NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:15

NRK - 26 apr 22 kl. 06:53

Storbritannia fjerner alle avgifter på ukrainske varer

Storbritannia fjerner alle former for avgifter på varer fra Ukraina, og innfører samtidig forbud mot eksport av enda flere varer til Russland. Avgiftskuttet omfatter blant annet viktige varegrupper som bygg, honning og fjærfekjøtt og skjer som følge av en direkte henvendelse fra Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. – Storbritannia fortsetter å gjøre alt i landets makt for å støtte Ukrainas kamp mot (Russlands president Vladimir) Putins brutale og uprovoserte invasjon, står det i en. uttalelse fra regjeringen i London. Samtidig varsler Storbritannia stans i eksport av «produkter og teknologi som Russland kan bruke for å undertrykke det heroiske folket i Ukraina», blant annet elektronikk som kan brukes til mulig overvåking.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukraina, Russland, Ukrainas, Volodymyr Zelenskyj, Vladimir, London, Storbritannia, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Storbritannia, fjerner, alle, avgifter, ukrainske, varer
Nyhetspressen - 17 jun 22 kl. 11:02

Høye strømpriser bidrar til anstrengt privatøkonomi for mange

Første halvdel av 2022 har vært preget av store bevegelser i mange av de økonomiske faktorene som påvirker norske husholdninger. Rentenivået er på vei opp, inflasjonen er høyere enn målet til Norges Bank – økende priser på strøm og drivstoff er en sterkt bidragende komponent i høy inflasjon. Selv om myndighetene har bidratt med støtte, vil de høye strømprisene uten tvil påvirke mange husholdningers økonomi.

Klartale - 08 jun 22 kl. 10:06

Mer enn 10.000 migranter har reist over Den engelske kanal i år

Så langt i år skal over 10.000 migranter ha reist over Den engelske kanal. Det melder nyhetsbyrået Press Association.

Klartale - 05 maj 22 kl. 06:00

Vil velgerne straffe Boris Johnson?

Britene skal torsdag velge hvem som skal få styre sine byer og kommuner. Men det er også mer enn et vanlig lokalvalg. Det vil også gi svar på hvor mange som støtter Boris Johnson etter to år med Brexit, korona og det som blir kalt «party gate» .

NRK - 30 apr 22 kl. 13:20

Frp vil skrote toll på Ukraina-varer

Fremskrittspartiets landsmøte mener Norge må følge etter Storbritannia og fjerne avgifter og toll på varer importert fra Ukraina. - Om et slikt grep kan hjelpe bare noen ukrainere med å få en litt bedre hverdag, er det et grep som er verdt å ta, heter det i resolusjonen. Et enstemmig landsmøte ber stortingsgruppen fremme forslag om å fjerne avgifter og toll på varer fra Ukraina..

NRK - 10 mar 22 kl. 14:00

Frp vil fjerne alle avgifter på drivstoff

Framstegspartiet ønsker å fjerne alle avgifter på bensin og diesel. – Det flaumar inn pengar for staten, og mange er provoserte over at vi produserer olje i bøtter og spann og tener svære beløp, mens folk blir flådd ved pumpene, seier partileiar Sylvi Listhaug. I eit representantforslag til Stortinget foreslår Frp å fjerne CO₂-avgifta og vegbruksavgifta på bensin og diesel.

E24 - 17 maj 22 kl. 20:24

USA mener EU bør innføre nye avgifter på russisk olje

EU sliter med å få alle medlemslandene med på russisk oljeboikott. Nå foreslår USA å innføre sviende avgifter på Putins innbringende oljeeksport..

VG - 03 feb 22 kl. 07:06

Sverige fjerner alle coronarestriksjoner fra og med neste uke

Sverige følger etter Danmark og fjerner alle coronatiltak fra og med 9. februar..

E24 - 14 okt 21 kl. 15:28

Vedum om avgifter på bensin og diesel: – Skal gjøre det på en måte som ikke slår for skjevt ut

Norges nye finansminister Trygve Slagsvold Vedum lover at nye avgifter ikke skal slå skjevt ut sosialt eller geografisk. – Vi har jo et mål om å ha en politikk som får forskjellene ned mellom folk, sier han..

NRK - 01 nov 21 kl. 09:32

Mindre inntekter fra bilavgifter

Statens inntekter på drivstoff og kjøretøyer sank med 11 prosent fra 2019 til 2020. Overgangen til elbiler og lavutslippsbiler trekker ned innbetalingene. Inntektene gikk ned med 4,6 milliarder kroner.

NRK - 08 nov 21 kl. 12:26

Øker samlede skatter og avgifter

Regjeringen foreslår å øke samlede skatter og avgifter med 6,6 milliarder årlig. Sammenlignet med det Solberg-regjeringen foreslo er økningen på 6 milliarder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 15 minutter siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 15 minutter siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 30 minutter siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 2 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.

NRK - 2 timer siden

700 vil ta lederutdanning i Forsvaret

700 kandidater konkurrerer om å få skoleplass i Forsvaret. Østlandet og Vestlandet er høyt representert blant søkerne. – For oss er det viktig at alle landsdeler representeres, både her på FOS og i Forsvaret generelt.

NRK - 3 timer siden

EU-enighet om klimanøytrale biler fra 2035

Nye biler som selges i EU, må være klimanøytrale fra 2035. Det er unionens klimaministre enige om. Klimaministrene ble på et møte i Luxembourg natt til onsdag enige om å stanse salg av nye biler med forbrenningsmotor i 2035 og om å styrke det eksisterende kvotehandelssystemet som gjelder for industri og energi.

NRK - 3 timer siden

Høy bot for fyllekjøring med sparkesykkel

En mann i 20-årene er dømt til betinget fengsel og ilagt en bot på 59.000 kroner etter å ha fyllekjørt i Trondheim på en elsparkesykkel. Den unge mannen var ikke klar over at det han gjorde var ulovlig, men har lagt alle kortene på bordet, skriver Adresseavisen.

NRK - 3 timer siden

Oppbygging av kornlager kan ta sju år

Det kan ta sju år å få på plass et beredskapslager med 165.000 tonn matkorn, nok for et halvt års forbruk, viser en rapport. Landbruksdirektoratet har anbefalt at det bygges opp et slikt beredskapslager, skriver Nationen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com