personer skal være ute av de to bilene, og det er ikke meldt om personskade..

NRK - 02 jul 22 kl. 15:32

Sian-leiar involvert i trafikkulykke

Politiet melder om ei trafikkulykke mellom to bilistar på E6 inngåande ved Mortensrud. Ulykka skapar store trafikale problem, skriv dei på Twitter. Ein bilist involvert hadde køyrt frå staden då politiet kom til staden.

NRK - 14 apr 22 kl. 12:09

Trafikale problem på Strandafjellet

Politiet er på Strandafjellet der det er meldt om store trafikale utfordringar og svært stor utfart. Dei opplyser at folk må rekne med kø, men at dei er i gang med å dirigere trafikken. – Ver tolmodig, hold køen og ikkje køyr ut av køen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann truet med kniv da nabo sa at musikken var for høy

En person i Arendal ble natt til søndag truet med kniv da vedkommende forsøkte å si ifra til en nabo om at det ble spilt for høy musikk. Politiet har kontroll på mannen med kniven, som han kastet fra seg da politiet kom, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 1 time siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 2 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 2 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com