NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:09

NRK - 19 mar 24 kl. 16:34

Storbrittania samler Europeiske ledere

Storbritannias statsminister Rishi Sunak skal arrangere et møte for det europeiske politiske fellesskapet i juli. Europeiske ledere skal møtes på slottet Blenheim den 18.juli. Det har vært spekulasjoner rundt hvorfor det har tatt tid å sette en dato for møtet, og noen har ment at Storbritannia har vært nølende til dette. Det europeiske politiske fellesskapet ble til i 2022, etter Russlands invasjon av Ukraina..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rishi Sunak, Blenheim, Storbritannia, Russlands, Ukraina, Europeiske

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Storbrittania, samler, Europeiske, ledere
NRK - 19 mar 24 kl. 16:34

Storbritannia samler Europeiske ledere

Storbritannias statsminister Rishi Sunak skal arrangere et møte for det europeiske politiske fellesskapet i juli. Europeiske ledere skal møtes på slottet Blenheim den 18. juli.

NRK - 28 mar 24 kl. 14:56

Biden samler inn 25 millioner dollar i New York

President Joe Biden samler torsdag inn hele 25 millioner dollar til valgkampen. Radio City Music Hall samler stjerner som Stephen Colbert, Queen Latifah, Lizzo, Ben Platt, Cynthia Erivo og Lea Michelle. Tusener av tilhengere som betaler 225 dollar hver, er ventet å møte opp.

Klartale - 02 mar 24 kl. 06:00

Hvorfor protesterer bønder?

Bønder demonstrerer flere steder i Europa. Lørdag skal bønder kjøre traktorene sine i Førde. Det ligger i Vestland fylke.

Klartale - 10 jun 24 kl. 09:55

Slik går EU-valget

Det har vært EU-valg. Rundt 373 millioner europeere har hatt mulighet til å stemme. De velger hvem som blir en del av EU-parlamentet.

Klartale - 04 mar 24 kl. 14:50

Likestillingen går riktig vei. Men det er fortsatt forskjeller

Statistisk sentralbyrå (SSB) har undersøkt hvordan det går med likestilling i norske kommuner. Likestillingen i Norge går sakte riktig vei. Forskjellene mellom kvinner og menn blir mindre.

Klartale - 10 jul 24 kl. 11:10

Dette handler Nato-toppmøtet om

– Denne krigen vil ende med at Ukraina fortsatt er et fritt og selvstendig land. Det sa Joe Biden til Nato-toppmøte. Biden er USAs president.

Klartale - 08 jan 24 kl. 16:00

Hvor skal juletreet kastes?

Innpakkings-papir, gavebånd og juletre. Det er mye søppel som samler seg opp i løpet av høytiden. Kommunene har ulike måter å håndtere søppelet på.

Aftenposten - 07 apr 24 kl. 14:20

Klopp mener han skiller seg ut

– Andre topp-managere samler trofeer, jeg samler relasjoner, sier Jürgen Klopp..

VG - 07 apr 24 kl. 14:20

Klopp mener han skiller seg ut

– Andre topp-managere samler trofeer, jeg samler relasjoner, sier Jürgen Klopp..

E24 - 09 apr 24 kl. 11:06

Orkla legger ned to pizzafabrikker – samler all produksjon i én fabrikk

Orkla legger ned pizzafabrikkene på Sem i Tønsberg og Sløgstad i Stranda, og samler all pizzaproduksjon i anlegget i Svemorka i Stranda..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 30 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 1 time siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 2 timer siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com