NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:42

NRK - 12 maj 23 kl. 10:53

Store politistyrker i væpnet aksjon

Politiet har nettopp fått kontroll på en person som skal ha blitt observert med pil og bue og kniv i Verdal. Det melder Trønder-Avisa. Hendelsen startet ifølge avisa da en person ringte inn til politiet klokken 8.25 fremsto som ustabil. Politiet rykket ut med seks politibiler og koblet på en ambulanse.
Les mer på NRK


Les mer om:
Verdal, Trønder-Avisa, Høyem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, politistyrkeri , væpnet, aksjon
NRK - 24 sep 23 kl. 12:39

Statsministeren: Kamper pågår i Nord-Kosovo

Det pågår kamper mellom bevæpnede menn og politistyrker i Nord-Kosovo. – Angrep mot politiet pågår, sa Kurti på en pressekonferanse litt før klokken 13, ifølge nyhetsbyrået AFP. Han sier at rundt 30 væpnede menn er omringet av politiet.

NRK - 21 okt 23 kl. 13:02

Panorama: Penger fra TV-aksjon går ikke til barna i Gaza

Søndag er det TV-aksjonen, hvor det samles inn penger til Redd Barna for å hjelpe barn i krig og konflikt, Men pengene vil ikke gå til barna på Gaza, hvor det er en alvorlig humanitær krise nå. Det skriver Panorama nyheter. Gunvor Knag Fylkesnes, Redd Barnas direktør for politikk og kommunikasjon, sier til avisen at TV-aksjon-søknaden ble sendt inn til NRK for et og et halvt år siden.

NRK - 24 okt 23 kl. 11:40

Penger fra TV-aksjonen går til Gaza likevel

Redd Barna, som sto for helgens TV-aksjon, har fått innvilget en søknad til Innsamlingsrådet i NRK om å få legge til Gaza som mottaker av pengene fra aksjonen. I tillegg vil organisasjonen vurdere om det er behov for å bruke noe av midlene i Israel, skriver Redd Barna i en pressemelding. – Vi er overveldet over det fantastiske resultatet, som var over forventning da vi gikk ut av tv-sendingen på søndag.

NRK - 24 okt 23 kl. 12:20

Væpnet aksjon i Knarvik

Det pågår en væpnet aksjon i Nordhordland etter at en mann med kniv og øks dukket opp på Helsehuset i Knarvik. Politiet fikk melding om dette av de ansatte på Helsehuset. Mannen hadde en øks og en kniv i bukselinningen, og skal ikke ha truet noen med våpnene.

NRK - 30 jul 23 kl. 08:21

Kenya er villig til å lede internasjonal Haiti-styrke

Kenya er positiv til å lede en internasjonal styrke i Haiti. Den skal bidra til å stabilisere det voldsrammede landet. Kenya har tilbudt seg å sende 1000 politifolk til øystaten i Det karibiske hav, opplyser Kenyas utenriksdepartement.

NRK - 05 apr 23 kl. 12:55

Pågrepet i væpnet aksjon

En gutt under 18 år ble i formiddag pågrepet i en væpnet aksjon i Sandefjord. Han er siktet i forbindelse med en episode onsdag kveld der flere personer skal ha blitt truet med kniv i Sandefjord sentrum. Politiet har løslatt gutten etter et kort avhør og overlatt han til barnevernet..

NRK - 30 apr 23 kl. 11:17

Politiet har pågrepet mann etter væpnet aksjon

Politiet skriver på Twitter klokka 11.17 at de har pågrepet en mann i 20-årene fra Vestfold etter en væpnet aksjon. – Han ble observert gående med et våpen, skriver politiet.

NRK - 24 okt 23 kl. 12:20

BA: Væpnet aksjon i Knarvik

Det pågår en væpnet aksjon i Knarvik i Nordhordland, skriver Bergensavisen. En mann med kniv og øks skal ha dukket opp på Helsehuset i Knarvik. Politiet fikk melding om dette av de ansatte på Helsehuset, ifølge avisen.

NRK - 31 okt 23 kl. 20:52

Væpnet aksjon i Austevoll

Politiet satt i ettermiddag i gang en væpnet aksjon i Austevoll etter at noen meldte fra om at de hadde hørt et skudd, skriver Bergens Tidende. – Da ga jeg bevæpningsordre, sier operasjonsleder Steinar Hausvik i Vest politidistrikt til avisen. Politiet har kontroll på en mann de mistenker for å ha knust ruter, men det er uvisst om det er han som har avfyrt skuddet.

NRK - 14 okt 23 kl. 15:31

Mann pågrepet etter bombetrussel i Warszawa

Polsk politi har pågrepet en mann som truet med å sprenge seg selv i luften ved Pilsudski torg i sentrum av Warszawa lørdag. Ifølge polske medier klatret mannen i morgentimene opp på Smolensk-monumentet, et minnesmerke på torget som hedrer president Lech Kaczynski, hans kone og 94 andre som døde i en flystyrt i 2010. På toppen av minnesmerket skal mannen ha truet med å utløse en bombe.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon i boligområde i Uppsala

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et villaområde i Uppsala i Sverige, melder Aftonbladet..

NRK - 15 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – starter søk

Det er satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. – I forbindelse med observasjon av nødsignaler fra området har vår politibåt funnet vrakrester som gir grunn til å tro at en båt/fartøy har gått på grunn eller gått ned, opplyser operasjonsleder, Sven Christian Lie, i Oslo politidistrikt. Det søkes blant annet med helikopter og redningsskøyte..

NRK - 1 time siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 45 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com