NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 14:22

NRK - 21 apr 22 kl. 18:35

Storbritannia forbyr import av russisk kaviar

Storbritannia skjerper sanksjonene mot Russland og innfører importforbud mot blant annet kaviar. I tillegg settes tollen kraftig opp på flere andre varer. Det blir også forbudt å importere sølv, treprodukter og flere andre produkter i høyere prisklasser, skriver nyhetsbyrået Reuters torsdag. Den økte tollen gjelder blant annet diamanter og gummi fra både Russland og Hviterussland. For disse varene oppjusteres tollen med 35 prosentpoeng.
Les mer på NRK


Les mer om:
Russland, Reuters, Hviterussland, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Storbritannia, forbyr, importav , russisk, kaviar
NRK - Igår: 10:05

G7-land vil boikotte russisk gull

USA har innført forbud mot kjøp av russisk gull, og det samme gjør de øvrige G7-landene, opplyser president Joe Biden. – USA har påført Putin kostnader som savner sidestykke ved å nekte ham de inntekter han behøver for å finansiere krigen sin i Ukraina, tvitrer Biden. – G7 vil kunngjøre at vi vil forby import av russisk gull, som er en betydelig eksportvare som innbringer titall milliarder dollar til Russland, skriver han.

VG - 08 mar 22 kl. 17:27

USA forbyr import av russisk olje og gass

USA forbyr import av russisk olje og gass. Det opplyser president Joe Biden på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag..

E24 - 08 mar 22 kl. 16:00

Medier: USA og Storbritannia forbyr russisk olje

Oljeprisen stiger til det høyeste siden 2008. Flere medier skriver at USA og Storbritannia forbyr import av russisk olje..

E24 - 08 mar 22 kl. 17:25

USA og Storbritannia forbyr russisk olje

Oljeprisen stiger til det høyeste siden 2008. USA og Storbritannia bekrefter at landene forbyr import av russisk olje..

NRK - 27 apr 22 kl. 16:21

Britene har importert russisk olje for milliarder siden invasjonen

Storbritannia har importert russisk olje for rundt 2,2 milliarder kroner siden russiske styrker invaderte Ukraina. Ifølge miljøorganisasjonen Greenpeace, som overvåker oljeimporten, har 1,9 millioner fat russisk olje funnet veien til Storbritannia siden krigsutbruddet. Den britiske regjeringen har forbudt russiskeide og russiskopererte skip fra å legge til kai, men det hindrer ikke oljetankere som er registrert i Panama eller andre skatteparadis.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 10 mar 22 kl. 05:34

Representantenes hus vedtok å forby import av russisk olje

Representantenes hus i USA har vedtatt en lov som forbyr import av russisk olje til USA. Importforbudet er en del av Biden-regjeringens svar på krigen i Ukraina, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 07 apr 22 kl. 21:17

EU forbyr import av russisk kull, trelast og vodka

EU sine medlemsland har vedteke si nye pakke med sanksjonar mot Russland. Dermed blir mellom anna import av russisk kull, trelast og vodka forbudt. EU-kommisjonen la fram sitt forslag til nye sanksjonar tysdag, og torsdag kveld gav medlemslanda sitt samtykke, skriv NTB..

NRK - 11 mar 22 kl. 16:39

Biden: USA forbyr import av fleire russiske varer

Presidenten i USA, Joe Biden seier på ei pressekonferanse fredag ettermiddag at landet forbyr import at russiske varer som diamantar, sjømat og vodka..

NRK - 09 mar 22 kl. 18:05

Storbritannia ber G7-landene om å forby russisk olje

Storbritannia sier det er viktig at G7-landene forbyr russisk olje. USAs utenriksminister Antony Blinken sa tidligere søndag at amerikanerne og europeiske allierte var i samtaler om målrettede sanksjoner mot russisk olje. G7-landene består av Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Norge vil opprette en havmiljølov

Den nye loven skal bygge på naturmangfoldsloven. Den gjør det mulig å verne havområder til 200 nautiske mil fra land..

NRK - 15 minutter siden

BT: Drapssiktet fikk ikke forsvarlig helsehjelp

Mannen som drepte faren sin i et parkeringshus i Loddefjord tidligere i år, fikk ikke forsvarlig helsehjelp fra januar i år, ifølge BT. Det konkluderer Statsforvalteren i Vestland med. Mannen var pasient på distriktspsykiatrisk senter (DPS) to år før drapet i Loddefjord i Bergen, ifølge avisen..

NRK - 15 minutter siden

Styrtregn førte til nye lekkasjer på Stortinget

Det er ikke uvanlig med lekkasjer i det politiske miljøet, men øsregnet i Oslo førte med seg lekkasjer av det mer bokstavelige slaget på Stortinget i dag. – Det har oppstått vannlekkasje flere steder i bygningsmassen, trolig som følge av styrtregnet, får NRK opplyst av administrasjonen på Stortinget. Både i Nedre Vollgate 18, i tunnelløpet under Wessels plass samt ved vaskeriet i kjelleren i selve stortingsbygningen er det oppdaget vannlekkasje.

NRK - 15 minutter siden

PST og politiets håndtering skal evalueres

Politidirektøren og sjef PST har besluttet gjennomgang av hendelsen og hendelsesforløpet frem til skytingen, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 30 minutter siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 45 minutter siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 45 minutter siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.

NRK - 45 minutter siden

Søker etter kvinne i Ulstein

Redningsetater søker etter en kvinne i 30-årene i Haddal-området i Ulstein kommune. Redningsskøyte, Røde Kors og Norske redningshunder er med i søket, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com