NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:15

NRK - 10 jul 24 kl. 17:59

Store steinblokker på E6 - politiet dirigerer trafikken

Det har gått et steinras over E6 ved Trengsel bru, nord for Straumen i Sørfold kommune. Ifølge Statens Vegvesen er det store steinblokker som har ramlet ut i veien. Ingen kjøretøy eller personer er tatt raset, som stenger veien i begge retninger. Entreprenør og geolog er på vei. Christer Svendsen, trafikkoperatør i Statens Vegvesen, sier at de har stengt flere tuneller både på nordsida og sørsida, slik at folk skal slippe å stå i kø i tunellene.
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Trengsel, Straumen, Sørfold, Statens Vegvesen, Svendsen, Tennflåget, Løkthaugen, Daumannvik, Fjellheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, steinblokkerpå E6 , politiet, dirigerer, trafikken
NRK - 07 jun 24 kl. 11:46

Bekkarfjord: Store steinblokker har ramla på veien

Det skal ha ramlet flere store steinblokker ned på veien i Bekkarfjord, i Lebesby. Det er et kjørefelt langs fylkesvei 888 Indre Lebesnes som er påvirket, det melder politiet og Statens vegvesen. Det er mulig å komme forbi og veitrafikksentralen er varsla, skriver dem.

NRK - 17 maj 24 kl. 18:56

Frontkolliderte med 1,85 i promille

To bilar med fleire personar var involvert i ein frontkollisjon på Tanangerveien i Sola i ettermiddag, opplyser Sør-Vest politidistrikt i loggen sin. Ein bil skal ha kome over i feil køyrebane, og kollidert med ein møtande bil. To personar fekk tilsyn av helsepersonell etter kollisjonen.

NRK - 08 jul 24 kl. 20:15

Steinras har truffet hytte - ingen personskade

Politiet melder om et steinras som har truffet en hytte og eiendommen på Ombo i Stavanger. Det er store steinblokker og de har knust en bil på eiendommen. Det er fare for nye ras.

NRK - 13 feb 24 kl. 08:34

Kjedekollisjon i Kongsberg

Tre biler er involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 40 Skollenborgveien i Kongsberg. Politiet undersøker omstendighetene rundt ulykken. En mabulanse er på vei for å undersøke personene som er involvert i ulykken.

NRK - 28 apr 24 kl. 16:24

Uskadd etter krasj mot en fjellvegg

Veien ved Glombergan i Meløy er sperret etter en trafikkulykke. Fører av en bil har kjørt inn i en fjellvegg, der fartsgrensen på stedet er 80. Føreren har gitt uttrykk til politiet om at det ikke er snakk om personskade, men nødetatene rykker ut til stedet.

NRK - 11 jun 24 kl. 17:24

Bil kjørt i autovernet – Lange køer ved Årvoll, Moss

Rundt 17.10 meldte politiet om et trafikkuhell på E6 ved Årvoll. En bil har kjørt i autovernet.

NRK - 15 feb 24 kl. 15:57

Tre personer til sykehus etter front mot front-ulykke

Nødetatene er fremme på stedet, etter at to biler kolliderte front mot front ved Vindfjellltunet i Larvik torsdag ettermiddag. Tre personer er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Politiet dirigerer trafikken forbi ulykkesstedet i ett felt..

NRK - 19 mar 24 kl. 07:57

E18 åpnet igjen etter elbilbrann

Nødetatene har rykket ut til brann i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning var en periode sperret. Veien er nå åpnet igjen, men politiet dirigerer trafikken forbi.

Klartale - 26 maj 24 kl. 06:00

Så alvorlig er en varmere jordklode

Tørke, flom og hetebølger. Verden var på sitt varmeste i 2023. I 2033 kan jorda ha blitt 1,5 grader varmere.

Klartale - 23 apr 24 kl. 10:49

Når kan politiet bruke vold?

I 2022 ble Kevin Simensen lagt i bakken av politiet i Kongsberg. Han ble slått flere ganger.Saken endte i retten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 2 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 45 minutter siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 30 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com