VG > Økonomi

Thursday, 23 September, 04:41

VG - 24 jul 21 kl. 21:58

Stord sto for lørdagens cupbombe: – Noe helt spesielt

(Stord - Haugesund 2–2, 7–6 på straffer) Lørdagens største cupbombe smalt i Sunnhordaland da Stord slo ut regjerende finalist Haugesund. Treneren til 3. divisjonsklubben var likevel ikke fryktelig overrasket..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sunnhordaland, Stord, Haugesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stord, sto, for, lørdagens, cupbombe, Noe, helt, spesielt
Aftenposten - 24 jul 21 kl. 21:59

Stord sto for lørdagens cupbombe: – Noe helt spesielt

(Stord - Haugesund 2–2, 7–6 på straffer) Lørdagens største cupbombe smalt i Sunnhordaland da Stord slo ut regjerende….

NRK - 18 apr 21 kl. 07:07

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 16 maj 21 kl. 02:20

Brakke utbrent i Stord

Ved Røyksund i Stord har en liten bod/brakke brent ned. Politiet skriver at det er mulig noen personer i nærheten har pustet inn røyk som sjekkes av helsepersonell på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt..

E24 - 20 maj 21 kl. 14:29

DSB anmelder Aker Solutions etter gasseksplosjon i Stord

12 personer ble lettere skadd i en gasseksplosjon på Aker Solutions verft i Stord 29. januar i år..

NRK - 14 jun 21 kl. 13:14

Vil byggja biogassanlegg i Etne

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn fekk i ettermiddag presentert planar om eit stort biogassanlegg som skal byggjast i Etne. Renevo startar opp produksjonen av biogass på anlegget sitt på Stord til hausten, og vil no bygga eitt til. Det planlangde anlegget i Etne blir dobbelt så stort som det på Stord..

NRK - 27 jul 21 kl. 09:01

14 smitta på skip ved Stord

14 peronar i mannskapet om bord i kranskipet «Pioneering Spirit» ved Stord er koronasmitta. Det skriv avisa Sunnhordland. Dei smitta får ikkje ha kontakt med lokalbefolkinga.

NRK - 23 aug 21 kl. 17:44

Forlik i barnevernssak

To brødre saksøkte Kristiansand og Stord kommune for at barnevernet ikke fjernet dem fra rusbelastede foreldre. Nå har de inngått delvis forlik. De to brødrene på 29 og 34 år startet selv et sivilt søksmål mot Kristiansand og Stord kommune for å ikke ha grepet inn med omsorgsovertakelse etter grov omsorgssvikt fra foreldrene, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 07 sep 21 kl. 14:06

Sjekkar mot grov valdtekt på Stord

Mannen i 50-åra, som er sikta for drapet på Birgitte Tengs, vert no sjekka opp mot eit grov valdtekt på Stord i 1999. – Me har sendt ei oppmoding om at mannen sin DNA-profil vert samanlikna med biologiske spor frå valdtekta i 1999, seier etterforskingsleiar Roald Raunholm til NRK..

Aftenposten - 19 jul 21 kl. 21:35

Kina etterlyser bevis for at de sto bak IT-angrepet mot Stortinget

Kinas ambassade sier de ble overrasket da den norske siden «plutselig» påsto at de sto bak IT-angrepet mot Stortinget i….

NRK - 18 maj 21 kl. 22:56

Tix videre til Eurovision-finalen

Andreas Haukeland, alias Tix, gikk videre til lørdagens finale i Eurovision Song Contest. Det ble klart etter den første semifinalen tirsdag kveld. Til sammen 16 nasjoner kjempet om ti finaleplasser.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Svendsens superform skyldes endret tankegang: – Det er vanvittig

INTILITY ARENA (VG) Sander Svendsen (24) var vidunderbarnet som debuterte i Eliteserien under Ole Gunnar Solskjær allerede som 15-åring. Nå har moldenseren fått en ny livsgnist – og pøser inn mål for Odd..

VG - 4 timer siden

Asensio scoret hat trick mot barndomsklubben

(Real Madrid – Real Mallorca 6–1) Marco Asensio (25) har vært ryktet vekk fra Real Madrid på grunn av mangel på spilletid, men imponerte stort da han fikk en etterlengtet sjanse onsdag kveld..

VG - 6 timer siden

Viking felte Rosenborg - igjen

(Viking-Rosenborg 3–1) Rosenborg blir ikke cupmester denne gangen heller. Det sørget en trønder, en tidligere RBK-spiller og Zlatko Tripic for..

VG - 7 timer siden

Om ett år skal syv av ti i verden være vaksinert

NEW YORK (VG) Målet om at 70 prosent av verdens befolkning skal være vaksinert om ett år, er innen rekkevidde. Det har statsminister Erna Solberg (H) fått forsikringer om på Joe Biden’s covid-toppmøte onsdag..

VG - 8 timer siden

Start lekte seg videre: Drømmetreff og tre scoringer på ni minutter

(Start – Mjøndalen 4–2) Start har aldri vært i cupfinalen, men slo enkelt ut eliteserielaget Mjøndalen i den tredje runden og er ett steg nærmere klubbens første cupfinale..

VG - 8 timer siden

Bodø/Glimt slapp med skrekken: Stolpeskudd unna ekstraomganger

(Alta – Bodø/Glimt 1–2) Serielederen i Eliteserien så ut til å ha full kontroll mot Alta i den tredje runden i cupen, men måtte slite for seieren..

VG - 11 timer siden

Viken i gang med å forberede oppsplitting

Fylkesrådet i Viken er i gang med å forberede en sak for fylkestinget om oppløsning av fylket, opplyser fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap)..

VG - 11 timer siden

Sanners slette skjønn

Høyres nestleder Jan Tore Sanner (H) har utvist dårlig skjønn, i verste fall brutt loven, i sine siste uker som finansminister..

VG - 13 timer siden

Martin (21) går «statsministerskolen»

Ada Brekke Aadland (21), Søren Mortensen (24) og Martin Sunde Eriksen (21) er en del av det første kullet på utdanningen som internasjonalt har fått kallenavnet «statsministerskolen»..

VG - 14 timer siden

Mamelund roser Kolstad-prosjektet: – Dette er ubetinget bra

Mens toppklubbene er tause hyller Erlend Mamelund Kolstads planer om å hente flere landslagsstjerner til Trondheim. Haslum-treneren mener at Sander Sagosen ikke behøver å bli dårligere av å spille i den norske serien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt